خبرگزاری شبستان//خراسان رضوی
اشاره: با اینکه صدها هزار جنایت بی شمار انسان کشی در پرونده آمریکائیان وجود دارد اما امروز جمهوری اسلامی ایران که خود یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم است که ناجوانمردانه در یک شارلاتانیسم رسانه ای هدفمند به نقض حقوق بشر متهم می شود.
هواپیمای ایرباس 300 متعلق به هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران که از تهران عازم دبی بود ( تهران-بندر عباس-دبی ) در فرودگاه بندرعباس به زمین نشست و طبق برنامه پیشبینی شده قرار بود این هواپیما با شماره پرواز 655 با 290 سرنشین در ساعت 10 صبح به مقصد دوبی پرواز کند.
این هواپیما با 15دقیقه تأخیر در ساعت 10:05 روز 12 تیر سال 1367 از برج مراقبت فرودگاه بندرعباس تقاضای پرواز کرد، مدت پرواز تا دوبی 30 دقیقه و حداکثر 14 هزار پا تعیین شد.
در ساعت 10:17 دقیقه، هواپیمای ایرباس 300 به پرواز درآمد. دقایق نخستین پرواز و مراحل اوجگیری تا ارتفاع 12 هزارپایی مطابق طرح پرواز انجام شد و خلبان به طور پیوسته با برج مراقبت فرودگاه بندرعباس و مرکز کنترل راه های هوایی ایران و امارات تماس داشت.
چند لحظه پیش از ورود هواپیمای ایرباس 300 به منطقه کنترل هوایی امارات، در محلی به نام "مولبیت"، خلبان به مرکز کنترل هوایی کشور اطلاع داد که قصد دارد به 14 هزارپایی صعود کند.
خلبان ایرباس ایرانی نمی دانست که ناخدا "ویل راجرز" فرمانده ناو آمریکایی وینسنس (ساعت 10:22) فرمان آتش را به سوی پرواز 655 ایرانی صادر کرده است و دقایقی بعد با صدور فرمان هواپیمای ایرباس از صفحه رادارهای زمینی محو می شود.
با مفقود شدن هواپیمای ایرانی برج مراقبت فرودگاه بندرعباس در تماس با دوبی، پیگیر سرنوشت پرواز 655 شد ولی آنها نیز اظهار بیاطلاعی کردند که ستاد تأمین استان هرمزگان وضعیت اضطراری اعلام و فعالیت خود را آغاز کرد.
با شناسایی دقیق محل سقوط هواپیمای مسافربری، چرخ بال ها و شناورهای ایران به موقعیت 26و42 عرض شمالی و56 درجه و3 دقیقه طول شرقی منتقل شدند و پس از این واقعه، مقامات آمریکایی که همواره مدعی دفاع از حقوق بشرند، اعلام کردند که یک فروند هواپیمای اف 14 جمهوری اسلامی ایران را هدف قراردادهاند.
با روشن شدن نوع هواپیما، آمریکایی ها ادعا کردند که در این مورد مرتکب اشتباه شدهاند و شواهد بعدی، بی اساسی ادعای آمریکایی ها را کاملا به اثبات رساند، سپس مقامات نظامی آمریکا در ادعای بی اساس دیگری مدعی شدند هواپیمای ایرباس در خارج از دالان هوایی پرواز میکرده است.
مروری بر پرونده تروریستی آمریکائیان در چند سال اخیر
نگاهی بیطرفانه میتواند واقعیتهای زیادی را درخصوص این موضوع برای همگان روشن سازد. در ایران کنونی، سه گروه سازمان یافته تروریستی تاکنون علنا اقدامات تروریستی متعددی علیه مردم و مقامات جمهوری اسلامی صورت داده و میدهند.
معروفترین این گروهها، سازمان مجاهدین خلق(منافقین) است. این سازمان که به تدریج به صورت یک فرقه درآمد، رسما و علنا در تاریخ 30خرداد 1360 عملیات مسلحانه خود را علیه نظام شروع کرد و در اندک مدتی، با انفجارهای هفتتیر و هشتشهریور، مقامات برجسته زیادی از جمله رئیسجمهور و نخستوزیر وقت، شهیدان رجایی و باهنر را به شهادت رساند.
در فاجعه هولناک هشت شهریور 1360، این سازمان با کمک یکی از عوامل نفوذی خود، یعنی کشمیری، دفتر نخستوزیری را منفجر کرد و خشم افکار عمومی را علیه خود برانگیخت.
حملات تروریستی منافقین، بعد از ترور شخصیتهای برجسته نظام، وارد فاز ترور مردم و تودهها به عنوان بدنه اجتماعی نظام شد. در حقیقت، منافقین تلاش داشتند با هدف جدا کردن بدنه اجتماعی انقلاب از رهبران، شهادت غیرنظامیان هوادار نظام را در دستور کار خود قرار دهند و دراین راستا، بیش از 12هزارنفر از مردم غیر نظامی، قربانی تروریسم منافقین شدند.
اقدامات گروهکهای پژاک، جندالله، فرقان، کوموله، دموکرات، جبهه خلق عرب، الاحواز و اخیرا گروهک تندرو موسوم به انجمن پادشاهی-که حسینیه سیدالشهدای شیراز را منفجر کردهاند، نشان از این واقعیت دارد که ایران از بزرگترین قربانیان تروریسم در جهان است.
با نگاهی به رویدادهای صورت گرفته در تاریخ انقلاب و پس از آن، بهخوبی میتوان رد پای گروههای تروریستی و بهویژه منافقین را در شهر مشهد نیز دنبال کرد. در میان قربانیان ترور مشهدی، چهرههای شاخصی وجود دارند که هرکدام در زمان خود از نامداران نظام مقدس جمهوری اسلامی بودهاند؛ چهرههایی که دشمنان و گروههای تروریستی با هدف قرار دادن آنها تلاش داشتند تا به بخش کلانی از بدنه نخبگان نظام نوپای جمهوری اسلامی ضربه بزنند؛ افرادی همچون شهیدانهاشمینژاد، کامیاب، آستانهپرست و بیناباجی و یا جانبازان تروری که سرآمد آنها مقام معظم رهبری است.
وزارت امور خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود در مورد کشورهای حامی تروریسم، مانند سالهای قبل، ایران را با نسبتهای رنگارنگ، همچنان فعالترین کشور حامی تروریسم معرفی کرد.
در این گزارش، ایران بار دیگر متهم شده است که از گروههای مسلح و تروریستی در خاورمیانه و آسیای مرکزی حمایت میکند و با این کار؛ مستقیم بر تلاشهای بینالمللی برای تقویت صلح، اثر منفی میگذارد، ثبات اقتصادی منطقه خلیجفارس را به خطر میاندازد و به رشد دموکراسی آسیب میزند! در شرایطی که مصداقهای رفتار آمریکا نشان میدهد خود این کشور، بزرگترین حامی تروریسم طی سهدهه اخیر بوده است، با فرافکنی و اتهامهای واهی علیه سایر کشورها تلاش میکند بر اقدامات خود در این رابطه سرپوش بگذارد.
ایران با 17 هزار ایرانی، قربانی بزرگ تروریسم
ایران؛ قربانی بزرگ تروریسم با وجود چنین اقدامات نابهنجاری، آمریکا در حالی انگشت اتهام حمایت از تروریسم را به سوی ایران نشانه رفته که ایران همواره از قربانیان تروریسم در جهان بوده است. آمارها نشان میدهد پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از 17هزار ایرانی در عملیاتهای تروریستی جان خود را از دست دادهاند.
از این رو ترور و تروریسم، واژههایی آشنا برای ایران و ایرانیاند. اقدامات تروریستی از همان روزهای نخست پیروزی انقلاب آغاز شد و هر روز با تغییر ماهیت به حیات خود ادامه میدهد. ایران، همواره قربانی حملات تروریستی سازمانیافته گروههای تروریستی بهخصوص گروهک تروریستی منافقین بوده است؛ گروهی که مورد حمایت آمریکا و دیگر کشورهای غربی است. این گروهک با ترور شخصیتهای سیاسی و مذهبی ایران، در سالهای1360 تا 1363، در حال حاضر در شمار سازمانهای تروریستی بینالمللی شناخته میشود. گروهک منافقین در فاصله این سالها بیش از چندصد مورد عملیات تروریستی در خاک ایران انجام داده است.
از جمله قربانیان این اقدامات تروریستی، محمدعلی رجایی، رئیسجمهور و محمدجواد باهنر، نخستوزیر وقت ایران هستند که در شهریورماه1360 در انفجار مقر نخستوزیری به شهادت رسیدند. بهواقع، آمریکا هرگز نمیتواند حمایت خود را از گروهکهای تروریستی همانند منافقین و سایر گروههای یاد شده انکار کند.
البته درباره حمایت از گروهک تروریستی جندا...، اسناد بیشتری وجود دارد که حمایت غرب عموما و بهخصوص آمریکا را از گروهک عبدالمالک ریگی اثبات میکند. بهواقع همانطور که در اعترافات ریگی قبل از اعدام اعلام شد، این آمریکا بود که تروریستها را در قالب القاعده و طالبان و گروههای تروریستی دیگر سازمان داد تا اهداف کلان منطقهای خود را به بهانه مبارزه با تروریسم تامین کند.
در تایید حمایت همهجانبه و پشتیبانی کامل آمریکا از گروهک تروریستی جندا...، سایت نیوزاستیسمن از قول مامور سازمان سیا مینویسد: "سازمانهای جاسوسی آمریکا و انگلیس در تجهیز و پشتیبانی عبدالمالک ریگی دست داشتهاند." همچنان که در ماه آوریل 2007، شبکه ABC نیز گفت: "دولت آمریکا در منطقه سیستان و بلوچستان، محرمانه از گروههای تروریستی حمایت میکند." با وجود این، مهمترین مسئلهای که ایالات متحده بر مبنای آن، متهم به اعمال تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران است، تهدید مدام به حمله نظامی به تاسیسات هستهای و بهتازگی حمله اتمی است.
نگاهی کوتاه به اقدامات تروریستی سه گروهک فوق و بررسی گروه هایی مثل فرقان، کوموله ، دموکرات، جبهه خلق عرب، الاحواز و اخیرا گروهک تندر موسوم به انجمن پادشاهی که حسینیه سیدالشهدا شیراز را منفجر کرده است نشان دهنده این واقعیت است که ایران از بزرگترین قربانیان تروریسم در جهان است و با بیش از 17 هزار قربانی از بزرگترین قربانیان ترور محسوب می شود. اما از آنجا که معادلات سیاسی در تعریف تروریسم و قربانی تروریسم نقش تعیین کننده ای دارد این واقعیت روشن نادیده گرفته شده است.
نگاهی به گروهک های تروریستی
یکی از بارزترین مصادیق تروریسم مجاهدین خلق بر ضد غیر نظامیان، انفجار بازار ناصر خسرو در 7مهر ماه 1361 است که طی آن حدود 70 نفر از مردم عادی کشته و زخمی شدند، سازمان مجاهدین خلق از شناخته ترین سازمان های تروریستی جهان است که در فهرست سازمان های تروریستی آمریکا قرار دارد.
پژاک از دیگر گروهک تروریستی سازمان یافته است که در کوهستان های قندیل عراق مستقر بوده و با حمایت پ.ک.ک در شمال غربی ایران دست به ترور در داخل کشور می زند که این گروهک از سال 1384 تاکنون مسئولیت بیش از بیست حمله به پایگاه های نظامی سپاه پاسداران، نیروهای انتظامی و مردم را به عهده گرفته است.
حاجی احمدی رهبر این گروهک که در برلین به سر می برد بارها بر اقدامات تروریستی پژاک بر ضد جمهوری اسلامی تاکید کرده است.این گروهک در یکی از آخرین اقدام تروریستی خود با حمله به آسایشگاه سربازان در نزدیکی کرمانشاه بیش از 20 نفر از آنها را به قتل رساندند.
علاوه بر این جندالله به رهبری عبدالمالک ریگی از دیگر گروهک های تروریستی است که در جنوب شرقی کشور فعال بوده و از وزیرستان پاکستان به عنوان پناهگاه استفاده می کند. حادثه تاسوکی از مهمترین اقدامات تروریستی این گروهک در سال های اخیر بوده است.
جندالله نیز تاکنون بیش از ده ها انفجار و عملیات تروریستی بر ضد نیروهای نظامی، شخصیت های قضایی محلی و مردم عادی صورت داده است. در آخرین اقدام تروریستی خود مسجد امیر المومنین(ع) در زاهدان را منفجر کردند که در نتیجه آن 75 نفر کشته و زخمی شدند.
الف) چه منطقی امریکا را ضد تروریست و محور مبارزه با تروریسم معرفی می کند؟
متأسفانه واژه هایی مانند حقوق بشر، مبارزه با تروریسم، دموکراسی، نفی خشونت، امنیت، صلح، آزادی، قانونمندی، مدنیت و مردم سالاری و دهها واژه دیگر، کلمات زیبا و فریبنده ای هستند که در فضای سیاسی آلوده دنیای امروز از مفاهیم واقعی خود فاصله دارند ، بدین معنا که منادیان اینگونه شعارها، خود بیشتر از سایرین مشهور به نقض آنها شده اند.
تصویب بودجه براندازی دولت ها درسنای آمریکا
دولت امریکا از ضرورت مبارزه با تروریسم و لزوم دفاع از حقوق بشر دم می زند ، ولی خود پرونده قطوری از بی حرمتی به این ارزش ها را در پیشینه رفتار سیاسی خویش با ملت ها به ثبت رسانده است.
آمریکایی ها به عنوان سردمدار دولت هایی که شعار حقوق بشر و مبارزه با تروریسم را سر می دهند ، بیش از سایر دولت های جهان اینگونه مفاهیم و موازین را لگدکوب کرده اند . آنها دم از مبارزه علیه تروریسم می زنند ولی آشکارا بودجه های هنگفت براندازی دولت ها را در کنگره خود تصویب می کنند.
مسئول سابق روزنامه هرالدتریبون می گوید : "سازمان جاسوسی امریکا، سیا، 33 درصد از بودجه خود را برای پرداخت به مطبوعات و روزنامه ها اختصاص داده تا عملیات جاسوسی و کسب خبر برای امریکا انجام دهند ."
هنوز ملت ایران تصویب بودجه 20 میلیون دلاری در سنای امریکا برای اقدامات براندازی و تروریستی علیه جمهوری اسلامی را فراموش نکرده است. آمریکا که این روزها دم از مبارزه با تروریسم می زند، همواره هزینه ای از بودجه سالانه کشورش را صرف اقدامات تروریستی و آدم ربایی در کشورهای جهان می کند.
روزی نیست که در آمریکا خبر از ترور سپاه پوستان توسط پلیس نژاد پرست این کشور در رسانه های جمعی منتشر نشود و به سختی می توان کشوری را یافت که از گزند مداخلات سیاسی یا اقتصادی یا نظامی امریکا در امان بوده باشد.
رئیس جمهور چنین کشوری می گوید : " هر کشوری با امریکا نباشد، تروریست است ! "
تروریست ها در کنار امریکا
مقام معظم رهبری در افشار چهره استکبار جهانی و اثبات ادعای دروغ جرج دبلیو بوش فرمودند: خیلی ها در کنار امریکا هستند، اما از همه تروریست های عالم خطرناک ترند، امروز دولت اسرائیل خطرناک ترین تروریست ها را در خود دارد. آنهایی که در رأس این دولتند کسانی هستند که در فاجعه بارترین قضایای تروریستی خودشان شخصاً دستور داده اند و شرکت داشته اند. الان هم هر روز دارند ترور می کنند و در کنار آمریکا هم هستند. بنابراین این طور نیست که هر کس با شما بود با تروریست ها نیست، نخیر، سرسخت ترین و خبیث ترین تروریست ها الان در کنار شمایند.
یکی از این تروریست ها اسرائیل است، سوای از او امروز انگلیس هم در کنار آمریکاست، اشغالگری که بیش از 30 سال در سرزمین به خون نشسته ایرلند به ترور مدافعان استقلال این کشور مشغول است. امروز فرانسه هم در کنار آمریکاست، کشوری که به همراه امریکا و انگلیس به لبنان لشکرکشی کرد و ملت مظلوم و مسلمان لبنان را قتل عام کرد.
شارون، سرکرده حکومت فعلی اسرائیل در حدود 20 سال قبل (سال 1361) دستور داد 2 هزار فلسطینی بی دفاع را در اردوگاه های صبرا و شکیلا به قتل برسانند.
آمریکا سران این کشور را ضد تروریست می داند، ولی فلسطینیان مظلوم و بی دفاع و آواره که از خود در برابر تروریست های آدم کش دفاع می کنند را تروریست می خواند و در سال 1379 در نهایت وقاحت سیاسی، طرحی را با هدف تروریست معرفی کردن فلسطینیان در کنگره امریکا به تصویب می رسانند.
یک روزنامه دولتی مصر، جورج دبلیو بوش رئیس جمهور امریکا را متهم کرد که مجوز ترور " ابو علی مصطفی " دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین را برای رژیم صهیونیستی صادر کرده است. همان روزنامه نوشت: ترور رهبر جبهه خلق برای آزادی فلسطین تنها 2 روز پس از آن صورت گرفت که بوش اعلام کرد : " اسرائیل تحت تهدیدهای تروریستی مذاکره نمی کند."
اول باید ثابت کنند که امریکا تروریست نیست تا سپس ثابت شود که نبودن با امریکا هم ردیفی با تروریسم است. از این طرف قضیه ، قضایا روشن تر است. امروز امریکا مظهر تروریسم و الگوی تروریست های جهان است و در پرتو حفظ منافع خود بسیاری از تروریست ها را مورد حمایت قرار می دهد.
از این رو حضرت آیت الله خامنه ای به سران امریکا فرمودند : " سر سخت ترین و خبیث ترین تروریست ها الان در کنار شمایند ." و در ادامه افزودند : " هر کس با ما نباشد با تروریست هاست، نخیر، ما با شما نیستم ، با تروریست ها هم نیستیم."
جمهوری اسلامی ایران و اتهام تروریست
جمهوری اسلامی ایران همواره آماج حملات تروریستی امریکاییان قرار گرفته است و هرگز جزو تروریست ها نبوده و نیست. گرچه استکبار جهانی برای رسیدن به اهداف شوم خود ما را تروریست بخواند.
این اتهام از سوی دولت امریکا کار تازه ای نیست. آنان بارها جمهوری اسلامی ایران را با وصف تروریست متهم کرده اند. انگشت اتهام امریکا به سوی کشورهای مخالف منافع خود رای فرافکنی و پرده پوشی بر چهره زشت و استکباری آنهاست، چهره ای که با اقدامات تروریستی علیه کشور ما لکه ننگی بر دامان خود نشانده است که هرگز پاک شدنی نیست.
امریکایی ها در این پهنه، هواپیمای غیر نظامی ما را با 300 مسافر آن هم در آسمان خلیج فارس منهدم کردند و با وقاحت و بی شرمی تمام به عامل این جنایت هولناک و نابخشودنی مدال لیاقت نیز دادند.
چنانچه حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: (آمریکایی ها) در آسمان خلیج فارس، هواپیمای ایران را با صدها نفر مسافر بدون هیچ دلیل و بهانه ای منفجر می کنند، افراد را در دریا تکه پاره و غرق می کنند، بعد فرمانده آن ناو را نه فقط محاکمه و توبیخ نمی کنند و نه فقط از ایران عذرخواهی نمی کنند،بلکه به فرمانده آن ناو جایزه می دهند!
مروی کوتاه بر تاریخ امریکا حکایت از آن دارد که این جنایت اولین واقعه از این نوع نیست. بلکه تنها حلقه یا از سلسله جنایات بی شماری است که موجودیت امریکا به آن وابسته است و با ورود مهاجران اروپایی که اجداد سردمداران امریکای فعلی هستند، صدها هزار سرخپوست که صاحبان اصلی سرزمین امریکا بودند به خاک و خون کشیده شدند و قتل عام گشتند . مدتی بعد نوبت به سیاه پوستان رسید و لکه ننگ دیگری بر دامان طرفداران صوری حقوق بشر نشست !
حامیان چنین نگرشی از روی عمد و با طرح و نقشه قبلی در روز یکشنبه 12 تیر ماه 67 با شلیک 2 فروند موشک توسط رزم ناو آمریکایی مستقر در خلیج فارس، به سوی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران، یکی از بزرگترین جنایت های تاریخ را انجام دادند و مجری آن طرح را نیز تشویق کردند، تا بلکه از این راه بتوانند نظام اسلامی ما را از مسیر اصلی منحرف سازند.
شهدای محراب، شهدای هفتم تیر، شهدای هشتم شهریور و غیره از جمله قربانیان تروریسم بودند که توسط منافقین به شهادت رسیدند. استکبار جهانی در برابر این اعمال تروریستی نه تنها هیچ عکس العملی از خود نشان نداد، بلکه از تمامی این قتل های سیاسی حمایت هم کرد.
هنوز افکار عمومی دنیا سوزاندن پیروان “دیویدیه” یکی از وحشیانه ترین کشتارهای تاریخ در آمریکا را فراموش نکرده است. این واقعه در28 فوریه سال1993 تا19 آوریل با یورش ناگهانی به شیوه جنگی در شهر واکو واقع در ایالت تگزاس آغاز شد و در19 آوریل، دولت آمریکا تانک ها را برای تخریب و نابودی و پخش کردن گاز در ساختمانی که مردم در آن زندگی می کردند، به محل اعزام کرد. این اقدام در نهایت منجر به آتش سوزی بسیار وحشتناک و جهنمی شد که حدود40 دقیقه ساختمان و تمام افرادی را که در آن ساکن بودند سوزاند که این یکی از وحشیانه ترین نوع کشتار در طول تاریخ است.
بر اساس آمار منتشر شده در مطبوعات آمریکا، بیشترین قربانیان جنایت که بر اثر خشونت های تبعیض نژادی جان خود را از دست می دهندغیر سفیدها هستند. آمار نشان می دهد که در مقابل هر سفید پوست جوان که در آمریکا به قتل می رسد پنج غیر سفید پوست کشته می شوند. طبق گفته وزارت بهداری و وزارت تعلیم وتربیت و رفاه آن کشور، هر ساله این مسئله به طرز وحشتناکی رو به افزایش است. مجله (پروگرسیو) چاپ آمریکا در این رابطه می نویسد: (از هر17 غیر سفیدپوست مرد و از هر32 غیرسفیدپوست زن یک نفر در سنین بین16 تا19 سالگی قربانی جنایات فجیع در هر سال می شوند.)
دستگیری افراد بی گناه، شهادت کذب و جعل اسناد و در نهایت محکوم ساختن افراد به فعالیت های تروریستی و خرابکارانه، خصوصا در مواردی که اشخاص متهم به ارتکاب جرایم سیاسی باشند از جمله مواردی است که بی عدالتی و مجازات عمدی را در (دنیای به اصطلاح متمدن ) اثبات می کند. به طورمثال: پس از 18 سال، در زندان دارام انگلیس، به خانم جودیت وارد، گفته شد: بازداشت شما اشتباهی بوده و شما می توانید زندان راترک کنید. این خانم بی گناه، چون مظنون به عضویت در ارتش جمهوری خواه ایرلند بوده با همدستی مقامات پلیسی و قضائی انگلیس به این مجازات عمدی محکوم شده بود.
امروز رژیم صهیونیستی بیشترین فجایع و جنایت ها را در سرزمین های اشغالی به بار آورده است، مسائل غزه و محاصره چند ساله یک جمعیت متراکم و امتناع از ورود دارو و غذا به این منطقه توسط سربازان صهیونیستی یک موضوع بسیار مهم برای پیگرد بین المللی و جهانی در مکانیسم های حقوق بشری در کنار پیگردهای سیاسی است پس چرا نهادهای حقوق بشری ساکت نشسته اند. مگر انسان با انسان فرقی می کند مگر خون اروپایی ها یا سفید پوست ها پر رنگ تر از آسیایی ها و رنگین پوستان است.
آیا چنین کشورهایی که خود مجرمان اصلی در نقض حقوق انسان ها هستند صلاحیت لازم را برای تدوین و دفاع از حقوق بشر دارند. به تعبیر آیت الله صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه کدام عقل سلیم می پذیرد که کشوری که حجاب را برای زنان ممنوع می کند، بتواند صاحب نظر در تبیین معیارهای حقوق بشری باشد.
امروز داعیه داران حقوق بشر با تسلط بر کشورهای مظلوم در پوشش مبارزه با تروریسم، زنان و کودکان را مورد حمله قرار می دهند. بنابر اعلام مراجع پزشکی در عراق و افغانستان به دلیل استفاده از اورانیوم ضعیف شده تا چند سال دیگر کمتر بچه سالم متولد می شود. آمریکا و ناتو در افغانستان با وجود ادعای مبارزه با مواد مخدر، باعث شده اند که نه تنها تولید این مواد چند برابر شود بلکه حتی تولید مواد سنتی به مواد مخدر شیمیایی و خطرناک تر تغییر جهت دهد.
امروز یک مطالبه بین المللی و گفتمان عمومی برای بازنویسی اعلامیه جهانی حقوق بشر در حال شکل گیری است به گونه ای که بساط این ظلم آشکار به انسانیت جمع شود.
اکنون نوبت دفاع و سیاست های ایجابی است و متفکرین مسلمان که وارث اکمل ادیان و برترین طریقت زندگی هستند شایسته است ضمن به چالش کشیدن مبانی سست حقوق بشر غربی زمینه های لازم را برای بازنویسی اعلامیه حقوق بشر مبتنی بر ارزش های اصیل اسلامی و با در نظر گرفتن اختصاصات ارزش ها و ایستارهای فرهنگی زاد بوم های مختلف فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما