خوداتکایی راز پیشرفت جوانان/چرخه اقتصاد شهرستان ها با اقتصاد مقاومتی فعال می شود

خبرگزاری شبستان: مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه لنگرود با تاکید براینکه چرخه اقتصاد در شهرستان ها با اقتصاد مقاومتی فعال می شود، گفت: طرح های اقتصاد مقاومتی در هر شهرستانی باید متناسب با ظرفیت های همان منطقه باشد تا انگیزه های مرده زنده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود؛ اقتصاد مقاومتی واقعی، یک اقتصاد مقاومتی فعال و پویا است به طوری که ما  با ایجاد زیرساخت ها، بومی سازی اقتصاد مقاومتی، افزایش تولید و گسترش کارآفرینی می توانیم به اهداف مورد نظر در سیاست های اقتصاد مقاومتی دست یابیم.

 

تقويت فرهنگ كار و توليد، اصلاح الگوي مصرف و پرهيز از اسراف، «حمايت از توليد ملي»، استفاده حداكثري از همه ظرفيت ها از مهم ترین اهداف اقتصاد مقاومتی است تا روح خودباوري و خوداتكايي را در جوانان ایجاد کندکه قطعا باور و مشارکت همگاني و اعمال مديريت هاي عقلايي و مدبرانه پيش شرط و الزام چنين موضوعي است.

 

اقتصاد مقاومتي به معنای واقعی کلمه کاهش وابستگي ها، تاکيد روي مزيت هاي توليد داخل و تلاش براي خوداتکايي است به طوری که مقاومت برای دفع موانع پیشرفت و کوشش در مسیر حرکت و پیشرفت است.

 

تور رسانه ایی اقتصاد مقاومتی در لنگرود

طاهر اعتمادی، مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه لنگرود در حاشیه بازدید اعضای بسیج رسانه شهرستان از طرح های اقتصاد مقاومتی به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: اجرای فرامین مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی از مهم ترین اهدافی است که ما باید با بازگشت به اقتصاد دیروز با تکیه بر صنعت امروز(مشاغل خانگی)» این امر را محقق کنیم.

 

وی با تاکید بر عمق بخشی داخلی در سازمان بسیج، افزود: تاثیر انقلاب اسلامی در داخل کشور منجر به حس بومی و امید شده به طوری که بتوانیم بافت جمعیتی نسبت به حکومت را حفظ کنیم.

اعتمادی با بیان اینکه طرح های اقتصاد مقاومتی در هر شهرستانی باید متناسسب با ظرفیت های همان منطقه باشد، تصریح کرد: ما باید انگیزه ها را فعال کنیم و ظرفیت های کشاورزی در هر منطقه را با کمک پایگاه ها به عنوان سرانگشتان سازمان بسیج و دهیاری ها به عنوان سرانگشتان وزارت کشور شناسایی کنیم.

 

مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه لنگرود با تاکید براینکه انگیزه های مرده در این بخش ها باید زنده شوند، خاطرنشان کرد: بهره برداری از ظرفیت های افراد، تکیه بر داشته ها و بردن اقتصاد به خانه ها از مهم ترین اهدافی است که در این طرح دنبال می شود.

 

وی با بیان اینکه بازارهای اقتصاد مقاومتی ، بازارهای مویرگی است، اذعان کرد: اقتصاد مقاومتی به دنبال اقتصادی است که آسیب زا نباشد.

 

اعتمادی، حداکثر سقف تسهیلات را 30 میلیون تومان با نرخ بهره 16 درصد اعلام و تصریح کرد: علاقه مندی، کننده کار بودن و داشتن بازار تولید از شروطی است که باید فرد متقاضی رعایت کند.

 

ساخت دستگاه فناوری چای خانگی در لنگرود

 مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه لنگرود، از ساخت دستگاه فناوری چای خانگی در این شهرستان خبر داد و افزود: این دستگاه بهینه سازی  شده دستگاهی است که قبلا در یکی از روستاهای املش ساخته شده و هدف نیز صرف ساخت دستگاه نیست بلکه در صدد هستیم چرخه اقتصاد را در شهرستان ایجاد کنیم.

 

وی با بیان اینکه دستگاه فناوری چای خانگی درامد خالص یک میلیون و 200 هزار تومانی را به دنبال دارد، تصریح کرد: این دستگاه مورد استقبال افراد قرار گرفته است و تلاش می کنیم اعتماد افراد را نیز به دست آوریم.

 

مرغ داری نیمه سبز با ظرفیت دو هزار و 500 در تازه آباد لیسرود

مرغ داری نیمه سبز یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان لنگرود است عباس اکبرزاده، کارشناس حقوق و مسئول این مرغداری، این کارگاه را ازسال 92 با سرمایه 40 میلیون تومان در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع شروع  کرده است.

 

در حال حاضر نیز دونفر در این مرغ داری مشغول کار هستند که مسئول این مرغداری تلاش می کند کار خود را توسعه و به پنج هزار قطعه افزایش دهد.

 

پرورش همزمان چند حیوان در یک دامداری

اسماعیل اصغری، مدیر عامل شرکت تعاونی کشاورزی دامداران لنگرود و مسئول دامداری ، علاقه و پشتکار را رمز موفقیت در انجام کارها دانست و گفت: سرمایه، تجربه و بازاریابی هم از مهم ترین شرایطی است که جوینده کار باید مدنظر قرار دهد.

 

وی با بیان اینکه پرورش همزمان گاو، گوسسفند، بوقلمون..... درآمد خالص 16 میلیونی را به دنبال دارد، افزود: این حیوانات در دوره 6 تا 8 ماهه پروار می شوند.

 

گفتنی است، اصغری، مسئول این دامداری کار خود را در زمینی به مساحت یک هزار و 500 متر مربع با سرمایه هشت میلیون تومانی و با تسهیلات طرح اقتصاد مقاومتی آغاز کرده است که هم اکنون نیز سه نفر در این دامداری مشغول به کار هستند.

وی در خصوص تغذیه دام ها با مشاور تغذیه در این حوزه مشورت و  قبلا نیز به کار پرورش شترمرغ مشغول بوده که به دلیل کمبود فضا، فعلا پرورشی در این خصوص ندارد.

 

تولید نان برنجی، رزق حلال یک بانوی لنگرودی بر سر سفره

نان برنجی از جمله  محصولات شهرستان لنگرود است که بانوی پرتلاش لنگرود این کار  را در قالب صنایع تبدیلی و از تسهیلات طرح های اقتصاد مقاومتی شروع کرده است.

 

وی تولید نان برنجی خود را با سفارش مشتریان تولید و تعدادی از فروشگاه های لاهیجان را نیز پوشش می دهد.

 تمام تجهیزات این کارگاه تولید داخلی و توسط مهندسان نمونه در این فن ساخته شده است.

 

گفتنی است، اعضاء بسیج رسانه شهرستان لنگرود به همراه مسئول بسیج سازندگی سپاه این شهرستان از چهار طرح اقتصاد مقاومتی بازدید کردند.

 

 

 

 

کد خبر 485675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha