اعزام روزانه 1500 زائر ایرانی از شلمچه به عتبات عالیات

فرماندار خرمشهر، از اعزام روزانه یک‌هزار و 500 زائر ایرانی به عتبات عالیات از مرز بین‌المللی شلمچه خبر داد.

عبدالله حسینی، فرماندار خرمشهر، به خبرنگار شبستان گفت: مرز شلمچه اکنون به یکی از مهم‌ترین مراکز اقتصادی و تجاری استان و کشور تبدیل شده و بسترهای خوبی نیز در شلمچه ایجاد شده است.

 

وی با اشاره به مبادلات تجاری از مرز بین‌المللی شلمچه خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود 450 میلیون دلار از مرز شلمچه صادرات انجام شده و این تنها مرز کشور است که واردات نداشته، این در حالی است که میزان صادرات در سال پیش از آن تنها 240 میلیون دلار بود و حدود 117 درصد رشد صادرات داشته‌ایم.

 

حسینی، با بیان اینکه بیشتر موارد صادرات از این مرز مربوط به صادرات محصولات ساخت خوزستان بوده است، به نقش مهم راه‌اندازی خط آهن خرمشهر ـ شلمچه اشاره کرد و اظهار داشت: خط ‌آهن خرمشهر به شلمچه که سال گذشته به بهره‌برداری رسید در افزایش صادرات از مرز بسیار تاثیرگذار بوده است.

 

وی اضافه کرد: سیمانی که برای صادرات، از دورود به خرمشهر حمل می‌شود،‌ اگر از طریق خط آهن به مرز منتقل شود حدود 10 هزار تومان در هر تن نسبت به مسیر جاده‌ای کاهش هزینه دارد که رقم قابل توجهی است.

 

وی تصریح کرد: پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و افزایش قیمت سوخت، این کاهش هزینه بیشتر به چشم آمد و با اجرای خط آهن شلمچه به بصره و اتصال آن به سوریه و ترکیه، شاهد افزایش صادرات از این مرز خواهیم بود.

 

حسینی، درباره اعزام زائران عتبات عالیات از مرز شلمچه، یادآور شد: در حال حاضر روزانه حدود یک‌هزار و 500 زائر عتبات عالیات از مرز شلمچه اعزام می شوند که این زائران از پنج استان کشور هستند.

 

وی با اشاره به اینکه به همین تعداد و اندکی کمتر هم زائر عراقی از این مرز به کشور وارد می شود، عنوان کرد: بیشتر زائران عراقی هم با هدف زیارت حرم امام رضا(ع) به کشور وارد و تعداد زیادی از آنها از طریق فرودگاه آبادان به مشهد منتقل می شوند.


وی در ادامه در خصوص وضعیت اشتغال‌زایی در شهرستان خرمشهر نیز افزود: در زمینه موضوع اشتغا، با توجه به سندی که دولت تنظیم کرده است، سال گذشته تعهد داشتیم که 6 هزار شغل در این شهرستان ایجاد کنیم که چهار هزار شغل از این تعداد عملی شد و همه مشاغل ایجاد شده هم ثابت بوده‌اند.

 

فرماندار خرمشهر با بیان اینکه امسال تعهد داریم که حدود 10 هزار شغل در خرمشهر ایجاد و امیدواریم 50 درصد از این میزان عملیاتی شود، ادامه داد: البته تلاش بر این است که این تعهد 100 درصد عملیاتی شود و به طور کلی در خرمشهر در بحث ایجاد اشتغال فعالیت‌های خوبی در حال انجام است.

 

وی با اشاره به خروج شهرک صنعتی خرمشهر از رکود و بی‌تحرکی اذعان داشت: شهرک صنعتی خرمشهر که بزرگ‌ترین شهرک صنعتی استان است، مدتی با رکود مواجه بود و اکنون با تلاشی که از سوی شرکت شهرک های صنعتی انجام شده،‌ اکنون در حال فعال شدن است؛ با این شرایط در سال جاری در زمینه ایجاد اشتغال شاهد اتفاقات خوبی در خرمشهر خواهیم بود.

 

پایان پیام/

کد خبر 48609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha