به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید محمود موسوی مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، امروز(29 شهریور) در مراسم رونمایی از پنج در حرم امامین عسکریین(ع) که در حسینیه ثارالله اهواز برگزار شد، گفت: پروژه ساخت درهای حرم امامین عسکرین کار بزرگی بود که با کیفیت بالا و مطلوبی به پایان رسید.
وی با بیان اینکه تعداد این درها، ۶ مورد است، افزود: هزینه ساخت یکی از آنها توسط مردم مازندران و هزینه ساخت پنج در دیگر توسط مردم استان خوزستان تامین شد که از این تعداد آبادان یک در، اندیمشک یک در، امیدیه یک در و در شهرستان اهواز نیز یک در ساخته شده است.
وی خاطر نشان کرد: در ساخت این درها چهار مترمکعب چوب ساج، ۲۶۱ کیلوگرم مس، ۳۷ کیلوگرم نقره، ۳۵۰ گرم طلا، ۳۷۲ کیلوگرم برنج، ۴۲ کیلوگرم استیل، ۸۲ کیلوگرم آلومینیوم و ۲۰ مترمکعب شیشه به کار رفته است.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، تصریح کرد: قلم زنی این درب ها در کارگاهی در حسینیه ثارالله اهواز، نجاری آنها توسط اتحادیه نجاران اهواز و خطاطی و مینا کاری آن نیز توسط هنرمندان خوزستانی صورت گرفت.
وی به مسئولت ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان خوزستان اشاره کرد و ادامه داد: این ستاد از سال 82 تا 93 مسئولیت نوسازی، بازسازی و تامین حرم های مطهر را عهده دار بوده و از ابتدای سال 94 توسعه حرم ها را عهده دار شده است.
وی با اشاره به فعالیت های ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، عنوان کرد: توسعه حرم های مطهر نجف اشرف که شامل 2 هزار متر مربع از صحن حضرت زهرا(س)، توسعه حرم حضرت زینب(س) در سوریه و ایوان طلای حرم امیرالمومنین(ع) از جمله فعالیت هایی است که در حال انجام است.
حجت الاسلام موسوی، به توسعه حرم حضرت زینب(س) در سوریه اشاره کرد و اذعان داشت: بحث توسعه حرم حضرت زینب(س) از سال 94 مطرح است که نقشه و طراحی اولیه آن تهیه و انجام شده و مراحل کلنگ زنی آن امسال در سوریه صورت می گیرد.
وی همچنین از اعزام نیروهای فنی جهت بازسازی و تعمیر عتبات عالیات خبر داد و خاطر نشان کرد: تاکنون حدود 2 هزار نیروی فنی و تخصصی برای انجام کارهای فنی لازم در حرم ها، به صورت تبرعی به نقاط مربوطه اعزام شدند.
این مسئول، همچنین از تشکیل بانک اطلاعاتی نیروهای فنی متخصص خوزستان خبر داد و گفت: متقاضیان بسیاری از متخصصان فنی استان به صورت داوطلبانه تمایل به اعزام به عتبات عالیات دارند که برای اعزام آنان بانک اطلاعاتی تشکیل داده ایم و به نوبت نسبت به اعزام این افراد اقدام می شود.
وی با بیان اینکه تمام پروژه های اجرایی ستاد عتبات عالیات با کمک های مردمی و بدون اعتبارات دولتی صورت می گیرد، افزود: بر این اساس ستاد بازسازی عتبات عالیات وقتی پروژه ای را تحویل می گیرد دغدغه ای نسبت به تامین هزینه های لازم و تحویل به موقع آن با وجود کمک های مردمی و نیروهای فنی متخصص ندارد.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، در بخش دیگر سخنان خود از برنامه ریزی برای توسعه حرم امام حسین(ع) خبر داد و ابراز کرد: حرم امام حسین(ع) در 20 سال آینده 600 هزار مترمربع توسعه پیدا می کند و برای تحقق این امر دستور خریداری خانه های اطراف حرم داده شده است.
نظر شما