حضور بانوان حوزوی در فضای مجازی را جدی بگیرید

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام آقا میر ظرفیت ایجاد شده پس از تاسیس حوزه های علمیه خواهران را در گسترش و توسعه دین در سطح کشور بسیار چشمگیر و تاثیرگذار ارزیابی کرد و ساماندهی این امر مهم را مثمرثمر دانست.

به گزارش خبرنگار معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام آقامیری، مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران پیش از ظهر امروز در آیین آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه این استان که در جمع علما، فضلا و اساتید حوزوی استان تهران و طلاب برگزار شد ضمن ارایه گزارشی از عملکرد حوزه های علمیه خواهران استان تهران به سابقه و پیشینه تاسیس این مرکز اشاره کرد و گفت: حوزه علمیه خواهران در سال 1363 با عنایت حضرت امام (ره) تاسیس شد و امروز تنها در سطح استان تهران 63 مدرسه و مرکز آموزش عالی حوزوی ویژه خواهران وجود دارد این در حالی است که امروز 15 درخواست تاسیس برای حوزه های علمیه خواهران وجود دارد و پروژه تاسیس حوزه علمیه یک بحث تخصصی است که با توجه به میزان نیازمندی منطقه انجام می شود.

 

وی دلیل اهمیت حوزه های علمیه خواهران را که در مدت زمانی کمتر از 20 سال شاهد توسعه گسترده آن در سطح کشور بوده ایم چنین بیان کرد: نیمی از جمعیت کشور را زنان و بانوان تشکیل می دهند که نقش عمده ای در فرهنگ، اقتصاد و ... جامعه دارند و چه بسا در سال های جهاد و دفاع مقدس سهم بانوان بسیار بیشتر از مردان بوده است چرا که تربیت فرزندان دوران دفاع مقدس بر عهده مادران بوده است.

 

حجت الاسلام آقامیری یادآور شد: امروز به غیر از بانوان حوزوی که در جامعه الزهرا حضور دارند 50 هزار بانوی حوزوی در سطح کشور مشغول تحصیلات حوزوی هستند و قریب به یکصد هزار نیز فارغ التحصیل داریم و اینکه مقام معظم رهبری از این رویداد با عنوان پدیده مبارک یاد می کنند شاید بدین دلیل است که این حرکت با این سرعت اینچنین به رشد، بالندگی و شکوفایی رسیده است.

 

وی در رابطه با برنامه های مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران تصریح کرد: اگر بتوانیم برای آینده مسیری را پیش بینی کنیم که همه مسایل مربوط به زنان توسط زنان پاسخگویی شود و یا موضوع تبلیغات محلی که از اهمیت خاصی برخوردار است ساماندهی شده و توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان بانوی حوزوی اداره شود و افراد متخصص در این زمینه جایگزین مبلغان سنتی شوند می توان گفت موفقیت های نسبی در این عرصه حاصل شده است. در همین راستا موضوع سبک زندگی که از اهمیت ویژه ای برخوردار است باعث شده تا رویکرد بانوان به سوی حوزه های علمیه بیشتر شود و جامعه امروز ما اقتضا می کند که بانوان مسلمان ما نیازهای معنوی خود را در جایی برطرف کنند و بهترین مکان برای این امر حوزه های علمیه خواهران است.

 

وی ظرفیت ایجاد شده پس از تاسیس حوزه های علمیه خواهران را در گسترش و توسعه دین در سطح کشور بسیار چشمگیر و تاثیرگذار ارزیابی کرد و ساماندهی این امر مهم را مثمرثمر دانست.

 

موضوع مشاوره از دیگر مباحثی بود که حجت الاسلام آقامیری ضمن اشاره به آن تصریح کرد: این واقعیت امروز در جامعه ما وجود دارد که برخی از مشاوره هایی که ارایه می شود از مسایل و قوانین شرعی فاصله دارد، اگر ما بتوانیم در مسایل فرهنگی و خانوادگی بانوان حوزوی را وارد عرصه عمل کنیم دستاوردهای خوبی خواهیم داشت.

 

وی تصریح کرد: ورود بانوان به مسایل اجتهاد و فقاهت و دانش افزایی در این راستا نیز امر قابل توجه و قابل ملاحظه ای است که مقام معظم رهبری نیز به این مسئله اشاره فرموده است. همچنین موضوع حضور بانوان طلبه در فضای مجازی اهمیت خاصی برخوردار است چرا که امروز این فضا تاثیر واقعی در فضای واقعی جامعه دارد و حضور در آن می بایست با ساماندهی و هدف گذاری ویژه انجام شود در حال حاضر بر اساس آمار رسمی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور پنج هزار کاربر فعال در این فضا از میان بانوان حوزوی حضور دارند.

 

وی یادآور شد: امیدواریم این رشد و بالندگی در حوزه های علمیه خواهران را در میان حوزه های برادران نیز شاهد باشیم چرا که جمعیت 20 میلیونی تهران نیازمند علما، فضلا و انسان های وارسته و خودساخته بیشتری است.

 

 

کد خبر 487523

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha