به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین سیدجواد گلپایگانی، استاد حوزه علمیه قم امروز (16 مهر) در نخستین همایش خیر جمعی و مشارکت در توسعه رفاه اجتماعی که در سالن همایشهای مدرسه امام موسی کاظم (ع) برگزار شد، عنوان کرد: در طول تاریخ، شخصیتهایی بودند که در رفع مشکلات مردم و جامعه به نحوی اقدام میکردند و برای ایجاد مراکز مورد نیاز جامعه از جمله مراکز رفاهی، درمانی و فرهنگی پیش قدم میشدند.
استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: مساجد و حسینیه ها به وسیله افراد خیر بنا شده است و کمبودهای مراکز فرهنگی، رفاهی و درمانی جامعه عموما به وسیله خیرین انجام میشود.
حجت الاسلام و المسلمین گلپایگانی تصریح کرد: انتظار میرود که مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران، فعالیتهای خیرین را مغتنم بشمرند و نسبت به تأسیس این مراکز که از ناحیه خیرین اقدام میشود، نهایت همکاری را داشته باشد.
وی افزود: برخی خیرین در تأسیس مراکز، غالبا با مشکلاتی از جمله عوارض شهرداری، مشکلات آب و برق مواجه میشوند که همین مشکلات ممکن است، باعث شود که فرد خیر از انجام کار خیر منصرف شود.
استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: خیرین در کنار دولت، فعالیتهای خود را انجام میدهند، بنابراین دولت باید در انجام کار خیر با خیرین همکاری بیشتری داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین گلپایگانی گفت: قوانین مربوط به انجام امور خیریه به وسیله خیرین باید به گونهای وضع شود که دولت بتواند در کار خیر، همکاری بیشتری داشته باشد و خدمات بیشتری ارائه دهند.
نظر شما