به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سید حمید جمالالدینی شامگاه امروز در دوره تربیت مربی امداد و کمکهای اولیه کد سه که در ماهان در حال برگزاری است، با قدردانی از همه برگزار کنندگان این دوره، اظهار کرد: در کتب آموزشی کمکهای اولیه تغییراتی ایجاد شده و بعضی از سرفصلهای ما نیاز به تغییر دارد زیرا کتاب مرجع واحدی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه سیستم سامانه ثابت برای کلیه مربیان وجود ندارد، گفت: به دنبال ایجاد سامانه متمرکز برای مربیان امداد هستیم تا اطلاعات آموزشی مربیان در این سیستم ثبت شود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر بیان کرد: در آینده کتاب تک مولفه قابل قبول برای هلال احمر نیست.
جمالالدینی با اشاره به اینکه بردهای تخصصی باید راهاندازی شود تا تدوین کتب در آن انجام شود، خاطرنشان کرد: آموزش چیزی نیست که هر روز بخواهیم در آن تغییرات ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه باید قطب پیشرفته آموزشی در کشور طراحی شود، گفت: قطبهایی باید طراحی شود که آموزشها به صورت خاص در هر قطبی ارائه شود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر گفت: هزینه دورههای آموزشی کمکهای اولیه از سوی جمعیت هلال احمر تأمین میشود اما سود آن به جامعه برمیگردد.
وی با اشاره به اینکه 20 میلیون نفر در ایران از فضای مجازی استفاده میکند، گفت: باید آموزشها و اطلاعرسانی در زمینه کمکهای اولیه به سمت فضای مجازی پیش برود زیرا ضریب بالایی در این فضا وجود دارد و در افزایش مطالبهگری مردم نقش موثری دارد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر تصریح کرد: کاور جمعیت هلال احمر بسیار حرمت دارد زیرا مردم به این کاور از لحاظ علم، اخلاق و شیوه برخورد اعتماد دارند.
جمالالدینی با تأکید بر اینکه مربیان هلال احمر سفیران فعالیتها و عملکرد هلال احمر در فضای مجازی و حقیقی هستند، خاطرنشان کرد: مربیان میتوانند در بین آحاد مردم ایجاد انگیزه کنند.
نظر شما