به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، محمد همتیان امروز ( ۳۰ شهریور) در سومین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان، با اعلام این مطلب گفت: در سایر شاخص ها نظیر تشکیل جلسات شورا برای تدوین و اجرای طرح ها و برنامه های مناسب جهت ترویج فریضتین، تشکیل گروه یاوران معروف، شناسایی و معروفی سه مصداق برتر معروف ها و منکرات در ادارات و اقدام برای ترویج معروف ها و زدودن منکرات معرفی شده، تدوین و اجرای برنامه های آموزشی، حاکم کردن ارزش محوری در ادارات و تقدیر از فعالان این حوزه، نیاز به اقدامات جدی تر و اجرای طرح ها و برنامه های کیفی تر است.
همتیان با تاکید بر اینکه برنامه های ابلاغی در قالب یک بسته ی منسجم و هماهنگ اجرایی شود، ادامه داد: با این کار اتفاقات خوبی در حوزه دستگاههای اجرایی رخ خواهد داد و به تبع آن سطح خدمات و رضایتمندی مردم افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و اجرای آن در تمام سطوح جامعه از اصول مسلم دین و تاکیدات مقام معظم رهبری است ادامه داد: اگر این فریضه به خوبی در بخش اداری اجرا شود نتیجه ی بارز آن سلامت نظام اداری و افزایش رضایت و دلبستگی مردم به نظام خواهد بود.
همتیان با برشمردن وظایف شوراها، تصریح کرد: روسای ادارات کل با تشکیل شوراها و برگزاری جلسات منظم باید مصادیق معروف ها و منکرات در سطح سازمان خویش را شناسایی و برنامه ها و راهکارهایی اجرایی مناسب را برای ترویج معروف ها و زدودن منکرات اجرا کنند و بابرگزاری دوره های آموزشی، جلسات پرسش و پاسخ، انجام کارهای تبلیغی و ارشادی، بهره گیری از نظر نخبگان و ظرفیت سازی، فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را دربین کارکنان و خانواده های آنان نهادینه کنند.
معاون توسعه منابع انسانی استانداری سمنان با اشاره به برنامه ارزیابی عملکرد شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات اظهار داشت: ارزیابی از عملکرد این شوراها بر اساس شاخص هایی انجام و شوراهای فعال معرفی می شوند.
وی میزان رضایت مندی مردم ارز ادارات استان سمنان در حال حاضر 81 درصد اعلام کردو افزود: که با کمک و همراهی کارکنان می توان این رقم را افزایش داده و به سطح بالاتری برساند.
نظر شما