کانون های مساجد باید با اجرای برنامه های جذاب جوانان را از منکرات دور نگه دارند

خبرگزاری شبستان: خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه، گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید با اجرای برنامه های جذاب و متنوع جوانان را از منکرات دور نگه داشته و جامعه را اصلاح کنند.

حجت الاسلام کمال فتاح زاده، استاد حوزه و دانشگاه بویراحمد، امر به معروف و نهی از منکر را یکی از واجبات مهم دین عنوان کرد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج گفت: متاسفانه امروزه به این امر مهم و حیاتی کمتر توجه می شود.

 

وی، به شهر مدینه که در زمان پیامبر(صل الله علیه و آله و سلم) جایگاه و پایگاه مهم اسلام بود اشاره و اضافه کرد: به دلیل فراموش کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر بعد از رحلت پیامبر (صل الله علیه و آله و سلم)، با گذشت زمان اشرار بر این شهر حاکم، حلال را حرام و حرام را حلال کردند.

 

فتاح زاده، با تاکید بر احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، اظهار کرد: باید مسئولین و مردم به فکر احیای این امر مهم باشند؛ زیرا اگر ما بی خیال شده و کاری نکنیم، حکومت از اسلامی بودن خارج و به حکومت کفر تبدیل می شود.

 

استاد حوزه و دانشگاه، با بیان این که برای دانشگاه زیر تل و علوم پزشکی شهرستان بویراحمد به صورت تمام و قت و در بقیه مکان ها به صورت نیمه وقت طلبه مبلغ اعزام کرده ایم، خاطرنشان کرد: احیای امر به معروف و نهی از منکر باید با همکاری مردم، بسیج، کانون های فرهنگی و هنری مساجد، نیروی انتظامی، قوه قضائیه، ستاد اقامه نماز، سازمان تبلیغات و دیگر دستگاه های اجرایی در جامعه اجرا شده تا نتیجه مطلوب و مورد نظر حاصل شود.

 

وی، به نقش موثر، مهم و برجسته کانون های فرهنگی و هنری مساجد در احیای این امر مقدس اشاره و اذعان کرد: این کانون ها باید با اجرای برنامه های متنوع و جذاب در مساجد جوانان را جذب، آنها را از منکرات دور نگه داشته و باعث اصلاح و تعالی جامعه شوند.

 

فتاح زاده، با تاکید بر ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، اذعان کرد: تمام فرائض در مقابل امر به معروف و نهی مانند قطره در مقابل اقیانوس بوده و اگر این امر مهم رواج پیدا کند جامعه اسلامی اصلاح خواهد شد.

 

استاد حوزه و دانشگاه، کفر، بدحجابی، نفاق، ناامید کردن مردم، تفرقه افکنی و تضعیف دولت اسلامی را از مصادیق منکرات عنوان و یادآور شد: تذکر ندادن و بی تفاوت بودن نسبت به گناه دیگران باعث می شود اثرات و خطرات آن کار متوجه دیگر افراد جامعه به خصوص خود فرد شود.

 

وی، قصد قربت و رضای خدا، داشتن سعه صدر در گفتار، حسن خلق، احاطه داشتن به همه جوانب کار، رفتار صحیح در انجام امر و نهی و برخورد درست با مردم را از شیوه های صحیح در احیای امر به معروف و نهی منکر عنوان کرد و گفت: نباید با مردم مشاجره یا تندخویی کرد؛ بلکه باید عواقب و پیامدهای گناه و منکر را برای آنها شرح دهیم تا متوجه بدی کار شده و آن را ترک کنند.

 

فتاح زاده، با بیان این که سرنوشت همه مردم به کارها و رفتار همدیگر در جامعه مربوط است، اضافه کرد: نباید با بی تفاوتی از کنار منکراتی که در کنارمان انجام می شود بگذریم بلکه باید با توجه به این که امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای همگانی و واجب است سعی کنیم جلو منکرات را گرفته و جامعه را اصلاح کنیم.

 

این استاد دانشگاهه، گفت: جهت احیای امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح جامعه باید همه دست به دست هم داده و با مشارکت مردم، بسیج، سپاه، سازمان تبلیغات، ستاد اقامه نماز و دیگر دستگاه های اجرایی این امر مهم را در جامعه احیا تا به هدف مطلوب خود (داشتن جامعه ای اصلاح شده، اسلامی و دینی) برسیم.

 

کد خبر 486814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha