به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، بر اساس برخی اخبار منتشر شده در رسانهها، استکبار جهانی در پی ایجاد اسرائیل دوم در خاورمیانه است و برخی افراد سیاسی و شخصیتهای علمی و سیاسی با این نظریه موافق هستند، مانند فلاح مصطفی، مسئول روابط خارجه منطقه کردستان عراق که در گفتگو با کلیفورد مایو، روزنامهنگار روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز بیان میکند که «ما دوست داریم اسرائیل دوم باشیم»، همچنین قلیچ داراوغلو، رهبر حزب جمهوریخواه خلق ترکیه اظهار میکند که «واشنگتن به دنبال اسرائیل دوم است»، جان کری نیز اخیرا در مصاحبهای اذعان کرده است که «اگر مجبور شویم، اسرائیل دوم را خواهیم ساخت».
اما نکته ای که در این مسأله وجود دارد این است که اسرائیل دوم با چه هدفی در حال شکلگیری است و استکبار جهانی و صهیونیسم برای تشکیل اسرائیل دوم چه اقداماتی انجام داده است، همچنین وظیفه عموم مسلمانان در برابر این مسأله چیست؟
در این خصوص، آیتالله پروفسور اسماعیل گندمکار، عضو گروه مطالعات تطبیقی دانشگاه جورج آگوست گوتینگن آلمان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، عنوان کرد: دولتهای قدرتمند جهانی، تحت عنوان ایجاد آبادانی از طریق نظامی به کشورهای دیگر وارد میشوند، به طوری که بعد از جنگ جهانی دوم، واحدهای استعماری در جهان شکل گرفت که معمولا به استعمار کهنه و در دوران جدید به استعمار نو تعبیر میشود.
عضو گروه مطالعات تطبیقی دانشگاه جورج آگوست گوتینگن آلمان اظهار داشت: در دوران جنگ جهانی دوم در استعمار کهنه، فتوحاتی از طریق واحدهای نظامی و لشکرکشی به کشورهای دیگر به ویژه کشورهای اسلامی و شرقی انجام شد، ولی در دوران معاصر و در صد سال اخیر، استعمار نو مطرح است که یکی از انواع این استعمار، از طریق استعمار کردن فرهنگی کشورها و دیگری تشکیل غده سرطانی دولت غاصب اسرائیل در کشورهای اسلامی است.
صهیونیسم یک اندیشه سیاسی است، نه یک اندیشه دینی
آیت الله پروفسور گندمکار اظهار داشت: هرتسل، تئوریپرداز صهیونیستی و دیگر فعالان سیاسی اسرائیلی، با ارائه تئوری تشکیل دولت اسرائیل، شعار «از نیل تا فرات» را مطرح کردند و سعی کردند که در تئوریپردازیهای خود به بخشهایی از تورات استناد کنند و از کتب آسمانی سوء استفاده سیاسی کردند و اندیشه سیاسی تحت عنوان صهیونیسم را پایهریزی کردند.
وی افزود: یهودیان خود را بازماندگان تواریخی میدانند که در آغاز هزاره دوم پیش از میلاد مسیح در جنوب بینالنهرین (بین رود فرات و نیل) سکونت داشتند، به طوری که بیرق امروزی اسرائیل دارای دو خط افقی آبی است که نشانگر سلطه اسرائیل در محدوده جغرافیایی نیل تا فرات است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که صهیونیسم یک اندیشه سیاسی است، نه یک اندیشه دینی، تصریح کرد: ظاهر اندیشه تشکیل دولت اسرائیل، یهودیگرایی است، ضمن این که طبق آثار مقدس دین یهود، اصلا قائل به تشکیل دولت خاص و اندیشه سیاسی به این شکل که دولت در آن باشد، نیست.
تلاش دشمنان اسلام در هدایت و تبدیل موج بیداری اسلامی به اسلام نرم بیخطر/تشکیل اسرائیل دوم در طراحی استکبار جهانی قرار گرفته است
آیت الله گندمکار با بیان این که تشکیل اسرائیل یکی از اهداف صهیونیسم بوده است، گفت: صهیونیسم یک جریانسازی برای سلطه دولتهای قدرتمند فردی به خصوص آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای اروپایی بر کشورهای اسلامی و کشورهای جهان سوم است.
وی یادآور شد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران توسط امام راحل (ره)، موج بیداری اسلامی در میان کشورهای مسلمان منطقه و همچنین آفریقا و غرب آسیا و به طور کلی در سطح جهان ایجاد شد و گرایش به اسلام و اندیشه انقلابی اسلام سیاسی و تشکیل حکومت اسلامی، جایگاه خود را باز و موجآفرینی کرد، به طوری که امروز شاهد بعثت مکرر اندیشه سیاسی رسول گرامی اسلام (ص) و اهل بیت (ع) در سراسر کشورهای اسلامی هستیم.
عضو گروه مطالعات تطبیقی دانشگاه جورج آگوست گوتینگن آلمان عنوان کرد: دشمنان اسلام و از جمله استکبار جهانی در حال مهندسی و طراحی این موضوع است که هم بر امواج بیداری اسلامی سوار شود و امواج را به سمت اسلام نرم بیخطر و بیآزار برای استکبار جهانی و دولت غاصب اسرائیل هدایت کند و هم اگر بتواند مسیر حرکت انقلابی مسلمانان جهان را به انحراف بکشاند.
آیتالله پروفسور گندمکار با بیان این که تشکیل اسرائیل دوم در طراحی استکبار جهانی قرار گرفته است، اظهار داشت: امروز با توجه به فعل و انفعالات سیاسی که در سطح جهان اسلام و در کشورهای اسلامی در حال شکلگیری است، جریانهایی همچون داعش، بوکوحرام و جریانهای تندرو در کشورهای آفریقایی و شمال آفریقا، عراق، سوریه، لبنان، تونس، لیبی، ترکیه و در کشورهای منطقه شکل گرفته است که مهندسی و طراحی جدیدی است که استکبار جهانی با چند هدف انجام میدهد.
اسرائیل دوم با چه هدفی ایجاد میشود؟
استاد حوزه و دانشگاه در پاسخ به این سوال که اسرائیل دوم با چه هدفی ایجاد میشود، گفت: در رابطه با این موضوع که اسرائیل دوم با چه هدفی تشکیل میشود، مصاحبههایی در برخی کشورها از جمله عراق، سوریه، ترکیه و دیگر کشورها شده است، اما به نظر من یکی از اهدافی که استکبار جهانی دنبال میکند، این است که اسرائیل را از نابودی قطعی نجات دهد؛ زیرا اسرائیل در حال استحلال و در حال هجمه وسیع مسلمانان است و در معرض نابودی است.
آیت الله پروفسور گندمکار ادامه داد: آنها به خاطر حفظ اسرائیل اول و جلوگیری از شکست اهداف تشکیل اسرائیل اول، میخواهند که واحد جدیدی تحت عنوان اسرائیل جدید ایجاد کنند، همچنین یکی دیگر از اهداف تشکیل اسرائیل دوم، کنترل امواج جهانی انقلاب اسلامی و موج وسیع بیداری اسلامی در جهان است.
وی تصریح کرد: استکبار جهانی قصد دارد که افکار انقلابی جهان اسلام را از اسرائیل اول منحرف کند و با موضوعات تشکیل اسرائیل دوم درگیر کند، همچنین تشکیل اسرائیل دوم با هدف تجزیه کشورهای اسلامی صورت میگیرد و استکبار جهانی قصد دارد که یک جغرافیای جدیدی در خاورمیانه طراحی کند.
داعش یکی از گزینههای محتمل برای اسرائیل دوم است/امروز صهیونیسم جدیدی در کشورهای اسلامی ایجاد شده است
عضو گروه مطالعات تطبیقی دانشگاه جورج آگوست گوتینگن آلمان تأکید کرد: استکبار جهانی در پی تجزیه کشورهای عراق، سوریه، ایران و ترکیه و تشکیل واحدی تحت عنوان کردستان بزرگ است، همچنین یکی از گزینههای محتمل برای اسرائیل دوم، داعش است که به نظر یکی از اهداف صهیونیسم است؛ یعنی داعش ممکن است اسرائیل دوم باشد و استکبار جهانی به دنبال این است که یک دولت خاص را برای آنها در مکانی متمرکز کند.
آیتالله گندمکار بیان داشت: مفهوم «داعش به عنوان اسرائیل دوم»، ما را به سمت این نگاه پیش میبرد که صهیونیسم قبلا یهودیگرا بود، به طوری که صهیونیسم در گذشته در بخشهای یهودی بود؛ گرچه خاخامهای روشنگر و روشنفکری در آمریکا و اروپا حضور دارند که ضدصهیونیسم هستند و صهیونیسم را یک اندیشه سیاسی میدانند، اما امروز علاوه بر صهیونیسمهای یهودی، صهیونیسمهای مسیحی نیز ظهور پیدا کرده است، به طوری که برخی از کشیشهای واتیکان با صهیونیسمها همکاری کردند، مانند کشیشی که سال گذشته در آمریکا قرآنسوزی کرد و علیه اسلام و مسلمانان سخنان ناروایی زد.
وی ادامه داد: امروز صهیونیسم جدیدی در کشورهای اسلامی ایجاد شده است که طبق طراحی و مهندسی استکبار جهانی، صهیونیست مسلمان است؛ یعنی افرادی که ظاهرا مسلمان هستند، ولی خطدهندگی آنها توسط بنگاههای سیاسی و سرمایهگذاری صهیونیستی و اسرائیلی صورت میگیرد؛ به عنوان مثال عربستان سعودی، داعش، بوکوحرام و جریانهای افراطی و تروریسم در جهان اسلام از جمله صهیونیستهای مسلمان هستند.
شعار «از نیل تا فرات» صهیونیسم با شعار «از شام تا عراق» داعش مشابهت دارد
استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: امروز استکبار جهانی به دنبال تجزیه کشورهای اسلامی به واحدهای کوچکتر است تا جغرافیای جدیدی تعریف کند و سلطه خود را بر کشورهای اسلامی بگستراند و با سیاست انگلیسی «تفرقه بینداز و سلطنت کن»، به ایجاد اختلافات فرقهای، مذهبی و ترویج تروریسم در کشورهای اسلامی بپردازد.
عضو گروه مطالعات تطبیقی دانشگاه جورج آگوست گوتینگن آلمان تصریح کرد: شعار «از نیل تا فرات» صهیونیسم با شعار «از شام تا عراق» که امروز داعش سر میدهد، مشابهت دارد؛ یعنی شعارهای داعش دقیقا در مسیر اهداف سیاسی شعار «از نیل تا فرات» هرتسل است و همین موضوع، گرایش اسرائیلی داعش را اعلام میکند.
استکبار جهانی با انگیزه ایجاد اسرائیل دوم قصد دارد که اسرائیل اول را نجات دهد
پروفسور گندمکار اظهار داشت: امروز برخی در دولت کردستان عراق، گرایش اسرائیلی خود را اعلام کردند، همچنین گرایش اسرائیلی و گرایش انگلیسی و آمریکایی برخی دولتمردان در سودان، آفریقا و عربستان مشخص است و همین موضوع دکترین و نظریه من است که استکبار جهانی با انگیزه ایجاد اسرائیل دوم قصد دارد که اسرائیل اول را نجات دهد؛ هر چند که روشنگری روشنفکران و دانشمندان جهان اسلام و همچنین بیداری مسلمانان و رهبریت کارآمد و انقلابی مقام معظم رهبری (مد ظله) مانع تحقق این مسأله در منطقه میشود.
وی تأکید کرد: امروز علما و دانشمندان جهان اسلام باید در مقابل تشکیل اسرائیل دوم به روشنگری و بصیرتبخشی بپردازند و وحدت جهان اسلام را با بیانات خود تقویت کنند و جریانات افراطی درون جهان اسلام را به جوانان توضیح دهند تا جریانهای تندرو مانند داعش، بوکوحرام و جریانهای سلفی از روحیه شهادتطلبی جوانان مسلمان سوء استفاده نکنند و این روحیه در مسیر بیداری اسلامی و در مسیر تمدنسازی نوین اسلامی حفظ شود و انقلاب جهانی اسلام، مقدمه ظهور امام عصر (عج) باشد.
تروریسم از دیدگاه اسلام و اندیشه قرآنی مطرود است
استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: در راستای استراتژی و شعار «از نیل تا فرات»، برخی از فیلسوفان، طراحان و تئوریپردازان غرب به دنبال ایجاد تفرقه در فرق و ادیان و مذاهب در کشورهای اسلامی هستند تا گرایش مسلمانان را به ارزشهای اسلامی و روحیه قرآنی و وحدت و احترام به یکدیگر کاهش دهند؛ بنابراین امروز، مسلمانان به شدت نیازمند وحدت و احترام متقابل همه مذاهب اسلامی هستند.
آیت الله پروفسور گندمکار گفت: هر گونه تندروی و تروریسم در جهان، مورد تأیید اسلام نیست و از دیدگاه اسلام و اندیشه قرآنی، تروریسم مطرود است؛ آنچه که در اندیشه اسلامی وجود دارد، دفاع است، جهاد یک امر دفاعی است که مسلمانان از جان، مال و ناموس خود دفاع کنند.
وی افزود: جریانهایی که میتوانند به ایجاد اسرائیل دوم کمک کنند، جریانهایی هستند که در جهان اسلام تفرقه ایجاد میکنند و خون مسلمانان را به ناحق میریزند؛ امروز کارهایی که داعش و امثال گروههای تندرو انجام میدهند، در مسیر تشکیل اسرائیل دوم قدم بر میدارند.
نگاه علما و روحانیت به اسلام، نگاه جهانی و بینالمللی باشد
عضو گروه مطالعات تطبیقی دانشگاه جورج آگوست گوتینگن آلمان عنوان کرد: وظیفه مسئولین و دولتمردان و همچنین حوزههای علمیه این است که با روشنگری خود، مانع تشکیل اسرائیل دوم شوند و اهداف حضرت امام خمینی (ره) را که دفاع از فلسطین و دفاع از کیان اسلام و امت پیامبر گرامی اسلام (ص) است، ادامه دهند.
آیت الله گندمکار ادامه داد: همچنین مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران باید از حقوق مردم مظلوم فلسطین، سوریه، یمن، عراق و دیگر کشورهای مسلمان در دیپلماسی بینالمللی و سیاسی دفاع کنند و همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله) فرمودند، در مقابل هر گونه حرکتی که تقویتکننده دشمنان اسلام است، موضع صریح نشان دهند و در مقابل دشمنان اسلام، منفعل نباشند، بلکه شفاف، صریح و انقلابی عمل کنند و با اقتدار در این زمینه، قدرت اسلام و انقلاب اسلامی را نشان دهند و پرچم انقلاب اسلامی را برافراشته نگه دارند.
وی با اشاره به این که مسلمانان باید بیداری خود را حفظ کنند، گفت: مسلمانان بدانند که هر گونه اختلاف اساسی به ضرر امت اسلام است و وحدت رویه به نفع مسلمانان است و این وحدت باید حول محور اطاعت از ولی فقیه باشد که با بیداری و شجاعت کامل، پرچمدار خط امام راحل (ره) هستند.
عضو گروه مطالعات تطبیقی دانشگاه جورج آگوست گوتینگن آلمان در پایان تصریح کرد: امروز جهان، نیازمند علما و روحانیتی است که جوابگوی اسلام و مسلمانان باشند، بنابراین وظیفه جوانان انقلابی و طلاب حوزههای علمیه این است که حقیقت اسلام را به درستی بفهمند و بشناسند، همچنین حقیقت اسلام را به درستی بفهمانند و بشناسانند؛ به طوری که نگاه آنها به اسلام، نگاه جهانی و بینالمللی باشد و تنها نگاه به داخل کشور نباشد.
تهیه و تنظیم:زهرا قربانی
نظر شما