به گزارش خبرگزاري شبستان از قزوين، مصطفي متولي پيش از ظهر امروز (28 مهر) در جمع هنرمندان قزويني كه در سالن بهشتي قزوين برگزار شد، بيان كرد: شهرستان آوج يكي از شهرهاي قديمي و كهن ترين شهر استان قزوين است.
وي ادامه داد: لازم است توجه خاصي به فضاهاي خالي فرهنگي در شهرستان ما شود و نبود مجتمع فرهنگي و هنري از جمله فضاهايي است كه نبود آن در اين شهرستان احساس مي شود.
معاون فرماندار شهرستان آوج اضافه كرد: ما در شهرستان آوج حتي سالن براي برگزاري همايش نداريم و امروز مشكلات فرهنگي بسيار است و جنگ نيز فرهنگي است و اگر جوانان را درنيابيم مشكلات فرهنگي بسيار مي شود.
وي عنوان كرد: بنابراين لازم است مجتمع هاي فرهنگي در شهرستان ما ايجاد شود كه جوانان را جذب كنند و به خصوص در فصل تابستان به اين فضاها بيشتر نياز است.
متولي اعلام كرد: اداره ارشاد در اين شهرستان به صورت يك نمايندگي فعاليت دارد و ما در اين شهرستان 112 روستا داريم كه با يك نمايندگي نمي توان حتي به اين روستاها يك سري زد بنابراين درخواست داريم در اين خصوص مساعدت شود و نمايندگي ارشاد به اداره تبديل شود.
در ادامه مسئول انجمن خوشنويسان استان قزوين اظهار كرد: در راستاي ايجاد تحول در حوزه فرهنگ و هنر چند پيشنهاد داريم يك پيشنهاد در خصوص ايجاد مراكز رشد هنر است كه ايده ها تبديل به هنر و تجاري سازي شود.
محصص مستشاري افزود: تاريخ ثابت كرده است هر زمان هنرمند مورد توجه مسئولان قرار گرفت آثار فاخري خلق كرده است.
وي با اشاره به لزوم ايجاد دانشگاه خوشنويسي تصريح كرد: ما دانشگاه خوشنويسي در كشور نداريم و تحصيلات كلاسيك خوشنويسي نداريم و اين در حالي است كه ادعا در حوزه خوشنويسي داريم.
مسئول انجمن خوشنويسان استان قزوين يادآور شد: لازم تفاهم نامه اي بين وزارت ارشاد و آموزش و پرورش بسته شود و خط تحريري در مدارس ورود يابد.
نماينده هنرمندان فعال در عرصه موسيقي در استان قزوين نيز در اين جلسه گفت: موسيقي قزوين جايگاه ويژه اي دارد و هنرمندان شاخصي را پرورانده كه هر كدام يك ستاره هستند.
محمد وكيلي ها افزود: به لحاظ فضاي فيزيكي ظرفيت در اين حوزه محدود است و اين امر باعث شده كه بسياري از كنسرت ها لغو شود و امروز هنر موسيقي مظلوم واقع شده است.
وي خاطر نشان كرد: ما در امر موسيقي هم به لحاظ فضا و هم مالي دچار محدوديت هايي هستيم و هنرمندان مشكلات بسياري دارند.
نظر شما