فعالیت بنگاه‌های زودبازده خانگی در قالب اقتصاد مقاومتی در فومن

خبرگزاری شبستان: فرمانده سپاه ناحیه فومن گفت: در شهرستان فومن برای تحقق اقتصاد مقاومتی ایجاد بنگاه‌های زودبازده خانگی فعال شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن، سرهنگ علی توشه، فرمانده سپاه ناحیه فومن امروز(14 شهریور) در جمع اصحاب رسانه استان در جریان بازدید از طرحهای اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی یک روشی برای مقابله با تحریم‌ها علیه یک منطقه و کشور است در شرایطی که صادرات وواردات هیچ کدام برای آن کشور مجاز نباشد.

 

وی با بیان اینکه با ظهور انقلاب اسلامی شکل جدیدی از حکومت در دنیا پدیدار شد، افزود: حکومتی که در منطقه خاورمیانه از لحاظ اقتصادی و ژئوپلوتیکی دارای اهمیت است باعث شد که در نظام استکبار جهانی با تمام قوا و مبارزه با انقلاب برخیزد و با پایان یافتن جنگ و عدم پیروزی، جنگ استکبار به زمینه‌های نظامی، تهاجمات و عرصه‌های دیگر کشیده شد.

 

فرمانده سپاه ناحیه فومن با بیان اینکه یکی از عرصه‌های مهم در جنگ نرم عرصه اقتصادی است، گفت: خود انقلاب اسلامی مکلف به سودآوری و نظریه پردازی و الگوسازی در عرصه‌های جدید اقتصادی شد.

 

توشه با بیان اینکه باید توجه شود اقتصاد مقاومتی در شرایطی معنا پیدا می‌کند که جنگ وجود داشته باشد، تصریح کرد:  یکی از رویکردهای تحقق اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد است زیرا اگر اقتصاد مردمی باشد و مردم در عرصه اقتصاد حضور پیدا کنند کشور بیمه خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در شهرستان فومن برای تحقق اقتصاد مقاومتی بنگاه‌های زودبازده خانگی فعال شده است، خاطرنشان کرد: بیش از 150 کشور جهان مانند تایوان، سوئیس، استرالیا، چین و ... در زمینه مشاغل خانگی فعالیت می‌کنند.

 

فرمانده سپاه ناحیه فومن با اشاره به مزایا و محاسن بنگاه‌های زودبازده خانگی اظهار کرد: استقلال محل نسبت به شغل‌های دیگر، ایجاد تعادل و موازنه بین کار و زندگی، پایین بودن هزینه راه‌اندازی، ریسک پذیری پایین نسبت به دیگر شغل‌ها، امکان کار کردن پاره وقت و راحت‌تر بودن تربیت فرزندان از عمده مزایای مشاغل خانگی است.

 

توشه با بیان اینکه در سطح کشور 306 عنوان مشاغل خانگی شناخته شده است، افزود:  بسته‌بندی تخم مرغ محلی، عروسک سازی، تولید زعفران، قارچ، زالو و .. نمونه‌ای از این مشاغل است.

 

وی گفت: زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی بسیار تاثیرگذار هستند که مدیریت منابع و اصلاح الگوی مصرف، ساده زیستی در برابر تجمل گرایی، ترجیح کالای ایرانی بر کالای خارجی، قناعت و صرفه جویی همه در دست بانوان جامعه است.

 

فرمانده سپاه ناحیه فومن با بیان اینکه برای ناکارآمدی دشمن در راستای فشار اقتصادی از سال 93 بنگاه‌های زودبازده در فومن راه‌اندازی شد، تصریح کرد: سال گذشته بالغ بر 16 میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی به 124 نفر پرداخت شد که در این راستا برای 335 نفر اشتغالزایی انجام گرفت.

 

توشه با بیان اینکه امسال همانند سال گذشته اعتبار مشابه در راستای تسهیلات اقتصاد مقاومتی داریم، خاطرنشان کرد: در پنج ماهه نخست سال جاری 90 متقاضی ثبت نام کرده‌اند که یک میلیارد و 450 میلیون تومان پرداخت شده است.

کد خبر 484114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha