لزوم تبیین فرهنگ شهید و شهادت در جامعه/ شهدا، خروجی مکتب ولایت هستند

خبرگزاری شبستان: سردار مرتضوی، با بیان اینکه دشمن با تمام توان در حال برنامه ریزی جنگ نرم است، اظهار داشت: امروز به شدت نیازمند این هستیم که فرهنگ شهید و شهادت را در جامعه به صورت شفاف تبیین و ترویج کنیم و فضای حاکم بر جامعه را به این سمت سوق دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ سردار سیدحسن مرتضوی، فرمانده سپاه جوادالائمه علیه السلام خراسان شمالی، امروز (26مهرماه)، در آئین گرامیداشت ششمین سالگرد عروج شهیدان سردار محمدزاده و سردار شوشتری، که در محل مسجد انقلاب مرکز استان برگزار شد، با بیان اینکه امروز ایران اسلامی در قله اقتدار و امنیت به سر می برد، عنوان کرد: بدون شک این موفقیت ها و پیروزی را مدیون شهدا هستیم.

 

وی اظهار داشت: اگر می خواهیم انقلاب اسلامی رو به جلو حرکت خود را ادامه دهد، باید مسیر و ویژگی شهدا را مورد بازشناسی قرار دهیم و راه شهید و شهادت را در جامعه اسلامی زنده نگاه داریم.

 

وی با اشاره به صف آرایی نظام سلطه و استکبار جهانی در مقابل نظام مقدس جمهوری اسلامی، خاطر نشان کرد: اگر ملتی به دنبال فتح قله های ارزشی جهان است، باید همواره خود را در مسیر پرتلاطم خطر، در جهت رسیدن به قله های موفقیت و مقابله با استکبار جهانی قرار دهد.

 

سردار مرتضوی با اذعان بر اینکه امروز با دو اردوگاه کفر و باطل و اردوگاه اسلام و رزمندگان اسلامی مواجه هستیم، تصریح کرد: در اردوگاه اسلام، هیچ زمان سازش راه موفقیت و پیروزی در مقابل دشمنان نبوده است.

 

فرمانده سپاه جوادالائمه خراسان شمالی افزود: اکنون نیز اگر در قله های موفقیت هستیم، به دلیل عدم سازش با نظام سلطه و استکبار جهانی است، چرا که این دشمنان تمام تلاش خود را برای توقف، انحراف و انهدام انقلاب اسلامی به کار می گیرد.

 

وی با تاکید بر ضرورت تبیین فرهنگ و سیره شهدا و مطالعه روش تفکر و زندگی آنان، عنوان کرد: در هر جامعه ای که فرهنگ شهید و شهادت به درستی تبیین، درک و عملیاتی شود، دشمنان اسلام چاره ای جز عقب نشینی و شکست نخواهند داشت.

 

وی با بیان اینکه مهمترین ویژگی شهدا، دو عنصر بصیرت و معرفت بود، تصریح کرد: امروز جامعه اسلامی ما به این دو عنصر اساسی به شدت نیازمند است، چرا که شهدا به این باور و معرفت رسیده بودند که پیام و کلام امام(ره)، همان کلام خداوند، پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) است، بنابراین باقیمت ترین سرمایه خود که جانشان بود را در راه اسلام و میهنشان تقدیم کردند.

 

سردار مرتضوی ویژگی دیگر شهدا را استقامت و ایثار برشمرد و گفت: همواره پیام و مطالبه شهدا از ما، مقاومت و ایستادگی در برابر زورگویی های دشمنان و حرف باطل بود.

 

وی با اذعان بر اینکه هرفضایی که در جامعه حاکم شود، آن جامعه نیز تحت تاثیر آن فضا قرار می گیرد، اظهار داشت: امروز به شدت نیازمند این هستیم که فضا و فرهنگ شهید و شهادت را در جامعه به صورت شفاف تبیین و ترویج کنیم و فضای حاکم بر جامعه را به این سمت سوق دهیم.

 

وی با بیان اینکه سه حوزه رفتار، اندیشه و عاطفه، اساس یک جامعه را بوجود می آورد و جامعه تحت تاثیر این عناوین شکل می گیرد، خاطر نشان کرد: اگر بنا باشد مسیر نورانی شهدا را به درستی تبیین، درک و عملیاتی کنیم، لازم است تا در این سه حوزه فضای شهید و شهادت را زنده نگاه داریم و در این صورت است که دشمن مجبور به عقب نشینی خواهد شد.

 

وی افزود: هر زمان که ارتباط امت اسلامی با فرهنگ شهادت و ایثار، به درستی شکل گرفت، بزه و ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی هم در سطح جامعه کمرنگ شد و در مقابل هر زمان دچار غفلت شدیم و مسیر شهدا را گم کردیم، سبب پررنگ شدن موضوعات پوشالی و واهی در جامعه شد که بی تفاوتی، غفلت و عدم آگاهی بعضی خواص در درون نظام سبب دامن زدن به مشکلات شد.

 

فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی با تاکید بر هدف گذاری دشمن برای نفوذ به فرهنگ اسلامی-ایرانی خانواده ها و نابودی و سقوط آنان، اذعان داشت: امروز باید هوشمندانه در مسیر شهدا قدم برداریم، چرا که مسیر سخت و پرفراز و نشیب است که خطرات زیادی را به همراه دارد، اما تحقق وعده های الهی برای کسانی که با شهدا پیمان صادقانه بستند، محقق خواهد شد.

 

وی با اشاره به فرماندهی و مدیریت قابل تحسین سرداران شهید محمدزاده و شهید شوشتری در منطقه جنوب شرق کشور، گفت: روش و تدبیری که این سرداران در مدیریت منطقه بکار گرفته بودند، مورد وفاق همه طوایف قرار گرفت که تثبیت و امنیت پایدار منطقه مرهون فداکاری های آنان است.

 

وی با تاکید بر اینکه دشمن هرآنچه که در توان داشت به میدان آورده بود تا بین مردم و حاکمیت فاصله ایجاد کند، خاطر نشان کرد: اما وقتی این دو شهید پا به این سرزمین گذاشتند و مدیریت منطقه را به دست گرفتند، ورق برگشت و همگرایی و همسویی علمای اهل سنت در آن منطقه و آحاد مختلف مردم اهل سنت و شیعه جنوب شرق کشور، تحت تاثیر این فرماندهی و مدیریت قرار گرفت.

 

وی اذعان داشت: مدل امنیتی شهید شوشتری به سرعت جای خود را در لایه های زیرین منطقه پیدا کرد و توانست در کوتاه ترین زمان، منطقه را برای ضد انقلاب و اشرار، نا امن کند، تا جائیکه دشمن احساس کردند دیگر جایی برای حضور در بین آحاد اهل سنت برای آنها وجود ندارد و نتوانستند از درون اهل سنت یارگیری کنند.

 

سردار مرتضوی افزود: صداقت در رفتار و گفتار این شهیدان سبب شد تا دشمن به یکباره تنها بماند و شکست های پی در پی برای گروهک ها اتفاق بیافتد.

 

وی با بیان اینکه امروز هم هرجا مقاومت و ایستادگی وجود دارد، شیعه و سنی در کنار هم هستند، تصریح کرد: بواسطه خون این دو شهید، حتی در درگیری های نزدیک نیز، شیعه و سنی حضور دارند و در کنار هم می جنگند.

 

وی با تاکید بر لزوم مطالعه و پژوهش در خصوص روش مدیریت و فرماندهی شهیدان محمدزاده و شوشتری، خاطرنشان کرد: نباید از کنار این ایثار و روش مدیریتی و فرماندهی این شهیدان به راحتی عبور کرد.

 

قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی هم در این آئین، با بیان اینکه شهدای ایران اسلامی به شهدای کربلا اقتدا کردند، تصریح کرد: در مضامین سخنان امام حسین(ع) در عاشورا، کلمات حماسه، عزت، عظمت و ایستادگی موج می زند که شهیدان ایران اسلامی نیز با تأسی از این سخنان، راه شهادت را انتخاب کردند.

 

حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، با اشاره به اینکه حسن خلق و بلندهمتی، دو ویژگی انسان های متعالی است، عنوان کرد: یکی از بهترین معیارهای انسان شناسی، شناخت همت و روح آدمی است.

 

وی با استناد به سخن پیامبر(ص) در این باره گفت: خداوند کسانی را که کارهای بزرگ می کنند و همت والا دارند را دوست می دارد و امام حسین(ع) نیز در همین جهت و برای دین خدا، با همت بلند خود تا پای شهادت رفت.

 

وی افزود: به فرموده امام حسین(ع) مرگی که در راه عزت است، بهتر از زندگی است که با ذلت بگذرد، بنابراین زندگی سعادت آمیز و انتخاب مرگ در راه خدا، بزرگترین سعادت است که نسیب انسان های خوش خلق و بلند همت می شود.

 

قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان با اذعان بر اینکه امام(ره) یک رهبر بلند همت بود، اظهار داشت: ایشان در زمان دفاع مقدس به ما درس بلند همتی آموخت، چرا که هدف او محو کردن مستکبران از صحنه روزگار بود.

 

حجت الاسلام یعقوبی گفت: رزمندگان شهید ما در این مکتب امامی تربیت شدند و شهید محمدزاده ها و شهید شوشتری ها، خروجی مکتب ولایت هستند و دنیا باید ولایت فقیه را با این رزمندگان بشناسد.

 

وی با بیان ایثارگری های سردار شهید محمدزاده، افزود: ایشان فرماندهی بود که در سخت ترین شرایط حاضر می شد و هرجا که حمله بود در نوک پیکان علیه دشمن قرار داشت.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، در حادثه تروریستی 26 مهرماه سال 88 که در منطقه پیشین در شهرستان سرباز استان سیستان و بلوچستان رخ داد، 44 نفر از جمله سرداران شهید  نورعلی شوشتری و شهید رجبعلی محمدزاده به درجه رفیع شهادت نائل و 69 نفر نیز در این حادثه زخمی شدند.

 

کد خبر 494783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha