علی اصغر عنابستانی، استاندار چهارمحال و بختیاری به خبرنگار شبستان گفت: استفاده از مشاوران معتقد به دین، که نسخه شفابخش دینی را سرلوحه برنامه ریزی های خود قرار دهند، در تربیت کودکان بسیار ضروری است و اگر در این مسیر حتی یک کودک یا نوجوان از تربیت دینی بهره مند شود کار بسیار مهمی صورت گرفته است.
وی افزود: متأسفانه فعالیت های صورت گرفته در حوزه تربیت و پرورش دینی کودکان و نوجوانان در سال های گذشته چندان مطلوب نبوده و در این حوزه کم تر کار شده است.
وی تلوزیون را یکی از مهم ترین ابزار و رسانه هایی برشمرد که در تربیت کودکان و نوجوانان تأثیر مستقیم دارد و اظهار داشت: برنامه های تلوزیونی ویژه کودکان باید بیش از پیش رنگ و لعاب دین به خود گرفته و بیشتر به ترویج عقاید صحیح مذهبی در جامعه پرداخته شود.
عنابستانی با تأکید بر لزوم حمایت از رسانههایی که نقش مهم و تأثیرگذاری در تقویت و ترویج فرهنگ بومی و دینی کشور دارند، تصریح کرد: باید کوشید با ایجاد بستر لازم و برقراری محیطی آرام فضای مناسبی برای فعالیت این رسانه ها فراهم کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین به گسترش دامنه جنگ نرم دشمنان در جامعه اشاره کرد و گفت: استفاده حساب نشده نوجوانان از شبکه های ماهواره ای و اینترنت، یکی از مهم ترین عوامل اشاعه جنگ نرم می باشد که در این مسیر دولت اسلامی نیازمند همیاری و مراقبت والدین در خانواده ها می باشد.
وی سرعت و وسعت دامنه انتشار را از مهمترین ویژگیهای رسانههای دیجیتال نسبت به سایر رسانههای ارتباط جمعی دانست و گفت: بستر نشر آسان، تنوع و حجم بالای محتوا، جذابیت و تعاملی بودن محصولات، بدون مرز بودن ارتباطات از دیگر ویژگی های این رسانه ها به شمار می رود.
عنابستانی با اشاره به کم هزینه بودن تولید و میزان دسترسی و طیف وسیع و متنوع مخاطبان در این دو رسانه را از دیگر عوامل شیوع استفاده از آن برشمرد و خاطر نشان کرد: لازم است خانواده ها کنترل دقیق تری نسبت به استفاده فرزندان خود از فضای اینترنت و دیگر رسانه ها داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما