به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان کردستان، محمد هادی امجدی پور، رئیس بازرسی شرکت ملی گاز، در جمع مدیرعامل و کارکنان شرکت گاز استان کردستان با بیان اینکه کردستان در زمان جنگ صدمات زیادی متحمل شده است، اظهار کرد: به همین جهت خدمت رسانی به آن دارای مشکلات خاص خود است.
امجدی پور با اشاره به عملکرد و وظایف بازرسی شرکت ملی گاز گفت: هیچ کس مصون از خطا نیست و نظارت نیاز است تا این خطاها کاهش یابد و بایستی خطاها را با اقدامات پیشگیرانه کاهش داد تا جلو فساد گرفته شود.
وی افزود: در نظام جمهوری اسلام نظام نظارت بر همه امورات وجود دارد و وظیفه بازرسی شرکت ملی گاز نظارت بر نظام اداری درون دستگاه شرکت ملی گاز ایران است.
رئیس هسته گزینش شرکت ملی گاز ایران نیز در ادامه این نشست به تشریح فعالیتها و وظایف گزینش پرداخت و گفت: امر گزینش بر اساس فرمان حضرت امام(ره) در سال 66 شکل گرفت که در سال 74 کانون گزینش معلمان و کارکنان آموزش و پرورش به تصویب رسید و در سال 75 متعاقباً این قانون به کلیه دستگاهها انتقال یافت.
مرادکرمی گفت: گزینش دو نگاه را در پیش میگیرد یکی انتخاب عمومی و دیگری انتخاب اصلح و بر این اساس به امر گزینش افراد می پردازد.
وی خاطر نشان کرد: بحث گزینش بصورت هیئت و با رای و نظر اکثریت اعمال خواهد شد و آراء قائم به فرد نیست و اعتبار آراء حداکثر یکسال است و بعد از یکسال مجددا گزینش انجام خواهد گرفت.
وی گفت: مسئولین به این نکته توجه داشته باشند که در بعضی از بخشها بر اثر فشار کاری امکان انجام فریضه دینی برای همکاران مقدور نیست که امیدواریم در این امر تسهیل صورت گیرد.
رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات اداری شرکت ملی گاز نیز در این جلسه گفت: اگر قراردادها و پیمانها به درستی عقد گردد و قرادادها بر اساس قانون بسته شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
زمانی نژاد گفت: در سال 72 از سوی مجلس تصویب گردید که هر سازمان یا نهادی هیئت رسیدگی به تخلفات اداری را در درون دستگاه خود دایر نماید و اعضای هیئت رسیدگی به تخلفات شرکت ملی گاز از سه عضو اصلی و دو عضو علی البدل تشکیل شده و به حکم وزیر محترم منصوب می شوند.
وی گفت: هیئت رسیدگی به تخلفات اداری آئین نامه های اجرایی خاص خود را دارد و اگر خدایی ناکرده تخلفی از همکاران سربزند هیئت رسیدگی به تخلفات به موارد رسیدگی خواهد نمود و در صورتی که مورد از حالت تخلف به جرم تبدیل شده باشد همچون اختلاص، ارتشاء، رشوه خواری و موارد از این دست پرونده به دادگاه ارجاع داده خواهد شد.
زمانی نژاد با بیان اینکه شرکت ملی گاز خوشبختانه جزو دستگاههایی است که کمترین تخلفات ادارای را دارد، گفت: هیئت رسیدگی به تخلفات به دقت موارد را بررسی می کند و اگر گزارشی به این هیئت ارسال گردد تنها به این گزارش اکتفا نخواهد شد بلکه در این خصوص سه کارشناس داریم که وارد عمل شده از طریق تخقیقات موضوع را بررسی می کنند.
اعتقاد به کار و اعتماد سازی از مهمترین ارکان مدیریتی در شرکت ملی گاز محسوب میشود
معاونت حفاظت پرسنلی شرکت ملی گاز نیز در ادامه این جلسه، گفت: اعتقاد به کار و اعتماد سازی در بین کارکنان از ارکانهای مدیریتی و عامل دستیابی به موفقیت است.
سید جعفر معماریان ضمن ابراز خرسندی از سفر به استان کردستان و تجدید دیدار با هموطنان خونگرم و مهربان خود، گفت: استان کردستان از همان ابتدای انقلاب و بعد از آن در زمان جنگ شهدای زیادی را تقدیم اسلام و انقلاب کرد تا از مرزهای کشورمان دفاع کند و اجازه تجاوز حتی به یک وجب از خاک ایران را به دشمنان نظام ندادند.
معماریان به دیدگاه و نگاه حراست و شرکت ملی گاز نسبت به کارکنان و همچنین مردم اشاره کرد و تصریح کرد: نگاه ما به کارکنان نگاهی توام با عطوفت و مهربانی در جهت تسریع امورات است و خدمترسانی و گازرسانی به زنان و مردان مرزدار غیور کردستانی که با دستهای پینه بسته به کار و تلاش مشغول هستند یک عبادت است.
وی به برخی از ملاکهای یک مدیر موفق اشاره کرد و گفت: سرمایه و نیروی انسانی دو عامل تاثیرگذار برای مدیران است و این دو منبع موفقیت را برای آنها به همراه دارد و در صورت نادیده گرفتن آن موفق نخواهند شد.
وی نیروهای انسانی را مهمترین عامل محرک در جهانی کنونی دانست و گفت: ایجاد تغییر در رفتار و اعتقاد به کار برای ایجاد یک شیوه مدیریتی خوب بسیار نیاز است زیرا در صورتی که یک مدیر به کار خود اعقاد داشته باشد این امر به سطوح پایینتر نیز سرایت خواهد کرد و در نهایت بهره وری و موفقیت در کار ارتقاء خواهد یافت.
وی افزود: مدیران با دادن عزت نفس به کلیه پرسنل برای شخصیت آنها احترام قائل خواهند شد و پرسنل نیز تعلق سازمانی بیشتری خواهند داشت و در کار خود با دلگرمی انجام وظیفه میکنند.
وی خاطر نشان کرد: حراست وظیفه دارد حرف همه کارکنان را با طمانینه بشنود و بایستی فضایی ایجاد کرد تا کارمندان با اطمینان خاطر به این واحد مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه بایستی حس مشارکت و همدلی را در کارکنان ایجاد کرد، گفت: یک مدیر لایق و موفق باید به کارکنانش بهاء بدهد بایستی از پرسنل به خاطر کارهای خوب تقدیر و تشکر کند یک مدیر نباید به کارکنان قولهایی بدهد که از توان و عهده او خارج است زیرا در صورت اجرانشدن کار، باعث عدم اعتماد و اطمینان پرسنل نسبت به مدیران خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: ایجاد وحدت در بین کلیه کارکنان کار بسیار مهمی است و همه ما یک وظیفه واحد و آنهم کمک و خدمترسانی به مردم کردستان داریم و گازرسانی به روستاهای دورافتاد جزو اولویت های کاری ما است.
وی شرع، قانون و اخلاق را سه اصل کاری حراست عنوان کرد و گفت: ما بر اساس این سه اصل امورات خود را پیش خواهیم برد و از وظایف مهم حفاظت پرسنلی نیز تسریع در امورات است.
سید امیر رضوی، مدیر عامل شرکت ملی گاز کردستان نیز در ادامه به تشریح عملکرد خود پرداخت و گفت: هم اکنون از ۲۹ شهر استان کردستان ۲۸ شهر گازدار و از هزار و ۷۰۳ روستای دارای سکنه تعداد هزار و ۵۰۳ روستا قابلیت گازرسانی به آن وجود دارد که تاکنون ۹۱۷ روستای استان از نعمت گاز بهر همند شده اند.
رضوی با اشاره به اینکه تعداد کل خانوارهای تحت پوشش گاز طبیعی استان ۳۶۲ هزارو ۳۹۷ خانوار است، بیان کرد: از این میزان ۲۷۰ هزار و ۹۶۷ خانوار شهری و ۹۱ هزار و ۴۳۰ خانوار روستایی از این نعمت الهی بهره مند شدهاند.
مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان با بیان اینکه در زمان استقرار شرکت گاز صرفاً پنج شهر سنندج، قروه، دهگلان، بیجار و سریش آباد گازدار بودند، افزود: تاکنون هزار و ۴۵۲ کیلومتر خطوط انتقال گاز، ۲ هزار و ۵۴۰ کیلومتر شبکه گذاری شهری، پنج هزار و ۴۱۸ کیلومتر شبکه گذاری روستای انجام گرفته که جمعا هفت هزار و ۹۵۸ کیلومتر شبکه گذاری شهری و روستایی انجام گرفته است که از این میزان ۳۲ درصد سهم شبکه گذاری در بخش شهری و ۶۸ درصد شبکه گذاری بخش روستایی به خود اختصاص داده است.
وی گفت: کل انشعابات استان ۲۲۸ هزار و ۳۸۲ انشعاب می باشد که از این میزان تعداد ۱۳۰ هزار و ۸۵۳ انشعاب شهری و ۹۷ هزارو ۵۲۹ انشعاب روستای انجام گرفته است و تعداد مشترکین کل استان به ۴۱۶ هزار و ۱۲۴ مشترک رسیده که ۲۹۹ هزار و ۵۰۳ مشترک شهری و ۱۱۶ هزار و ۶۲۱ مشترک روستایی وجود دارد.
رضوی ابراز داشت: در حال حاضر ۱۴۰ روستای استان عملیات گازرسانی در آن فعال بوده و پروژه گازرسانی به ۲۱ روستای دیگر در شرف انعقاد قرارداد میباشد.
وی در ادامه گفت: در سال جاری مراحل تهیه پکیج و انتخاب پیمانکار جهت گازرسانی به ۱۳۱ روستای استان تاکنون انجام شده است.
وی عنوان کرد: از طریق مصوبه بند«ق» وزارت نفت مقرر گردید که از این طریق ۷۰۰ روستای استان کردستان در یک برنامه سه ساله تا پایان سال ۹۶ از نعمت گاز بهر ه مند گردند که در تاکنون از این محل تعداد ۹۳ روستا از نعمت گاز طبیعی بهر همند شده اند.
مدیر عامل شرکت گاز کردستان در پایان این جلسه به مشکلات پیش روی گازرسانی به روستاهای استان اشاره کرد و گفت: بافتهای سنگی و شیبهای تند در معابر، از مشکلات اجرایی گازرسانی به روستاهای استان است.
نظر شما