به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (6 تیر) در این بازدیدها گفت: با توجه به وضعیت ارتباطی موجود در کشور باید شبکه های مکانیزه ای فراهم شود که کتابها و مراکز مختلف را بتوان به یکدیگر متصل کرد که در این رابطه با کمک معاونت فناوری رئیس جمهوری در حال اتصال برخی از شبکه ها به یکدیگر هستیم.
علی خانزاد ادامه داد: رویکرد این وزارت مهم و کلیدی نسبت به دوران قبل تغییر کرده و وظیفه اصلی این وزارت این است که با حرکت های اصولی به فرهنگ دینی و انقلابی مان اصالت بخشد.
وی با اشاره به اینکه این مراکز دیجیتالی با هدف مقابله با تهاجم فرهنگی، و اینترنت پاک راه اندازی می شود، اظهار داشت: بستر سازی برای تولید انبوه محتوای دیجیتال هماهنگ با ارزش های کشور، شناسایی و تقویت ظرفیت های بخش فرهنگ برای تولید محتوای فرهنگی دیجیتال، تجهیز فعالان بخش فرهنگ برای حضور اثرگذار در فضای دیجیتال، حضور اثرگذار اهالی فرهنگ در فضای دیجیتال برای مقابله با تهدیدات دشمن در این فضا از دیگر اهداف راه اندازی مراکز فرهنگی دیجیتالی است.
این مقام مسئول همگانی کردن تولید محتوای دیجیتال از طریق آموزش های تخصصی و عمومی ارائه شده در شبکه ملی فرهنگ، فراهم کردن بستر لازم برای ارتباط موثر فعالان فرهنگی در کشور، تبیلغ و ترویج محصولات فرهنگی مناسب تولید شده در کشور، تبلیغ و ترویج و فراهم کردن امکان دسترسی عمومی مردم به محصولات و محتوای فرهنگی دیجیتال و غیر دیجیتال مناسب تولید شده در کشور را از دیگر اهداف این طرح برشمرد.
نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان کرد: بخش نرم افزارهای رایانه ای، بخش اینترنت پاک، بخش بازی های رایانه ای، بخش محتوای همراه، بخش خدمات الکترونیک، بخش آموزش، بخش کارگاه تخصصی تولید رسانه های دیجیتال و بخش ابزارهای پیشرفته تولید رسانه های دیجیتال از خدمات قابل ارائه در مراکز فرهنگی دیجیتال کانون های فرهنگی و هنری مساجد است.
خانزاد در پایان خاطر نشان کرد: راه اندازی مراکز فرهنگی دیجیتال کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با همکاری مراکز توسعه فناوری دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد عالی مساجد کشور انجام خواهد شد.
گفتنی است، 5 مرکز فرهنگی دیجیتال در کانون های مساجد این استان پس از تایید راه اندازی خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما