به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از زاهدان، محمد رضا طاهري معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري سيستان و بلوچستان امروز (19 مهر) در نشست خبري با اصحاب رسانه بيان داشت: ايجاد صلح و سازش در بين مردم رسالت اصلي شوراهاي حل اختلاف است.
وي افزود: به همان ميزاني كه پرونده به شوراي حل اختلاف وارد مي شود به همان ميزان باري از تشكيلات قضايي برداشته مي شود تا دادگستري با فراغ بال پرونده هاي را كه از اهميت خاص برخوردار بوده و وقت بيشتري را مي طلبد، رسيدگي مي كند.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان خاطرنشان كرد: در شش ماه اول سال گذشته حدود 27 هزار و 99 فقره پرونده وارد مجامع قضايي شده كه از اين تعداد پرونده 26 هزار و 227 مختومه شده است.
طاهري با بيان اينكه در سال گذشته 6 هزار و 209 پرونده امكان صلح و سازش وجود داشته است، گفت: از ابن تعداد پرونده 72 درصد به صلح و سازش ختم شده است.
وي از كاهش ورودي پرونده ها به شوراي حل اختلاف در سال جاري خبر داد و افزود: از ابتداي سال جاري تاكنون 20 هزار 107 پرونده به شوراي حل اختلاف رسيده كه 7 هزار پرونده كاهش ورود داشته ايم.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان خاطرنشان كرد: همچنين در اين مدت 20 هزار و 93 پرونده در شوراي حل اختلاف مختومه و 4 هزار و 356 پرونده ظرفيت صلح و سازش داشتند كه از اين تعداد 3 هزار و 707 فقره به صلح و سازش ختم شده است.
طاهري ادامه داد: صلح و سازش سال گذشته 72درصد بود كه اين ميزان امسال به 85 درصد افزايش يافته است.
وي افزود: مجموعا سال گذشته 23 هزار و730 پرونده به شوراهاي حل اختلاف شهري و 3 هزار و369 فقره به شوراهاي حل اختلاف روستاي رسيده كه از اين تعداد شوراهاي شهري 22 هزار و551 پرونده مختومه و شوراهاي روستايي 3 هزار و 676 فقره پرونده مختومه كردند.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان با بيان اينكه در سال جاري مجموعا17 هزار و 726 پرونده وارد شوراي حل اختلاف شهري شده كه از 17 هزار و 466 فقره مختومه شده است، ادامه داد: همچنين در اين مدت2 هزار 381 پرونده وارد شوراي هاي حل اختلاف روستاي شده كه تمام آنها مختومه شده است.
طاهري از فعاليت 157 شوراهاي حل اختلاف در شهر و روستاهاي استان خبر داد و گفت:88 شوراي حل اختلاف در شهرهاي استان فعاليت دارند.
نظر شما