به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دفتر فرهنگ روستا، چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر با حضور دکتر سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستايي و مناطق محروم كشور، حجت الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرستادعالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، سید محمدهادی ایازی قائم مقام وزیر بهداشت، جاسم جادری استاندار هرمزگان، علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی، مدیران کل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و هرمزگان، سردار خراسانی رئیس سابق سازمان بسیج سازندگی و جمعی از مسئولان استانی (23 شهریور) در مشهد مقدس برگزار شد.
در این آیین، از دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به واسطه اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت با هدف کاهش هزینه های درمان به ویژه در مناطق روستایی و محروم کشور در دولت تدبیر و امید و همچنین تاسیس موسسه خیریه نورآوران سلامت با هدف ارائه خدمات رایگان و داوطلبانه به مردم مناطق روستایی و محروم کشور درقالب اعزام تیم های پزشکی تجلیل شد.
دکتر قاضی زاده هاشمی متولد شهرستان فریمان استان خراسان رضوی است که افتخار 33 ماه فعالیت داوطلبانه در هشت سال دفاع مقدس را داشته و از موسسین جهاد سازندگی است.
وی فارغ التحصیل دکتری تخصصی چشم پزشکی وفلوشیپ قرنیه و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران است و دارای 10 عنوان تالیف کتاب وبیش از یکصد مقاله جهانی می باشد.
دکتر جاسم جادری استاندار هرمزگان یکی دیگر از خادمان فرهنگ روستاست که به جهت فعالیت های ویژه در حوزه فرهنگ روستا و کمک به توسعه زیرساخت های فرهنگی در روستاهای این استان مورد تقدیر گرفت.
وی متولد سوسنگرد خوزستان و فارغ التحصیل رشته الهیات ومعارف اسلامی است که فعالیت در مبارزات علیه رژیم ستم شاهی، تدریس در کسوت معلم ابتدایی در روستا و فعالیت فرهنگی در این مناطق را در کارنامه خود دارد.
دکتر جادری علاوه بر حضور در جبهه حق علیه باطل و عضویت در جهادسازندگی، به عنوان نماینده مردم در دوره های سوم، چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی حضور داشته است.
استاندار هرمزگان به واسطه حمایت شایسته از برگزاری جشنواره سراسری سرود مساجد روستایی کشور و همچنین جشنواره روستایی آسمان هشتم به میزبانی روستای کردر شهرستان میناب و تمهید مقدمات و حمایت از برگزاری اولین دوره مسابقات قرآن مساجد روستایی کشور (بهمن 94) شایسته تقدیر شناخته شد.
در این مراسم از مهندس مجید حسین علیزاده خراسانی، جهادگر نمونه و رئیس سابق سازمان بسیج سازندگی نیز به پاس بیش از دو دهه خدمات فرهنگی در حوزه محرومیت زدایی از حوزه فرهنگ روستا و همچنین انجام کارهای عام المنفعه و مردمی و خیریه در روستا تجلیل به عمل آمد.
سردارخراسانی که فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران و دارای 15سال سابقه در بخش های مهندسی سپاه و 5سال سابقه در بخش فرهنگی می باشد، ریاست سازمان بسیج سازندگی کشور از سال 1384 تا آبان 1392 و اجرای طرح هجرت(باهدف ساماندهی وغنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان) را در کارنامه مدیریتی خود دارد.
وی با اجرای طرح های اشتغالزایی و کارآفرینی در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی، کمک به دولت در سازندگی مناطق محروم وکمتر توسعه یافته و سازماندهی وحمایت از گروه های جهادی خدمات شایان توجهی به فرهنگ روستا داشته است.
تجلیل از خانواده مرحوم حاج عبدالله والی که با 23 سال مجاهدت صادقانه و خالصانه در عرصه محرومیت زدایی به عنوان الگوی مدیریت جهادی و پدر معنوی جهادگران عرصه فرهنگ روستا محسوب می شود، از دیگر بخش های این مراسم بود.
مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار خانواده مرحوم عبدالله والی فرمودند: مرحوم آقای حاج عبدالله والی یکی از آدم هایی است که قطعا در تاریخ انقلاب و تاریخ کشور اسمش خواهد ماند و نامش به نیکی یاد خواهد شد، خداوند درجاتش را عالی کند.
این جهادگر فقید که از فعالین انقلابی در مبارزات علیه رژیم ستم شاهی و مسئول کمیته امداد امام خمینی (ره) و نماینده امام در منطقه محروم بشاگرد بود، بیشتر عمر خود را با محوریت فعالیت های فرهنگی در بسیاری از مناطق محروم و روستایی کشور از جمله منطقه بشاگرد سپری کرد.
مرحوم والی در تاریخ 8 اردیبهشت 84 پس از عمری تلاش در عرصه جهاد در سن 56 سالگی به دیار باقی شتافت.
معرفی و تجلیل از اصغر قربانی به عنوان دهیار نمونه، منتخب سازمان دهیاری های سازمان کشور یکی دیگر از بخش های آیین تجلیل از خادمین عرصه فرهنگ و هنر روستا و عشایر بود.
قربانی که متولد اصفهان و فارغ التحصیل کارشناسی رشته حقوق است در سمت مشاور جوان نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی و دهیار روستای «اراضی» شهرستان مبارکه استان اصفهان به ارائه خدمت پرداخته است.
از فعالیت های شاخص وی در حوزه فرهنگی روستا می توان به تشکیل کارگروه فرهنگی باعضویت دستگاههای ذیربط وباهدف اجرای فعالیت های فرهنگی، هنری و آموزشی در روستا، شناسایی وساماندهی استعدادهای فرهنگی و راه اندازی کتابخانه در روستای اراضی، فعالیت در زمینه اشتغالزایی و کارآفرینی جوانان روستا و اجرای دوره های آموزشی در زمینه موضوعات مذهبی ، صنایع دستی و مهارت های زندگی اشاره کرد.
همچنین در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمد قاسمی دارای تحصیلات حوزوی تا مقطع خارج فقه واصول در محضر آیت الله مظاهری به واسطه 27 ماه سابقه رزمندگی در جبهه حق علیه باطل و دارای 13 سال سابقه استقرار در مناطق روستایی ومحروم و خدمت رسانی به مردم، تشویق مردم روستا در امر زکات، راه اندازی چندین کانون وموسسه قرآنی وخیریه در سطح روستاهای استان اصفهان، تلاش در جهت جذب نوجوانان و جوانان به مسجد و پاسخ به شبهات دینی جوانان بویژه دانش آموزان با حضور در مدارس و مساجد به عنوان مبلغ نمونه و منتخب دفتر تبلیغات تقدیر شد.
گفتنی است، در این مراسم سید محمد هادی ایازی قائم مقام وزیر بهداشت لوح سپاس ایشان را دریافت کرد.
خبرگزاری شبستان: کنگره ملی فرهنگ روستا و عشایر در اولین روز از آغاز به کار خود، شاهد معرفی و تجلیل از خادمان فرهنگی روستا بود.
کد خبر 486173
نظر شما