مقاوم سازي فرهنگي از ضروريات جبهه جنگ نرم است

خبرگزاری شبستان: مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بيان اينكه تحکیم پایه های اعتقادی لازمه مقاوم سازی فرهنگی است، گفت: مقاوم سازي فرهنگي از ضروريات جبهه جنگ نرم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، حجت الاسلام علیرضا شاه فضل، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ظهر امروز(25شهريور) در چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر اظهار كرد: برا ی آشنایی با مباحث اعتقادی ، معاد شناسی و خداشناسی ، برگزاری کلاس های تفسیر قرآن ، پاسخگویی به شبهات و مبارزه با خرافات در جامعه مهمترين اركان تحکیم اعتقادات ديني است.

 

وي افزود: رشد بصیرت سیاسی و اجتماعی در جامعه از الزامات مقاوم سازی فرهنگی است و باید با برگزاری جلسات آزاداندیشی و تحلیل اندیشه های سیاسی و اجتماعی جريان مقاوم سازی فرهنگی  را در جامعه نهادينه كرد.

 

حجت الاسلام شاه فضل گفت: اگرجامعه به لحاظ فرهنگی از مقاومت لازم برخوردار باشد ، اثرپذیری تهاجم فرهنگی ناچیز خواهد بود و مقابله در برابرتهاجم فرهنگی منجر به استحكام اعتقادات ديني در جامعه خواهد شد.

 

با تاکید بر افزایش سطح دانایی و آگاهی در جامعه ، گفت : باید با راه اندازی گروه های مطالعاتی و ترویج توسعه فرهنگ مطالعه در محلات و مساجد و تقویت بنیه علمی برنامه های مذهبی سطح آگاهی افراد را در جامعه ارتقاء داد.

 

وي با بيان اينكه جمهوری اسلامی همواره در معرض جنگ نرم و تهاجم فرهنگی غرب است لذا مقاوم سازی فرهنگی از ضروریات جبهه جنگ نرم است، گفت: تزکیه و تهذیب نفس و تحکیم بنیان خانواده ها از دیگر اصول ضروری برای مقاوم سازی فرهنگی است و مقوله تحکیم پایه های خانواده باید با جدیت توسط فعالان فرهنگی دنبال شود.

 

حجت الاسلام شاه فضل تصريح كرد: حساس بودن نسبت به اختلافات خانوادگی ، تشویق خانواده ها به مطالعه کتب مربوط به خانواده و برگزاری جلسات و نمایشگاه های مختلف برای روشنگری آسیب های ناشی از استفاده از ماهوراه و اینترنت به تحکیم پایه های خانواده کمک شایانی می کند.

 

وی با بیان اینکه آسیب پذیری پایین در برابر تهاجم فرهنگی ، جبران آسیب و روبه رشد بودن از لحاظ فرهنگی و اعتقادی از مولفه های قدرت است ، تصریح کرد : در مقاوم سازی فرهنگی چنانچه با تهاجم فرهنگی روبرو شدیم این تهاجم باید سریع جبران شود و فرهنگ جامعه تعالی یابد.

 

حجت الاسلام شاه فضل گفت : مبارزه با عوامل تخریب فرهنگی نظیر ماهواره ، فضای مجازی و اعتیاد و تقویت عوامل ارتقادهنده فرهنگ نظیر توسعه جلسات مذهبی و فرهنگی در مساجد ضروری است.

 

ياد اوري مي شود، چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر با حضور بیش از 700 نفر از فعالان و نخبگان روستا ها و عشایر کشور از 23 تا 26 شهریور ماه در مشهد در حال برگزاری است.

کد خبر 486665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha