کوری عقل طلاق را هموار می‌کند

خبرگزاری شبستان: هنگامی که زوج ها دچار مشکل می شوند نباید اجازه دهند که عقلشان کور شود، وقتی عقل کور شود زیر حرف عاقلانه نمی روند و مشکلات آینده پس از جدایی را نمی بینند.

حجت الاسلام علی کریمی، مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره طلاق و پشیمانی از آن بیان کرد: سطحی نگری و برخورد احساسی هنگامی که یک مسئله در زندگی پیش می آید موجب می شود تا زوج ها به طلاق فکر کنند.

 

وی افزود: زوج ها نباید اجازه دهند که عقلشان کور شود، وقتی عقل کور شود زیر حرف عاقلانه نمی روند و حرف خود را می زنند و نباید اجازه دهند احساسات مانع شود تا مشکلات آینده پس از جدایی را نبینند باید مشکلات را از نگاه خود ، خانواده، اجتماع، روحی و روانی، اقتصادی و مالی بسنجند و ممکن است اینگونه تجدیدنظر کنند.

 

این مشاور خانواده ادامه داد: متاسفانه پدر و مادر های امروزی نیز درایت لازم را برای پادرمیانی ندارند چرا که پدر و مادرهای امروزی همانند گذشته پیرو پدر و مادرها و بزرگان نیستند.

 

وی تصریح کرد: امروزه خانواده ها یک یا 2 فرزند دارند و به دلیل علاقه شدیدی که به آن فرزند دارند هنگامی که دچار مشکل می شوند حس می کنند فرزندشان اگر دچار مشکل شود دیگر زندگی ندارد و همه چیز تمام است، احساساتشان زود برانگیخته می شود و فکر می کنند طلاق حل مشکلات است اما این مسئله در خانواده هایی که چند فرزند دارند، کمرنگ تر است.

 

حجت الاسلام کریمی با بیان اینکه زمینه سازگاری در گذشته نسبت به اکنون بیشتر بوده است، عنوان کرد: به دلیل بالا رفتن سن دختر و پسرها برای ازدواج آنان سازگاری کمتری دارند چرا که در سن 25 سالگی هنگامی که یک ازدواج شکل می گیرد شخصیت، علایق، سلایق فرد شکل گرفته و خود را صاحب نظر می داند.

 

وی ادامه داد: اگر این فرد با کسی که از لحاظ اخلاق و سلایق با او فرق کند خود را نمی تواند با شرایط تطبیق دهد در حالی که باید با مسایل کنار بیاید و خود را تطبیق دهد.

 

وی افزود: امروزه برخی از دعواها به این دلیل است که زوج ها دخالت پدر و مادر همسر را نمی توانند تحمل کنند چرا که خود را صاحب نظر می داند و اگر پدرزن یا پدرشوهر حرفی بزند یک مشکل به وجود می آید.

 

این مشاور خانواده تأکید کرد: در گذشته ازدواج ها در نوجوانی شکل می گرفت و همانطور که در فیلم ها می بینیم زوج ها در کنار خانواده زندگی می کردند و مادرشوهر حکم معلم را داشت و به دلیل اینکه شخصیت فرد کامل شکل نگرفته بود به راحتی تغییر می کرد و بعد از چند سال اخلاق و رفتار زن و شوهر همانند یکدیگر می شد اما نسخه گذشته را نمی توانیم برای الان بپیچیم.

 

وی ادامه داد: اکنون باید در برخوردها تدبیر و تعادل داشته باشیم و برخورد احساسی شدید نکنیم که به سمت طلاق پیش رود و یا مانع از طلاق هایی که زندگی دچار مشکلات زیادی است، شویم.

 

حجت الاسلام کریمی تصریح کرد: باید برای حل مشکل زوج ها همه جوانب را در نظر بگیریم اگر شرایط ادامه زندگی یا جدایی به صلاح است تصمیم درست بگیریم، اگر زوج ها یک زندگی قابل قبولی دارند و گاها اختلاف نظری پیش می آید و پس از فروکش شدن عصبانیت رابطه خوب می شود و مطمئنا این زندگی باید ادامه یابد اما اگر زندگی قابل تحمل نیست و مطمئنیم در آینده دچار مشکلات می شویم به طلاق رضایت دهند.

 

 

 

کد خبر 485501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha