سرهنگ بهمن نورالهی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی لرستان به خبرنگار شبستان در خرم آباد گفت: راه اندازی مرکز مشاوره و مددکاری اجتماعی اقدامی در راستای نگرش جامعه محوری پلیس، در نیروی انتظامی است.
وی افزود: راه اندازی این گونه مراکز، موجب تعمیق نقش حمایتی پلیس در جامعه و کاهش حجم پرونده های اجتماعی ارجاعی به مراجع قضایی شده است.
سرهنگ نورالهی اظهار داشت: پیشگیری، شناسایی آسیب ها و معضلات اجتماعی و ارتقای سطح آگاهی آحاد مردم، به ویژه جوانان از معضلات موجود یکی از اهداف تأسیس مرکز مشاوره و مددکاری کلانتری های استان است.
وی بیان داشت: شناسایی ریشه ها و زمینه های نابهنجار، بزهکاری و تلاش در جهت از بین بردن بسترهای بروز معضلات اجتماعی و پیشگیری از آن از جمله اهداف مهم مرکز مشاوره و مددکاری کلانتری های استان است.
سرهنگ نورالهی تصریح کرد: کارشناسان مرکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی با انجام خدمات روانشناسی و روان سنجی در ایجاد فراغت خاطر بیشتر برای مرکز انتظامی در رسیدگی به امور اساسی و پیشگیری از وقوع جرم در جامعه نقش مهمی را بر عهده دارند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی لرستان، با اشاره به نقش حساس مشاوران و مددکاران انتظامی در جهت اعتماد سازی اقشار مختلف جامعه به ویژه نوجوانان و دانش آموزان، اظهار کرد: مددکاران با حضور در سطح جامعه هدف، بویژه مدارس با پخش فیلم های آموزشی و سخنرانی و مشاوره انفرادی، می توانند در پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی نقش مهمی داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما