خبرگزاری شبستان: خسرو 19ساله بود که داوطلبانه وارد نیروی ژاندارمری آن روزها و ناجای امروز شد؛ سال 1364، سال 1366 در منطقه عملیاتی غرب بانه در گروهان کیارنگ نیروی انتظامی بود که مجروح شد، یعنی درست 2 سال بعد. خسرو سلیمی نیا، در کردستان با درجه گروهبان دومی مسئولیت مین گذاری و مین برداری را بر عهده داشت که یک روز حین پاکسازی، مینی در دستانش منفجر شد که منجر به تخلیه کامل چشم ها و قطع شدن هر دو دست از ناحیه مچ تنها گوشه ای از داستان مجرویت اوست؛ شکستن دندان ها،پارگی پرده گوش و...او بعدها مشغول درمان شد اما مجروح شدن و نقص عضو روحیه جهادی و پرتلاش وی را نگرفت. به ادامه تحصیل پرداخت. مینی که در دستان خسرو سلیمی نیا منفجر شد نتوانست او را از تلاش برای ادامه زندگی بازدارد.او همزمان با تحصیل وارد به ورزش حرفه ای روی آورد.
مدال های طلای فراوانی در رشته دو و میدانی کسب کرد، همزمان با ورزش دو؛ یک کوهنورد واقعی بود. بارها به قله های سهند، دماوند، تفتان، سبلان و ... صعود کرد و سال 1384 همراه با تیم کوهنوردی جانبازان به قله کلیمانجارو در تانزانیای آفریقا صعود کرد. او در رشته دوچرخه سواری دو نفره نیز مدال هایی ارزشمند کسب کرده است.
خسرو سلیمی نیا، جانباز 70 درصد درباره زمان و چگونگی مجروح شدنش به خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان گفت: سال 64 وارد رسته تخریب در ژاندارمری شدم و سال 66 در منطقه جنگی غرب بانه زمان پاک سازی میدان مین مجروح شدم؛ مینی توی دستم منفجر شد و بعد هردو چشمم تخلیه شد و دو دستم از ناحیه مچ قطع شد.
وی افزود: زمانی که در منطقه بودم، شاهد بودم همه اقشار، از بسیج و کمیته و شهربانی گرفته تا نیروی زمینی و نیروی هوایی و نیروی دریایی و ارتش و سپاه، خلاصه همه وهمه حضورداشتند و که یک هدف داشتند؛ دفاع از مرزهای کشور و جان و ناموس مردم و این حضور حضوری مقدس بود. وقتی این حضور و بسیج شدن همه نیروها را می دیدیم انرژی و قوت قلب بیشتری می گرفتیم.
این جانباز 70درصد با بیان اینکه همیشه دوست داشتم سالیان سال به این نظام خدمت کنم، توضیح داد: زمانی که مین منفجر شد و مجروح شدم فقط از این بابت که دیگر نمی توانم در این نظام خدمت کنم ناراحت بودم.
وی همچنین راجع به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران بیان کرد: قوانین همان قوانین گذشته است و به آن صورت که باید اجرایی نمی شود، فکر می کنم حدود 40 درصد اجرایی شده است و شاید به این دلیل باشد که اعتبارات مربوط به آن تصویب نمی شود.
سلیمی نیا درباره و حس و حال دیدار با مقام معظم رهبری (مدضله العالی) گفت: زمان زیادی بود که مشتاق و منتظر این دیدار بودم. بالاخره انتظار سر رسید. بعد از دیدار با حضرت آقا، به آرامش واقعی رسیدم، خود حضرت آقا هم جانباز هستند و من معتقدم که ایشان سکاندار جانبازان جهان اسلام هستند و به این دلیل ارزش جانبازی ایشان بالاتر از همه ماست.
نظر شما