دروس حوزوی الفبای شناگری است تا خود را از منجلاب دنیایی بیرون بکشیم

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه، با بیان اینکه امروز دنیا محتاج علوم انسان ساز است، گفت: در حوزه های علمیه به دنبال علم انسان ساز هستیم و دروس حوزوی الفبای شناگری است تا خود را از منجلاب دنیایی بیرون بکشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، شامگاه(۳۱ شهریور) همزمان با آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران، همایش طلیعه حضور مدارس علمیه الزهراء(س) فریدن و چادگان به میزبانی مدرسه علمیه الزهراء(س) فریدن در سال اجتماعات این مدرسه برگزار شد.

 

ابراهیم بوذرجمهری، کارشناس علوم دینی و استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم گفت: آدم شدن بسیار مهمتر از داشتن علم و یا ثروت است چراکه اگر علم نباشد هویت انسانی از بین می رود.

 

وی ادامه داد: انسان موجودی یادگیرنده است و اگر انسان، کنار حیوانات بزرگ شود، رفتارش شبیه حیوانات می شود، اما حیوانات چنین نیستند، نهایت حیوانیت خود را حفظ می کنند.

 

کارشناس علوم دینی تصریح کرد: حضرت علی(ع) در حکمت 147 نهج البلاغه می فرمایند:« انسان با علم تمام امتیازات را می تواند کسب کند و علم قدرت تسخیر برای انسان می آورد.»

 

بوذرجمهری، با اشاره به اینکه علم بهتر از ثروت است اظهار داشت: البته علمی بهتر از ثروت است که خداشناسی، وظیفه شناسی و دین شناسی نتیجه آن باشد.

 

استاد حوزه و دانشگاه، علم را دو نوع دانست و افزود: یک نوع علم ابزارساز است که ثروت آور هم می باشد، ولی انسانیت را از بین می برد.

 

وی گفت: نوع دوم علم انسان ساز است که در حوزه های علمیه به دنبال علم انسان ساز هستیم و دنبال ثروت نیستیم، ما امروز محتاج علوم انسان ساز هستیم، زیرا دنیا درست نمی شود، مگر انسان درست شود.

 

وی ادامه داد: امام رضا(ع) می فرمایند: رحم الله عبدا احیاء امرنا؛ سوال شد چگونه امر شما زنده می شود حضرت فرمودند کلام ما را بیاموزید و به دیگران بیاموزید.

 

بوذرجهمری، گفت: از زمینه های ظهور امام زمان(عج) عاشق کردن مردم نسبت به اهل بیت(ع) است و در حوزه ها به دنبال زمینه سازی برای ظهور باشید، درس بخوانید تا قرآن را با لذت بیاموزید و بفهمید.

 

استاد حوزه و دانشگاه، تاکید کرد: در حوزه ها زبان قرآن، زبان امام صادق(ع) و زبان امام باقر(ع) آموزش داده می شود که قابل مقایسه با علوم دیگر نیست، دروس حوزوی الفبای شناگری است تا خودتان را از منجلاب این دنیا بیرون بکشید.

 

وی با بیان اینکه ادیان انحرافی و عرفان های کاذب نتیجه عالمان بی دین است تصریح کرد: ورود به حوزه سجده شکر دارد، چراکه توفیقی است که نصیب هر کسی نمی شود و چه بسا کسانی به حوزه علمیه وارد می شوند  ولی نمی توانند ادامه بدهند، چون تحصیل در حوزه نیاز به پشتکار دارد.

 

بوذرجمهری، گفت: خیلی از علماء مثل سید نعمت الله جزایری پول نداشتند، فارابی زیر نور ماه درس خواند، آیت الله محمد بیدآبادی 6 ماه فقط زردک خورد، شهید مدرس دو روز در هفته کارگری می کرد تا هزینه تحصیل را بدست آورد، ملاصالح مازندرانی راه مدرسه تا خانه را به علت ضعف شدید گم می کرد، می بینیم که این بزرگان در عین فقر به مدارج بالای علمی و اخلاقی رسیدند.

 

در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین مالک اکبری استاد حوزه علمیه برادران شهرستان فریدن خطاب به طلاب گفت: در حوزه علمیه به دنبال امام شناسی باشید، چرا که اگر امام خود را نشناسید، در زمان ظهور ممکن است در صف دشمنان حضرت مهدی(عج) قرار بگیرد و بهترین مکان برای شناخت امام زمان همین حوزه های علمیه هستند.

 

کد خبر 488206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha