به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، امروز(16 شهریور) در مراسم طرح هزار مسجد، هزار محراب(تجهیز مساجد شهرستان اهواز) که در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، مساجد را خانه های خدا دانست و گفت: نامگذاری عنوان این طرح، از دو جهت قابل بررسی است که یکی از آنها بعد فیزیکی مساجد و دیگری بعد معنوی آن است.
وی خاطر نشان کرد: بعد فیزیکی مساجد شامل ساختمان، تجهیزات، وسایل سخت افزاری و نرم افزاری و بعد معنوی آن اهدافی است که در مساجد باید دنبال شود و تا بخش اول را تامین و تکمیل نکنیم نمی توانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.
وی با بیان اینکه هدف ما در مساجد باید حفظ جوانان و گسترش مبانی مذهبی و انقلابی باشد، تصریح کرد: در روایات نقل شده که هر کس مسجدی بسازد حتی به اندازه خوابگاه یک گنجشک خداوند برای او بیت و خانه ای در بهشت قرار می دهد و این موضوع به اهمیت ساخت مسجد اشاره دارد.
آیت الله شفیعی، با اشاره به اینکه هر اندازه بتوانیم مساجد را آباد و تجهیز کنیم به مسلمین و اهداف الهی کمک کرده ایم، اذعان داشت: عمران مساجد هیچ گاه زمین نمی ماند و همیشه در فکر و فطرت مردم وجود دارد، مهم این است که چه استفاده ای از مساجد ببریم.
وی اضافه کرد: در دوران قبل از مبارزه و نهضت انقلابی، محل رفت و شد جوانان در جاهای دیگر و وضع جامعه هم به شکل دیگری بود ولی وقتی بچه ها و جوانان ما به مساجد، قرآن و نهج البلاغه روی آوردند توانستند مساجد را آباد و نهضتی برپا کنند که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
وی عنوان کرد: امروزه می بینید که مساجد چقدر در جوامع اسلام احترام دارند و دشمنان چطور با مساجد مخالف هستند و هر دم در گوشه ای از دنیای اسلام مسجدی را تخریب و منهدم و جمعیتی را به خاک و خون می کشند، این به معنای مخالفت با مسجد و اهالی مساجد است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه ایمان به خدا و قیامت به وسیله عمران مساجد تجلی پیدا می کند و خداوند آبادکنندگان مساجد را مؤمنان واقعی معرفی کرده است، ادامه داد: محتوای مساجد باید خدمت به دین، اسلام و انقلاب باشد.
وی ابراز کرد: در روایات نقل شده که امیرالمؤمنین(ع) به طور مکرر بر رفت و آمد به مساجد تاکید داشتند و می فرماید هر کس در مسجد رفت آمد داشته باشد از هشت فایده آن حداقل یک فایده نصیبش می شود که برادری در راه خدا(برادر ایمانی)، یادگیری علم جدید، دیدن دلایل وجود خدا در مسجد، نازل شدن رحمتی که مورد توجه است، بازداری از گناه و یا هدایت و رهبری با شنیدن یک کلمه از آن جمله است.
وی با اشاره به اینکه اگر هیچ از موارد ذکر شده نباشد حداقل انسان گناهی را مرتکب نمی شود و حیا و ترس از خدا را دارد، ابراز امیدواری کرد: سال آینده طرح هزار مسجد و محراب به هزاران مسجد و محراب تغییر نام دهد تا طعم و مزه عملکرد خود را چشیده باشید.
نظر شما