نادر سقا، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل به خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل گفت: سطح بندی کانون ها به چهار دسته درجه یک، 2، سه و راکد تقسیم شدند و بازرسی های کارشناسان دبیرخانه استان از کانون ها به عنوان معیارهای اجرای صحیح سطح بندی است.
وی با اشاره به اینکه 420 کانون در استان اردبیل دارای مجور از ستاد عالی کانون های مساجد کشور است، تصریح کرد: با اجرای سطح بندی سرانه اعتبارات کانون ها نیز بر اساس این سطح بندی توزیع خواهد شد.
سقاء با بیان این مطلب که کانون های راکد اگر فعالیتی برای خروج از وضعیت رکود نداشته باشند با تغییر مدیر مسئول و یا سلب امتیاز تکلیف آنها مشخص خواهد شد، خاطر نشان کرد: میزان فعالیت کانون ها در حوزه های فرهنگی هنری به ویژه برگزاری اردو، نمایشگاه، سرود، تئاتر، مناسبت های مذهبی و ملی، ایجاد خانه نور، طرح تلاوت نور از مهمترین امتیازات کانون ها است.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با اعلام اینکه تعامل کانون با مدرسه و خانواده اعضا از دیگر معیارهای سطح بندی است، افزود: تعداد اعضای فعال، دارابودن فضای مستقل، تابلو، هسته پژوهشی، کتابخانه، وبلاگ و یا وب سایت، تفسیر، کارآفرین فرهنگی، جلب مشارکت مردمی، مستندسازی فعالیت ها، از مهمترین شاخص ها است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه کانون ها به دسته های عمومی، روستایی، تخصصی، مصلی، دانشگاه و زندان تقسیم می شود که تاثیر فراوان در سطح بندی دارد، اظهار داشت: مدیران و اعضای کانون ها با اجرای این طرح انگیزه بیشتری برای اجرای طرح های فرهنگی و هنری خواهند داشت.
سقا با بیان این مطلب که بیش از 60 درصد کانون های استان اردبیل روستایی است، یادآور شد: 40 درصد کانون های در مناطق شهری، مصلی، دانشگاه و زندان فعالیت می کند.
نظر شما