کانون های مساجد کارهای خوبی را انجام داده اند که قابل تقدیر است

خبرگزاری شبستان: رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به اینکه در کشور سازمان هایی برای تولی گری مساجد وجود دارد اما کانون های مساجد نیز وجود دارد که حضورشان با هم منافاتی ندارد، گفت: کانون های مساجد کارهای خوبی را انجام داده اند که قابل تقدیر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام سید حسین شاه مرادی، رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور امروز (14شهریور) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی 10 وظیفه اصلی دارد که کمترین آن در خصوص روزهای خاص تقویم است، گفت: این شورا خانواده ای بزرگ 10 هزار نفره ایست که در تمام شهرستان ها و بخش ها ایجاد می شود.

 

وی با یادآوری این مطلب که شورای فرهنگ عمومی باید نبض فرهنگی هر جامعه را بشناسد و آینده شناسی و تبیین برای آن کند، تاکید کرد: تصمیمات شورای فرهنگ عمومی باید برای گروه و فرد نباشد و برای عام جامعه موثر باشد.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور با تاکید بر اینکه همه دستگاه های زیر مجموعه فرهنگ عمومی است که باید توسط دبیر نظارت شوند، افزود: دبیران شورای فرهنگ عمومی باید از نظرات نخبگان، اساتید، جامعه شناسان، مردم شناسان، دین شناسان و فرهنگ شناسان استفاده کنند و از تحقیقات آنان استفاده و از این رو مطالب را تبیین کند که اگر خروجی خوبی داشته باشد استاندار مصوب می کند و لازم الاجرا می شود.

 

حجت الاسلام شاه مرادی با اشاره به اینکه مسائل فرهنگی دیربازده هستند، افزود: تغییر فرهنگی نیاز به مسئله زمان دارد چرا که فرهنگ از گذشته به ما رسیده است و تغییر آن مقداری سخت و زمان بر است.

 

وی با یادآوری این مطلب که تا دلتان بخواهد متولی های فرهنگی داریم که می تواند مثبت یا منفی باشد و اگر هم افزایی اتفاق بیفتد این مسئله می تواند مثبت و اگر باعث اختلاف باشد منفی است، اظهار داشت: برخی از متولیان و دستگاه های فرهنگی موازی نیستند چرا که انقلاب می طلبد که اینگونه باشد و تعدد وجود داشته باشد و آنچه که کار را خراب می کند اینست که در کار هم دخالت کنند.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در کشور سازمان هایی برای تولی گری مساجد وجود دارد اما کانون های مساجد نیز وجود دارد که حضورشان با هم منافاتی ندارد، افزود: کانون های مساجد کارهای خوبی را انجام داده اند که قابل تقدیر است.

 

وی با تاکید بر اینکه بیش از 20 هزار مسجد کانون تشکیل شده است، اظهار داشت: کانون های مساجد به خوبی توانسته اند ارتباط خوبی را بین مساجد و نسل نو و همچنین جوانان و روحانیت فراهم سازد که از کانون های مساجد و خبرگزاری شبستان تشکر می کنم.

 

حجت الاسلام شاه مرادی، آژیر خطر را در حوزه خانواده دانست و یادآور شد: هیچ تولی گری را برای بحث فرهنگ برای دولت را متصور نیستیم که کار باید مردمی باشد و هر بحثی که ما خواستیم دولتی شود از بین می رود، کار باید مردمی باشد.

 

وی در خصوص شورای فرهنگ عمومی  و مصوبه عفاف و حجاب، نیز گفت: نسبت به پوشش تکلیف روشن بوده است بسیاری از خانم های بدحجاب انسان های عفیفی هستند اما نباید همه را با یک چشم نگاه کرد، اما انتظارات نظام و خانواده شهدا بیش از اینهاست و برنامه ای مفصل ایجاد و ابلاغ شده است که باید رسانه ها پیگیر اجرای این ابلاغ باشند.

 

این مقام مسئول در پاسخ به سئوالی در خصوص چه میزان سیاست در فرهنگ ما موثر است، اضافه کرد: اگر سیاست ما عین دیانت ما باشد که موثر است اما سیاسی کاری کار را خراب می کند چرا که فرهنگ ما خارج از فرهنگ دینی نیست.

 

حجت الاسلام شاه مرادی با تاکید بر اینکه همواره در کشور ما بالاترین عیار هنری در خدمت فرهنگ دینی بوده است، اظهار داشت: اشعار حافظ و سعدی چیزی جز مفاهیم قرآنی و شعائر اهل بیت (علیهم السلام) نیست.

 

وی با تاکید بر اینکه هنر ما حتی موسیقی اگر در خدمت دین قرار گرفت پاینده و بالنده می شود، افزود: سیاست ما عین دیانت و فرهنگ ماست و سیاست ما همان است که بزرگان دین برای ما ترسیم کردند.

 

شاه مرادی در خصوص تهاجم فرهنگی دشمن نیز گفت: واتس آپ، وایبر، تلگرام هست و نمی توانیم جلوی آن را بگیریم و تنها می توان آنها را محدود کرد اما نکته اصلی اینست که باید از درون خودمان را بسازیم.

 

وی با یادآوری این مطلب که رسانه ها با پیگیری های خود می توانند به مسائل فرهنگی به شکل صادقانه سمت و سو بدهند، افزود: مسئولین باید اخلاق اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهند و به لحاظ اخلاق فردی باید اول خودشان را بسازند و سپس مسئولیت بگیرند.

کد خبر 484094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha