تقویت فرهنگ خیر و تشکیل مجمع خیران سلامت در خراسان شمالی ضروری است

قائم مقام وزیر بهداشت در استان خراسان شمالی با تأکید بر نقش به سزای ارتقای سلامت در تحقق جهاد اقتصادی، گفت: تقویت فرهنگ خیر و تشکیل مجمع خیران سلامت در خراسان شمالی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر محمدرضا مجدی، قائم مقام وزیر بهداشت در این استان و رئیس دانشگاه، امروز ( 6 تیر ) در نشست یک روزه شورای مدیران بخش های مختلف این دانشگاه که در محل اردوگاه فرهنگی آموزشی رویین برگزار شد، به اهمیت موضوع سلامت اشاره و بر تلاش برای توسعه شاخص های این حوزه تأکید کرد.

وی با اشاره به نامگذاری سال 90 از سوی مقام عظمای ولایت، به شعار "جهاد اقتصادی"، ارتقای سلامتی و بهداشت جسمی و روانی نیروی انسانی را رکن تحقق این موضوع نام برد و تأکید کرد: برای بهره وری بیشتر و موثر تر لازم است درست و دقیق برنامه ریزی کنیم تا نتایج به سمت رشد ارزش ها دراین راستا باشد.

وی ارتقای سلامت جامعه را به نوعی صرفه جویی نام برد و تصریح کرد: انسان محور توسعه پایدار است تلاش برای پیشرفت سلامت و بهداشت جامعه در واقع انجام کار اقتصادی و به صرفه است.

دکتر مجدی در ادامه مقاومت در مقابل آنتی بیوتیک ها و مصرف داروهایی از این قبیل را یکی از معضلات و مخاطرات موجود علیه روند افزایش سلامت جامعه خواند و این موضوع را مورد توجه و تأکید قرار داد.

وی تقویت زیر ساخت های بهداشتی و درمانی استان اعم از بیمارستان ها، مراکز بهداشت و واحد های آموزشی و دانشگاهی را از اولویت های مورد تأکید در برنامه ها ساتل جاری عنوان کرد و از معاونان و مدیران بخش های مختلف این دانشگاه که در جلسه حضور داشتند خواست تا با تلاش بیشتر در رفع زیر ساخت ها تلاش کنند.

وی در ادامه با عنوان اینکه بودجه ابلاغی برای این دانشگاه کفاف تأمین منابع مالی همه پروژه ها و برنامه ها در این حوزه را نمی دهد، جذب خیران را به این حوزه را بسیار مهم خواند و دراین راستا تشکیل و تقویت مجمع خیران سلامت با برگزاری همایشی بدین منظور را پیشنهاد و بر آن تأکید کرد.

دکتر مجدی با بیان اینکه تمام هدف ما خدمت رسانی و جلب رضایت مردم است به اجرای آزمایشی طرح ارتقای بهره وری در بیمارستان های استان از ابتدای اردیبهشت سال جاری تا کنون اشاره و اعلام کرد: رفع مشکلات و موانع اجرای این طرح در حال پی گیری است.

وی درخاتمه از آماده سازی چارت جدید سازمانی بخش های مختلف این دانشگاه ظرف هفته های آتی خبر داد.


در این جلسه نظام نوین مالی وحسابداری تعهدی و به نوعی حرکت بیشتر به سمت تحقق دولت الکترونیک و نرم افزارهای مربوط به آن توسط کریمی ، مدیر امور مالی و اداری دانشگاه علوم پزشکی استان، برای مدیران تشریح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است، معاونان و مدیران حاضر در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات انجام گرفته در حوزه مدیریتی خود، به بیان اولویت ها و فرصت های موجود در این بخش ها پرداختند، کمبود نیروی انسانی، تهیه چارت سازمانی، ارتقاء زیرساخت ها و افزایش فضای بهداشتی و درمانی بویژه در شهر ستان های فاروج و گرمه، را ه اندازی مراکز آموزش عالی سلامت در شهرستان های استان، بهره مندی از متخصصان و دانشجویان مستعد دانشکده های مختلف این دانشگاه در کمیته های تخصصی همچون کمیته سلامت نوزادان و کمیته بررسی مرگ ومیر مادران و... از مهم ترین این موارد بود.

شایان ذکر است، تأکید بر تلاش در جهت تحقق شعار جهاد اقتصادی و ایجاد جهش دراین عرصه، تهیه چارت بخش های مختلف دانشگاه، راه اندازی مراکز آموزش عالی در شیروان و اسفراین، توجه و بررسی طرح ارتقای بهره وری، توسعه نظام الکترونیک سلامت، تلاش برای بهره برداری بیمارستان 32 تختخوابی فاروج تا شهریورسال جاری، توجه و پرداخت معوقات کارکنان بیمارستان های استان، ایجاد امحاء زباله های عفونی بیمارستان ها در کمترین زمان ممکن، تأکید بر رفع مشکل زیرساخت هایی چون انشعاب آب، برق، گاز و تلفن در خانه های بهداشت روستایی و نیز برگزاری همایش خیرین سلامت از اهم مصوبات این جلسه بود.

 

پایان پیام /

کد خبر 48836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha