لازمه موفقیت هرکشوری در آموزش مناسب نیروی انسانی است

خبرگزاری شبستان: رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید اشجعی بندر آستارا با بیان اینکه توسعه آموزش روستایی یکی از شاخص های موفقیت کشورها است، گفت: لازمه موفقیت هرکشوری در آموزش مناسب نیروی انسانی ماهر و کارآمد می‌باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا، بهبود معاشکار، رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید اشجعی آستارا ظهر امروز(۱۸ شهریور) در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری که با محوریت نیازسنجی آموزش روستایی و عشایری و با حضور روسای ادارات مربوطه و دهیاران بخش مرکزی و لوندویل در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهارکرد: توسعه آموزش روستایی امروزه یکی از شاخص های موفقیت کشورها محسوب می‌شود.

 

وی با بیان اینکه لازمه موفقیت هرکشوری در آموزش مناسب نیروی انسانی ماهر و کارآمد است، افزود: نقش سازمان فنی و حرفه ای در راستای تحقق این امر غیر قابل انکار است.

 

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید اشجعی بندر آستارا با اشاره به اینکه بیشتر از آموزش تعیین نیاز جامعه ضروری است، تصریح کرد:  شناسایی و بررسی مشاغل روستایی در اولویت کاری است.

 

معاشکار گفت: در این راستا سند راهبردی مهارت و فناوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برنامه نیازسنجی آموزش روستایی را با هدف توسعه آموزش های مهارتی در دستور کار قرار داده و با همکاری دستگاه ها و نهادهای اجرایی اقدام به تهیه الگوی نیازسنجی آموزشی کرده است.

 

وی با بیان اینکه تعیین برنامه های کوتاه، میان و بلند مدت در امر آموزش روستایی بر اساس نیازسنجی، توانمندسازی برای ارائه و استفاده از خدمات نوین و بهبود تولیدات روستایی، تعیین نیازهای آموزشی روستاها در بخش کشاورزی، ارتقای سطح درآمد روستاییان، افزایش اثر بخشی دوره های آموزشی و رفع محرومیت مناطق روستایی از جمله اهداف این نیازسنجی آموزشی در روستاها است، اظهارکرد: جهت تحقق نیاز سنجی جامع و دقیق روستاییان شهرستان لازم است در هر دهستان حداقل سه روستا برگزیده شود که جهت انتخاب شاخصه هایی وجود دارد.

 

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید اشجعی بندر آستارا ادامه داد: روستاهای انتخاب شده باید بتواند تمام تفاوت های زیستی، اقلیمی، فرهنگی و اجتماعی در دهستان را شامل و همچنین از بین روستاهای پرجمعیت باشد.

 

وی با بیان اینکه پس از انجام مراحل نیازسنجی، آموزش های لازم برای انتخاب و ایجاد گروه های شغلی روستاییان آغاز می شود، تصریح کرد: روستاییان بر اساس ظرفیت های موجود در هر منطقه نسبت به انتخاب گروه های شغلی مورد نظر نظیر کشاورزی، صنعت، خدمات و فرهنگ و هنر صنایع دستی می‌توانند اقدام کنند.


معاشکار مراحل اجرای این طرح را اصولی، کاربردی و هدفمند دانست و گفت: با انجام نیاز سنجی در ۱۹ روستای دهستان های لوندویل، چلوند، حیران و ویرمونی می‌توان زمینه های اشتغالزایی را برای روستاییان فراهم کند.

 

کد خبر 485186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha