تاکید بر ترویج فرهنگ اسلامی و امر به معروف و نهی از منکر در جامعه

خبرگزاری شبستان: دبیر ستاد احیای امر به‌ معروف و نهی از منکر استان خوزستان، بر ترویج فرهنگ اسلامی و امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و حمایت مردم و مسئولان از این ستادها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار حسن شاهوارپور، دبیر ستاد احیای امر به‌ معروف و نهی از منکر استان خوزستان، شب گذشته(22 شهریور) در نشست خبری با اصحاب رسانه، به تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در سال 94 اشاره کرد و گفت: قانون امر به معروف و نهی از منکر یک امر دو جانبه است که یک بخش آن آمران و بخش دیگر آن جامعه هدف هستند که باید نسبت به معروفات توجیه و از منکرات نهی شوند.

 

وی از جمله وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر را تعیین سیاست ها و خط مشی های اساسی در زمینه ترویج و اجرای این دو فریضه، آسیب شناسی و ریشه یابی علل ترک معروف و ارتکاب هب منکر، تعیین الکوهای رفتاری، تدوین راهبردهای اساسی برای سطوح مختلف جامعه، حمایت از اقدامات قانونی این امر و... دانست.

 

وی با بیان اینکه مردم نیز در این زمینه از حق دعوت به خیر، نصیحت، ارشاد در مورد عملکرد دولت برخوردار بوده که نشان دهنده نقش اساسی و محوری مردم است، اضافه کرد: همچنین بسیج مستضعفین موظف است با بکارگیری آحاد بسیجیان در چارچوب قوانین نسبت به فرهنگسازی و اجرای امر به معروف و نهی از منکر در مرتبه زبانی اقدام کند.

 

فرمانده سپاه ولی عصر(عج) خوزستان، بر حمایت مردم از ستادهای امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و ادامه داد: مردم، مساجد، بازاریان و مسئولان نقش اساسی در اجرای این فریضه دارند و می توانند با دیدن هر گونه تخلف در ادارات و دستگاه ‌ها مجریان امر را امر به معروف و نهی از منکر کنند.

 

وی با تاکید بر ترویج فرهنگ اسلامی و امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، ابراز کرد: برای داشتن یک ساز و کار مشخص برای امر به معروف و نهی از منکر افراد با شرایط لازم از سوی قوه قضائیه آموزش می بینند و داشتن کارت ضابطیت، یک مجوز برای آمران به معروف است.

 

سید حمزه حسینی، قائم ‌مقام ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان، نیز با اشاره به اینکه این ستاد یک دستگاه کاملاً فرهنگی و ایجابی است، اظهار کرد: اساس و زیرساخت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر توسعه فرهنگ معروفات دینی، انسانی و اخلاقی است.

 

وی راهبرد اصلی این ستاد را تقویت فرهنگی اسلامی و انسانی دانست و تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه کاملاً فرهنگی است و اگر بتوانیم الگوهای فرهنگی و رفتاری در جامعه را تقویت کنیم، می توانیم بسیاری از معضلات جامعه را از بین برد.

 

وی هدف اساسی این ستاد را توسعه معروفات و کاهش حجم ناهنجاری ‌ها و رویکرد آن را توسعه معروفات بر محور آموزش استوار عنوان کرد و یاد آور شد: طرح بزرگ آموزشی امر به معروف و نهی از منکر به زودی اجرا می شود و در آن همه مردم و مسئولان در آن مشارکت خواهند داشت.

 

کد خبر 486082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha