رضا بابک، داور بخش نوجوان جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار شبستان گفت: در هر جشنواره ای شاهد کارهای ضعیف و قوی بوده ایم و این در حالیست که گروه های نمایشی باید در طول سال نمایشنامه بخوانند و فیلم ببینند.
وی، خلاقیت و فعالیت را دو عنصر تئاتر دانست و افزود: گروه های نمایشی باید سخت کار کنند و در این راستا سرویس و خدمات خوبی را دریافت کنند تا به رفع نواقص خود بینجامند.
وی با بیان اینکه گروه های نمایشی باید بدانند همیشه اول راه هستند، تصریح کرد: اعضای گروه های تئاتر باید آموزش فرا بگیرند و کسب تجربه داشته باشند.
داور بخش نوجوان جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اظهار کرد: یک نمایش باید دارای ریتم، موسیقی، رنگ و تصویر منایب داشته باشد تا مخاطب بتواند ارتباط برقرار کند.
بابک خاطرنشان کرد: برقرار ارتباط با مخاطبان لازمه دست، جیغ ، سوال و جواب با تماشگران نیست بلکه ریتم و موسیقی جذاب از تکنیک های برقراری مخاطب با نمایش است.
وی گفت: برای اینکه گروه های نمایشی قوی عمل کنند باید از نویسندگان مجرب و توانا درخواست نگارش نمایشنامه داشته باشند و همچنین الگوهای خوبی را برای خود برگزینند.
وی با بیان اینکه همدان شهر فرهنگی است، تصریح کرد: امیدوارم با برگزاری برنامه ، جشنواره و همایش های مختلف و رفت و آمد مسافران و گردشگران طبیت بکر و زیبای استان همدان از بین نرود.
داور بخش نوجوان جشنواره تئاتر کودک و نوجوان افزود: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان دارای شور و حال خاصی است و این در حالیست که گروه نمایشی نباید تنها به این چند روز اکتفا کنند و باید در طول سال کار آنان ادامه پیدا کند.
وی در خصوص تفکیک بخش کودک از نوجوان جشنوار تئاتر، تصریح کرد: موافق جداسازی بخش کودک و نوجوان هستم و این در حالیست که می توان تئاتری را بر روی صحنه برد که ظرفیت حضور خانواده ها را داشته باشند.
نظر شما