به گزارش خبرنگار شبستان، مرتضی تمدن، استاندار تهران در همایش افتتاحیه طرح اوقات فراغت تابستان 1390 با عنوان فصل تلاش و معنویت آسمانیها در مجتمع آدینه گفت: جهادگران کانونهای مساجد در امتداد مسیر بعثت و رسالت پیامبر (ص) برای احیای ارزشهای اصیل اسلامی گام برمیدارند.
وی افزود: فعالیت در کانونها بر مبنای عشق، ایثار، انگیزه، علاقه، پشتکار و برای رضای خداست و با کمترین امکانات و حمایت ها، از فعالیت های دینی و فرهنگی بیشترین بهرهبرداری را دارند.
استاندار تهران با اشاره به این نکته که نیت خیر مدیران کانونها باعث میشود بهترین برنامههای فرهنگی و دینی در کانونها رقم بخورد، بیان کرد: کانونهای مساجد از لحاظ مکانی در بهترین موقعیت و زیباترین و پاکترین مکان یعنی در دل مساجد هستند و همین معنویت و نورانیت همجواری با مساجد کار و فعالیت فرهنگی پاک را رقم میزند.
وی با اشاره به اینکه جلسهای که امروز برای افتتاحیه اوقات فراغت برگزار شد، مشابه جلسات شبهای عملیات در هشت سال دفاع مقدس است، گفت: مسئولان ارشاد و استانداری و مدیران کانون های فرهنگی هنری در جلسه اوقات فراغت گردهم آمدند تا برای اوقات فراغت نسل جوان برنامه ریزی کنند، همان طور که در زمان جنگ فرماندهان عملیات دور هم جمع می شدند تا سیاست ها و برنامه ها را تشریح کنند. اهمیت برنامه های اوقات فراغت امروز کمتر از عملیات های جنگی نیست.
وی ادامه داد: آثار برنامهها و فعالیتهای فرهنگی غیرمحسوس است و بسیار هزینهبر و دیربازده است اما نباید نگران و دلسرد شد کار فرهنگی پیوسته، بسیار حساس، ظریف و لطیف و بسیار پیچیده است.
استاندار تهران بر لزوم استمرار برنامههای کانونهای مساجد در طول سال تاکید کرد و یادآور شد: سالهای اولیه این استمرار دیده نمیشد اما خوشبختانه با تلاش و پشتکار مدیران کانونهای مساجد و مسئولان ستاد عالی استمرار و پیوستگی برنامههای کانونهای مساجد در طول سال مشاهده میشود.
تمدن گفت: باید با توجه به اینکه بیش از هفت مجموعه فرهنگی در جوار مسجد فعالیت میکنند از تکرار برنامه و موازیکاری پرهیز کنیم.
وی با اشاره به اینکه همه نهادها و سازمانها همانند آموزش و پرورش، بسیج، جهاد سازندگی، سازمان تبلیغات، وزارت ارشاد، سازمان ملی جوانان و ... در امر اوقات فراغت دخیل هستند اما نقش و وظیفهای که کانونهای مساجد، دارند بسیار خطیر و ارزشمند است، گفت: این مسئولیت خطیر وظیفه کانونهای مساجد است که نسل جوان و نوجوان را با برنامهریزی اصولی در برابر مسایل غیر اخلاقی و هجمه های دشمن حفظ کنند که خوشبختانه در این راستا بسیار موفق عمل کردهاند.
تمدن خاطرنشان کرد: جوانان در محیطی سرشار از انرژی و نشاط و در پناه ارزشهای الهی در کانونهای مساجد آموزش میبینند و کانونهای مساجد به عنوان مراکزی فعال و پویا در کنار مساجد به تربیت نیروهای متدین و متخصص پرداخته و ایام تابستان تبدیل به فرصتی طلایی و ارزشمند برای جوانان میکنند.
بنابر این گزارش سید مرتضی اسماعیلی طبا، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران پیرامون گستردگی کانون های فرهنگی هنری مساجد و فعالیت هزار و دویست و پنج مرکز برای اجرای طرح اوقات فراغت اشاره کرد و گفت: امسال طراحی و ساخت بازی های رایانه ای و ساخت ربات نیز به فعالیت های گذشته کانون های مساجد اضافه شده است.
در ادامه این برنامه حجت الاسلام روح الله صاحبی، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران با اشاره به چگونگی برپایی این طرح در سطوح مختلف در سال جاری گفت: امسال 763 کانون فرهنگی هنری، 365 کتابخانه، 42خانه نور و 35 مجتمع فرهنگی هنری در استان تهران به مدت سه ماه پایگاه اوقات فراغت نسل جوان هستند.
مشاور دبیر ستاد عالی افزود: بهینه سازی اوقات فراغت نسل جوان و همراه کردن نشاط و سرزندگی از دیگر اهداف برنامه های اوقات فراغت کانون های مساجد استان تهران است.
وی ادامه داد: احکام دینی، اخلاق، مباحث قرآنی، روزنامه نگاری، قصه نویسی، بازیگری، خوشنویسی، طراحی و گرافیک، منبت کاری، معرق، خیاطی، عکاسی، کامپیوتر، ساخت بازی های رایانه ای و تربیت مربی رباتیک در دوره های اوقات فراغت آموزش داده می شود.
پایان پیام/
نظر شما