رئيس رسانه ملي  از پشت صحنه سريال بلند «كيميا» بازدید کرد

خبرگزاری شبستان: رئيس رسانه ملي در بازديد از پشت صحنه سريال بلند «كيميا» در جريان روند توليد و چگونگي روايت داستان در سه فصل تاريخي ماجراهاي آن قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي رسانه ملي، دكتر سرافراز در اين بازديد در گفت‌وگويي با نويسنده، كارگردان و تهيه كننده سريال تلويزيوني كيميا خواستار حفظ جذابيت داستان از قسمت اول تا قسمت آخر شد.

رئيس رسانه ملي پيش از اين بازديد، ده قسمت اول سريال را ديده بود و بر اين اساس با بيان اينكه قصه در اين ده قسمت بخوبي آغاز شده گفت: تمام عوامل از جمله دكورو آكسسوآر، همان فضاي روزهاي پيش از انقلاب را تداعي مي‌كند و شخصيت آمريكايي داستان نيز با توجه به انتظاري كه مخاطب امروز دنياي چند رسانه‌اي، از ديدن چنين شخصيتي دارد با لهجه متناسب و شخصيت باورپذيري در سريال ديده مي‌شود. ضمن اينكه حس برتري جويي آمريكايي‌ها و عملكردشان در كشور ما در آن سال‌ها نيز در اين سريال بخوبي به تصوير كشيده شده است.

وي با بيان اينكه بيشتر سريال‌هاي پر ماجرا با ضعف داستان‌پردازي در قسمت‌هاي پاياني مواجه مي‌شوند از حساسيت اين موضوع و اينكه بايد كوشيد مخاطب تا آخر مجموعه حفظ شود سخن گفت. دكتر سرافراز پس از ديدن يكي از سكانس‌هاي اين مجموعه كه همزمان در حال ضبط بود در سالن كنفرانس محل ضبط برنامه با تعدادي از عوامل اين مجموعه از نزديك آشنا شد و هدف از اين بازديد را قدرداني از دوسال و اندي تلاش شبانه روزي عوامل اين سريال خواند.

 رئيس رسانه ملي با اشاره به فصل اول سريال و اينكه نمايش سه مقطع از مقاطع تاريخي معاصر ايران كار سخت و طولاني است گفت: اين سريال از چند ويژگي برخوردار است يكي اينكه داستان در فضايي متفاوت از شرايط كنوني كشور يعني حدود 40 سال پيش شروع مي‌شود. ويژگي ديگر اين مجموعه اين است كه ماجراي سريال از دختري دبيرستاني و حال و هواي دانش آموزان در سال آخر پيروزي انقلاب و ماجراي كنسولگري آمريكا در يك شهر آغاز مي‌شود و اين خود بستر خوبي براي جذب مخاطب و آگاهي او از اين حال وهوا ايجاد مي‌كند.

دكتر سرافراز با تأكيد بر اينكه ماجراي حضور آمريكايي‌ها در كشور و مصونيت آنها از زاويه خوبي مطرح مي‌شود و براي مخاطب تازگي دارد گفت: شخصيت زن اين سريال با ذهن كنجكاوش به دنبال چراهايي است كه در پيرامونش مي‌گذرد و يافتن پاسخ اين چراها مي‌تواند مخاطب ر ا براي پيگيري داستان ترغيب كند. دكتر سرافراز برخورداري سريال از بازيگران مطرح كشور را از ويژگي‌هاي ديگري برشمرد كه در جذب مخاطب اثر مي‌گذارد. وي يكي از ضعف‌هاي سريال‌هاي بلند مدت را كم شدن كشش داستان در قسمت‌هاي آخر دانست و گفت: در فصل سوم با توجه به اينكه در زمان حال مي‌گذرد و بايد مطابق شرايط امروز مردم باشد كار كمي سخت تر مي‌شود و اميدوارم جذابيت اين سريال تا آخر ادامه يابد.

وي سپس از انتخاب زمان پخش اين سريال در پرمخاطب ترين ساعت پخش شب‌هاي نيمه دوم سال خبر داد و با اشاره به درخواست كارگردان سريال مبني بر تدارك برنامه‌هاي مكمل گفت: پيشنهاد مي‌كنم شبكه براي تهيه برنامه‌اي كه بتواند به فهم بيشتر مخاطب از شرايط سياسي اجتماعي فصل‌‌هاي سريال و روايت داستان كمك كند تدبيري بيانديشد.

رئيس رسانه ملي با تأكيد بر اينكه سريال خوب بايد هم از داستان خوب و هم مضمون مناسب برخوردار باشد گفت: اين دو عامل به منزله بال‌هايي است كه مي‌تواند مجموعه كار را به هدف برساند.

وي با اشاره به اينكه جاي مجموعه‌هاي چند صد قسمتي در سيماي ما خالي است گفت: بايد به جايي برسيم كه مجموعه‌هايي در سيما طراحي شود كه در فصل‌هاي مختلف با گروه‌هاي مختلف نويسندگي و كارگرداني، يك داستان ادامه دار را روايت كنيم واين مجموعه با مخاطب و موضوعات روز مردم همراه شود و مخاطب آن را دنبال كند. وي با بيان اينكه در دنياي امروز رسانه تمام اوقات زندگي مردم را دربرمي‌گيردگفت: رسانه با تمام تفسير وتعبير گسترده‌اش كه تلويزيون بخشي از آن را دربرمي‌گيرد در تمام اوقات زندگي مردم جريان دارد. وي در پايان ابراز اميدواري كرد سريال كيميا بتواند چنين مخاطبي را تا آخرين قسمت جذب كند و مردم ضمن دنبال كردن قصه چيزهاي زيادي از آن بياموزند.

جواد افشار كارگردان سريال كيميا نيز در اين بازديد از رئيس رسانه ملي خواست تا از اين سريال در زمان پخش، بخوبي حمايت كند تا در بهترين زمان ممكن روي آنتن برود. تدارك برنامه‌هاي مكمل ، براي ترغيب مخاطب به ديدن اين سريال نيز از درخواست‌هاي ديگري بود كه كارگردان سريال كيميا از رئيس رسانه ملي درخواست كرد.

بهباني نيا نويسنده سريال نيز در ابتداي بازديد خلاصه‌اي از داستان سريال را در سه فصل براي رئيس رسانه ملي روايت كرد و درپاسخ به سوال دكتر سرافراز از انگيزه شخصيت‌هاي شرورسريال و علت شرارت‌هايشان توضيحاتي ارائه داد.

 پورمحمدي معاون سيما، محمودرضاتخشيدرئيس مركز هنرهاي نمايشي سيما، جعفري جلوه مدير شبكه دو و صباح مدير گروه فيلم و سريال اين شبكه در اين بازديد حضور داشتند.

سريال كيميا درهفته دفاع مقدس از چهارم مهرهر شب روي آنتن شبكه دو مي‌رود. اين مجموعه تلويزيوني كه بر اساس فيلمنامه‌اي از مسعود بهبهاني نيا ساخته‌شده، زندگي بانوي جواني به نام «كيميا» با بازي مهراوه شريفي‌نيا را در سه مقطع زماني قبل از انقلاب، آغاز‌ جنگ و دوران دفاع مقدس و زمان حال روايت مي‌كند.

سريال«كيميا» علاوه بر تهران، آبادان، خرمشهر و ديگر مناطق استان‌هاي جنوبي، در كشور گرجستان به ويژه پايتخت آن تفليس نيز تصويربرداري شده است .

اين سريال بيش از 300 بازيگر دارد كه از آن‌ها مي‌توان به حسن پورشيرازي، آزيتا حاجيان، رضا كيانيان، نيكي كريمي، حامد بهداد، عاطفه رضوي ، محمدرضا شريفي نيا، گلاره عباسي، پوريا پور سرخ، حسن جوهرچي، سيد مهرداد ضيايي، رضا توكلي، عطا عمراني، مهدي پاكدل، سودابه بيضايي،مهدي سلطاني، محمدرضا شريفي نيا، بيوك ميرزايي ،گلوريا هاردي بازيگر فرانسوي‌الاصل و... اشاره كرد.

موسيقي متن مجموعه 110 قسمتي «كيميا» را آرمان موسي پور ساخته‌ و محسن چاووشي نيز تيترا‍ژ پاياني اين مجموعه تلويزيوني را مي‌خواند. 

 

 

کد خبر 487551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha