یک سوم مدارس کشور با کمترین زلزله ای جان دانش آموزان را تهدید می کند

خبرگزاری شبستان: معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد:  یک سوم مدارس ما به لحاظ کیفی در وضعیت زننده‌ای قرار دارند و با کمترین زلزله‌ای جان دانش‌آموزان را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سیدمحمد بطحایی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز(۲۷ شهریور)در در آیین معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: اگر بخواهیم فردایی روشن و کم مشکل داشته باشیم، باید آموزش و پرورش امروز ما روشن و باکیفیت باشد.


وی با بیان اینکه افق‌های پیش روی آموزش و پرورش ترسیم شده است و برای عملیاتی شدن این نقشه راه، مهمترین عامل تامین منابع است؛ افزود: بهترین سیاست آموزش و پرورش دولت یازدهم توجه به نیروی انسانی و بهسازی نیروی انسانی است که باید به افزایش انگیزه و مهارت و دانش نیروی انسانی بپردازیم.


بطحایی با اشاره به اینکه بالاترین سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومی دولت در سال 85 به میزان 15.3 درصد بوده که بعد از آن رو به کاهش یافته و در سال 92 به کمترین میزان خود رسید؛ گفت: طی دو سال اخیر با تلاش نمایندگان و دیگر دوستان رشد خوبی را در این زمینه داشتیم و به 11.3 درصد رسیدیم، اما هنوز هم با توجه به نیازهایی که آموزش و پرورش برای اجرای برنامه های خود دارد، کافی نیست.


وی تصریح کرد:  یک سوم مدارس ما به لحاظ کیفی در وضعیت زننده‌ای قرار دارند و با کمترین زلزله‌ای جان دانش‌آموزان را تهدید می‌کند.

 

در مدرسه باید فرهنگ جهاد تمرین شود

علیرضا رزم‌حسینی، استاندار کرمان هم در این مراسم گفت: از اسناد مهمی که در جمهوری اسلامی ایران نوشته شده، سند چشم‌انداز 20 ساله کشور است که 10 سال از این برنامه گذشته است.

 

وی بیان داشت: طبق این سند باید سالانه هشت درصد رشد اقتصادی داشته باشیم، اما نه تنها محقق نشده بلکه به زیر چهار درصد رسیده‌ایم و اگر در 10 سال باقیمانده و برنامه ششم و هفتم توسعه محقق شود به 60 درصد سند چشم‌انداز دست یافته‌ایم.


رزم‌حسینی گفت: در سند چشم‌انداز 20 ساله نقش آموزش و پرورش به عنوان یک زیرساخت انسانی و توسعه کشور بسیار پررنگ است و در همه کشورهای در مسیر توسعه‌یافتگی به این نهاد اهمیت ویژه می‌شود.


وی با بیان اینکه فرهنگیان همواره معتمدان مردم هستند، اقتصاد مقاومتی باید ملکه ذهن معلم و دانش‌آموز باشد، اتفاقاتی در کرمان در مسیر توسعه و پیشرفت صورت می‌گیرد راه همه مردم باید بدانند؛ افزود: اقتصاد مقاومتی، اقتصاد مردمی است و بدون حضور مردم‌ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم، فرهنگ اقتصاد مقاومتی را باید در قشر فرهنگی و دانش‌آموز نهادینه کنیم.


استاندار کرمان خاطرنشان کرد: مدرسه تنها درس و مشق نیست، بلکه باید توسعه‌یافتگی را تدریس کرد و فرهنگ جهاد را تمرین کنند، کرمان برابر ۶ کشور اروپایی سرمایه دارد، پس باید توسعه یافته و پیشرفته باشد.

 

آموزش و پرورش را حیات خلوت سیاسی قرار نمی‌دهیم

 

محمد محسن‌بیگی، مدیرکل آموزش و پرورش کرمان هم با بیان اینکه معلم مجسمه‌ساز نیست بلکه با روح و روان فرزندان ما ارتباط دارد و هر رفتار و حرکت وی برای دانش‌آموزان الگو است؛ افزود: ما به سهم خود در آموزش و پرورش باید تلاش کنیم عزت، حرمت و کرامت معلم را افزایش دهیم و دیگر دستگاه‌ها نیز همراه ما باشند.


وی با افزودن اینکه ضمن استقبال از نظر همه دوستان و مدیران برای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش، اما اجازه نمی‌دهیم برخی شیطنت‌ها و دست‌های پنهان آرامش این نهاد را بر هم بزند؛آموزش و پرورش را حیات خلوت سیاسی قرار نمی‌دهیم، چون مدیون خون شهدایی هستیم که اعتبار و آسایش را برای ما ایجاد کرده‌اند و هر کار انجام می‌دهیم باید با روشنگری باشد.

 

 

کد خبر 486867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha