به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک ضمن تقدیر از خدمات و زحمات خیرین و نیکوکاران و مسئولان مربوطه درساخت این مسجد گفت: مسجد خانه خدا و از گذشته تاکنون محل تجمع مسلمین و همچنین تصمیم گیری های مهم بوده است.
وی با اشاره به اینکه مسجد کانون وحدت و همدلی میان مسلمانان است، افزود: این پایگاه معنوی و اجتماعی که بنیانگذار آن رسول گرامی اسلام بوده است باید بیش از پیش تقویت شود.
آیت الله دری نجف آبادی بر حضور گسترده افراد به ویژه نسل جوان و نوجوان در مساجد تاکید کرد و ادامه داد: امام جماعت و مسئولان مساجد باید زمینه را برای حضور این افراد در این پایگاه دینی، سیاسی و معنوی فراهم کنند.
این مقام ارشد استان ادامه داد: مساجد از همان آغاز تاسیس توسط نبی مکرم اسلام تا کنون مرکزی برای برادری و برابری در دنیای اسلام بوده و همواره به عنوان دژی مستحکم در برابر توطئه های شوم دشمنان فعالیت کرده اند.
امام جمعه اراک اضافه کرد: مساجد محل پرورش انسان های پاک و بی ادعا است و همانطور که دیدیم انقلاب اسلامی ایران از مساجد و توسط این انسان های مومن و متدین آغاز شد.
وی خانواده، آموزش و پرورش و مسجد را سه نهاد مقدس اجتماعی و تاثیرگذار در تربیت فرزندان و استحکام بنیان خانواده دانست و اظهار کرد: قشر جوان و نوجوان با حضور در مساجد و کسب فیوضات معنوی می تواند به مدارج بالا دست یابند.
امام جمعه اراک در بخش دیگری از سخنانش به ساخت مسجد در همه شهرک ها به ویژه شهرک های تازه تاسیس تاکید کرد و گفت: انبوه سازان و فعالان عرصه ساخت و ساز شهری باید در این زمینه کوشا بوده و این پایگاه دینی را در شهرک های که می سازند در نظر بگیرند.
وی حضور جوانان در مساجد را راهی برای مقابله با توطئه های دشمنان دانست و بیان کرد: افرادی که در این پایگاه دینی و معنوی حضورمی یابند از توطئه های دشمنان در امان می مانند.
آیت الله دری نجف آبادی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم و ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام گفت: این ماه فرصت مناسبی برای تبیین سیره و منش حسینی در جامعه به ویژه در بین نسل جوان است.
گفتنی است مسجد ولایت در زمینی به مساحت سه هزار و 200 مترمربع، با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال در دو طبقه و دو هزارو 850 مترمربع بنا احداث شده است.
نظر شما