توسعه ساختارهای دولتی مضر منافع ملی است

خبرگزاری شبستان:معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه توسعه ساختارهای دولتی مضر منافع ملی است، گفت: خراسان جنوبی در صنایع دستی و هنر و فرهنگ می‌تواند صاحب اقتصاد خلاق باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی یزدانی امروز (27 مهر) در نشست عمومی فعالان اقتصادی خراسان جنوبی با گرامیداشت هفته امر به معروف و نهی از منکر، اظهار کرد: این فریضه الهی وظیفه شرعی، عرفی و اخلاقی و رسالت همگانی است.

 

وی با تاکید بر اینکه در حوزه تولید و اقتصاد توجه به تولیدات داخلی مهمترین امر به معروف است، افزود: تولید محصول با کیفیت و ارزان و رقابت‌پذیر و ترغیب مردم به استفاده از تولید داخلی وظیفه معروفی است که همه باید برای تحقق آن تلاش کنند.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: نجات اقتصاد کشور منبعث از اجرای کامل سیاست‌های مقاومتی است.

 

یزدانی تاکید کرد: هر فردی که اعتقادات مذهبی و ملی دارد با مطالعه چارچوب و فرامین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، وجدانش اجازه نمی‌دهد غیر آن را قبول کند و اجرای آن به دست همه مردم و مسئولان کشور است.

 

وی ادامه داد: بحث تولید محصول با کیفیت و با قیمت مناسب و صرفه‌جویی حامل‌های انرژی و حداکثر استفاده از سرمایه‌گذاری انجام شده اختیار آن با خود افراد است که تصمیم‌گیری کنند و هر واحدی نسخه مخصوص خودش را می‌طلبد.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه ساختارهای دولتی مضر منافع ملی است، عنوان کرد: توسعه هر کشوری به نقد است و اگر فضای نقد بسته شود توسعه در کشور  وجود نخواهد داشت.

 

یزدانی ادامه داد: برجام در راستای سیاست‌های کلی نظام منبعث از تصمیمات شورای عالی امنیت ملی است که تمامی تصمیمات آن به تایید رهبری می‌رسد اما عده‌ای این تلاش مقتدارانه و عزت مدارانه را  می‌گویند، متوقف شود!

 

وی افزود: یکی از اصول اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی همگرایی سه قوه است.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه  استان خراسان جنوبی پتانسیل انسانی و مادی(معدنی) دارد، گفت: در آستانه برنامه ششم توسعه باید نخبگان و تشکل‌ها در تعامل با مدیران دستگاه‌اجرایی همه مسائل مرتبط با حوزه خود را با برگزاری جلساتی به دولت و نمایندگان مکاتبه کنند.

 

یزدانی حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید را از دیگر محورهای اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: در وضعیت رکود باید بیشتر تلاش کنیم و با عارضه یابی واحدهای تولید برای رفع مشکلات آنان راهکار ارائه شود.

 

وی با بیان اینکه توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و علم و تجربه از محورهای اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: بر اساس شاخص‌های مختلف از کشورهای دیگر عقب هستیم و اگر بخواهیم به اهداف سند چشم‌انداز برسیم باید نخبگان در جلسات با پرهیز از کلی‌گویی راهکار بدهند چرا که موانع را به راحتی احساس می‌کنند.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست کرد: نشست‌های با تشکل های مختلف و کارآفرینان برتر استان خراسان جنوبی برگزار شود و راهکارهای خود را پیشنهاد دهند تا در زمان تدوین برنامه ششم توسعه استفاده شود.

 

یزدانی با اشاره به وجود 7 هزار و 500 پروانه بهره‌بردای و اشتغال 125 هزار نفر در کشور، گفت: باید در حوزه معاون کار شود.

 

وی با تاکید بر اینکه واحدهای کوچک صنفی جواب نمی‌دهد، افزود: باید فروشگاه‌های زنجیره‌ای با قیمت تمام شده کمتر برای صرفه‌جویی در وقت مردم راه‌اندازی شود و مسئولان می توان در خراسان جنوبی این موضوع را تدبیر کنند.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: برندسازی از محورهای اقتصاد مقاومتی برای معرفی محصولات در بازارهای خارجی است.

 

یزدانی ادامه داد: خراسان جنوبی در صنایع دستی و هنر و فرهنگ می‌تواند صاحب اقتصاد خلاق باشد و ایجاد ارزش افزوده در استان کند و این باید در خود استان پالایش و رصد شود.

 

وی  به بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان و شرکت کویر تایر اشاره کرد و افزود: این موضوع در دستور کار قرار دارد و یکی از راهکارهای برای خروج از رکود حل مشکلات تولید و پیمانکار با انتشار اوراق و سایر منابع است.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت یکی از مشکلات خراسان جنوبی را تامین منابع آب دانست و بیان کرد: صنعت فولاد آب زیادی مصرف می‌کند و سیاست دولت در مناطق کم آب بر توسعه این صنعت نیست.

 

 

کد خبر 495091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha