باورهای بی بهای بها چه بود؟

ماهنامه فرهنگی اجتماعی جوانان ایران در شماره جدید خود مساله خرافات از منظر آیات و روایات و همچنین فرقه بهاییت و عقاید و باورهای بهائیان را مورد نقد و بررسی قرار داده است.

به گزارش خبرنگار شبستان، آغازگر شماره 71 ماهنامه فرهنگی اجتماعی جوانان ایرانی نام شاهد جوان مطلبی با عنوان "و خرمشهر را خدا آزاد کرد" است که در بخشی از آن می خوانیم" وقتی پای سوم خرداد 61 و خدا وسط می آید، سومین خ را دریغ است که فراموش کنیم، خمینی بزرگ. خمینی یک جسم نبود، یک روح همیشه جاری بود. جسم که قابلیت پیشوا شدن ندارد، دارد؟ و خوشا که روح خمینی هنوز جریان دارد در رگهای جهان امروز و ایران امروز.

 

"عکسها آینه تمام و جود انسانها نیستند بنگریم چه در آینه دل می بینیم دل ببندیم به جوهر صداقت که زیباترین فطرت انسان است". اینها را عباس حاجی پور آرانی از عکاسان پرتلاش کشور در مصاحبه ای با شاهد جوان که به بهانه آشنایی رشته عکاسی ترتیب داده شده، گفته است.

 

"باورهای بی بهای بها" عنوان مطلب دیگر شماره جدید شاهد جوان است که به نقد و بررسی فرقه بهاییت پرداخته است. فرقه بهاییت در مورد مسایل اعتقادی گنگ و نامفهوم است و با اینکه آسمان و ریسمان را به هم بافته مطلبی را ارایه نکرده که جزو اعتقادات پیروانش به حساب آید. این فرقه نه در تعریف مذهب می گنجد و نه تعریف دین بر آن شامل می شود و نه همچون ادیان آسمانی شالوده مستحکمی دارد و نه همچون ادیان غیرآسمانی پشتوانه فکری و سازمان دینی، به همین دلیل نقد این فرقه در قالب انتقادهای رایج در علوم مربوط به ادیان و مذاهب امکان ندارد.

 

چرا اصلاً غذا می خوریم؟ لقمه حلال، آداب غذا خوردن، مفید و پرفایده، سفره شاهانه، شکم نه خندق بلا و ساعت به وقت غذا در مطالبی با عنوان "خوب بخور اما نه خیلی" با نگاهی به تغذیه در سیره پیامبر اکرم (ص) تبیین شده است.

 

در برداشت آزاد شماره جدید ماهنامه شاهد جوان با تیتر اندیشه هایی که کج رفته اند، می خوانیم" خرافات، اساطیر و اباطیل در هر جامعه ای می تواند تاثیرات بسیار منفی و ناهنجاری را به دنبال داشته باشد. قرآن کریم همواره با پدیده شوم خرافات مبارزه کرده و با سخنان و اعمال بیهوده مخالف است و در شرایطی بر قلب پاک پیامبر گرامی (ص) نازل شد که افسانه هایی خیالی جامعه آن روز مجاز را به تسخیر خود درآورده بود. قرآن کریم از خرافات به عنوان اساطیر یاد کرده است.اساطیر به معنای اباطیل و سخنان بیهوده ای است که هیچ پایه و اساسی ندارند.

 

"سال 61 پادگان 21 حضرت حمزه، آقای فخرالدین حجازی آمده به منطقه برای دیدار دوستان. طی سخنانی خطاب به بسیجیان و از سوی ارادت و اخلاصی که داشتند، گفت: من بند کفش شما بسیجیان هستم. یکی از برادران نفهمیدم خواب بود یا عبارت درست متوجه نشد و از ته مجلس با صدای بلند در تایید این جمله تکبیر گفت و جمعیت هم با تمام توان الله اکبر گفتند و بند کفش بودن او را تایید کردند. مطلب ذکر شد با عنوان تکیبر از مجموعه خاطرات رزمندگان است که در خط ویژه شماره جدید شاهد جوان به چاپ رسیده است.

 

تحقیر دیگران نقابی بر حقارت خود، آیه های آیات، نماد بیت ساله انقلاب بحرین، حمله هالیوودی، خوشیفتگی بیماری قرن، یادباد آن روزگاران یاد باد، مجموعه از عکس های امام خمینی (ره)، اندر مصائب خال کوبی، عکسهای از استان سمنان، مردان درخشان جهانی، سقوط آزاد، آرامش در رویا با نگاهی به ورزش قایقرانی از دیگر مطالب شماره جدید شاهد جوان را تشکیل می دهد.

 

گفتنی است شماره 71 ماهنامه فرهنگی اجتماعی جوانان ایران شامل 59 صفحه به مدیرمسئولی مسعود زریبافان، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران چاپ و روانه روزنامه فروشی ها شده است.

پایان پیام/
 

کد خبر 49419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha