قاسم سلمانی، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به اعزام 45 مبلغ در سال جدید به مدارس اصفهان به خبرنگار شبستان گفت: به منظور ترویج و نهادینه کردن فرهنگ قرآنی و فلسفه قیام امام حسین(ع)، 850 گفتمان دینی در ایام محرم در مدارس استان اصفهان برگزار میشود.
دبیر کمیته استانی همکاری های حوزههای علمیه و آموزش و پرورش افزود: نسل جوان نیازمند پاسخگویی به شبهات دینی از سوی مبلغان است و در این راستا امسال 51 نفر از طلاب اصفهان به استخدام آموزش و پرورش درآمدند که 38 نفر آنها برادر و 13 نفر آنها را خواهران تشکیل می دهند.
سلمانی تصریح کرد: بیش از هزار و 800 روحانی برای برگزاری نماز در مدارس با آموزش و پرورش استان همکاری می کنند و در 33 مدرسه شبانه روزی نیز امام جماعت مقیم، برگزاری نماز در سه وقت را برای دانش آموزان پیگیری میکند.
وی، با توجه به نقش معلمان در تعلیم و تربیت دانش آموزان، خاطر نشان کرد: راه اندازی حوزه های علمیه ویژه فرهنگیان و همچنین برخی حوزههای علمیه ویژه دانش آموزان می تواند نقش بسزایی در تقویت بنیه دینی این دو قشر داشته باشد.
دبیر کمیته همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه استان اصفهان با بیان اینکه این همکاری سبب پیوند آموزش و پرورش با حوزههای علمیه شده است، تاکید کرد: برای همکاری میان آموزش و پرورش و حوزههای علمیه برنامهریزیهایی انجام شده و منشوری در این راستا تدوین شده است.
وی با اشاره به برنامهریزیهای انجام شده برای این همکاری، بیان داشت: همکاریهای آموزش و پروش و حوزههای علمیه باید با مجموعهای از برنامهها، اهداف و سیاستها همراه بوده و تمام افراد برای پیشبرد این اهداف، خود را در بستر اجرای این طرح قرار دهند.
سلمانی با اشاره به ارزشمند بودن این همکاری ادامه داد: تمام افراد باید نسبت به این موضوع حساسیت داشته و این موضوع را به صورت جدی دنبال کنند.
وی با اشاره به این اصول گفت: این منشور با هفت اصل کلی رعایت، فراگیری، ولایتمداری، توانسنجی، تمرکز در سیاستگذاری و عدم تمرکز در اجرا، مراقبت، نهادینهسازی و اصل توازن تدوین شده است.
پایان پیام/
نظر شما