تحقق اقتصاد مقاومتی خواست جدی مقام معظم رهبری است

خبرگزاری شبستان:معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تحقق اقتصاد مقاومتی را تاکید مقام معظم رهبری عنوان کردوگفت: ایشان در دیدار خود با کابینه دولت با تشکر از ثبات اقتصادی خواستار تک رقمی شدن تورم شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ سیدابوالفضل رضوی امروز(11 شهریور) در جلسه کارگروه توسعه روستایی و عشایر استان سمنان با اعلام این مطلب ادامه داد: روستاییان کشور در سالهای گذشته به دلیل کم توجهی به تولید روستایی، به فراموشی سپرده شده بودند اما از نگاه دولت تدبیر و امید، روستا پایگاه و خاستگاه تولید و اقتصاد مقاومتی است.

 

وی از تولید ۹۰ درصد محصولات کشاورزی کشور در روستاها خبرداد و آن را یکی از مولفه‌های مهم تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

روستاها پایگاه‌های اقتصاد مقاومتی هستند

رضوی تصریح کرد:روستاها پایگاه‌های اقتصاد مقاومتی هستند و باید کمک کنیم که روستاییان بتوانند از سرمایه‌های خود به درستی استفاده کنند.

 

وی برنامه ریزی و فعالیت برای ایجاد اشتغال پایدار که تامین کننده درآمد خانوارهای روستایی باشد را بزرگترین خدمت دولت و تدبیر به روستاییان برشمردوافزود: دولت توجه ویژه‌ای در برنامه پنجم توسعه به شوراهای روستایی دارد.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه میزان اعتبارات تخصیص یافته دولت تدبیر و امید به مناطق محروم و روستایی نسبت به گذشته افزایش داشته است،  افزود:دولت معتقد به توانمندسازی روستاییان و عشایر برای اشتغال پایدار و فعالیت اقتصادی جهت دستیابی به زندگی مطلوب است.

 

به گفته رضوی شرکت های روستایی دارای 200 خانوار می تواند با سرمایه آورده 20 درصدی سرمایه ، شرکت‌های دارای 150 خانوار، 25 درصد سرمایه، 100 خانوار 30 درصد سرمایه و شرکت‌های دارای 50 خانوار، 35 درصد سرمایه‌گذاری از تسهیلات برخوردار شوند و مابقی سرمایه ها برای هر گروه توسط دولت وام داده می شود.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تصریح کرد: هر زمانی که روستائیان شرکت را اجرائی کند ما می‌توانیم این وام و پول را ارائه دهیم.

 

مشارکت اقتصادی مردم در هیچ دولتی انجام‌ نشده است

وی با بیان اینکه این سیاست حمایتی از روستائیان و مناطق محروم در هیچ کشوری انجام نمی‌شود، ادامه داد: برای اولین بار دولت در روستاهای مرزی کشور تا 9 برابر وام بدون کارمزد و سود پرداخت خواهد کرد.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری درخصوص برنامه دولت برای اشتغال روستاییان نیز گفت: برنامه دولت برای ایجاد توسعه پایدار و اشتغال‌زایی در روستاهای کشور، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

رضوی سقف اعطای وام را 40 میلیارد ریال ذکر کردوگفت: تسهیلات به روستاهایی که نیاز به تسهیلات زیرساختی دارند اعطاء شده و امکانات آب، برق، گاز، تلفن و اینترنت پرسرعت توسط دولت به روستاها اختصاص داده خواهد شد.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشوردر بخش دیگر صحبت خود به برگزاری همایش ملی روز روستا اشاره کردوافزود: امام راحل و مقام معظم رهبری توجه ویژه و ارزشمندی به قشر روستایی داشته و انشاء الله با برگزاری این نشست ثابت خواهیم کرد که دولت تدبیر و امید نیز به همه روستائیان عزیز اهتمام ویژه ای خواهد داشت.

 

رضوی با بیان اینکه مشارکت اقتصادی مردم در هیچ دولتی انجام‌ نشده است، گفت: دولت تدبیر و امید، بحث مشارکت مردم را در مسائل اقتصادی با جدیت دنبال خواهد کرد و در دولت یازدهم روی طرح‌های غیرمشارکتی وقت نخواهیم گذاشت.

 

وی از خرید تضمینی صنایع‌دستی روستاییان خبر داد و گفت: همایش ملی روز روستا برگزار خواهد شد و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی روستایی که برای روستاییان اشتغال‌زایی می‌کنند، باید برپا شوند و تمام دستگاه‌های اجرایی باید تلاش داشته باشند تا روستاها را فعال کنند.

 

توسعه همه‌جانبه اولویت دولت است

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه حاشیه‌نشینی یکی از بزرگ‌ترین معضلات شهرها است ادامه داد: توسعه همه‌جانبه اولویت دولت است.

 

رضوی با اشاره به مهاجرت روستائیان به دلیل جاذبه‌های به نظر خوب به شهرها  اظهار داشت: این موضوع حاشیه‌نشینی را به وجود می‌آورد.

 

وی با تاسف براینکه 90 درصد کارتن خواب های پایتخت معتاد بوده که از این افراد60 درصد روستائیان هستند اظهار داشت: این آمار نگران کننده است.

 

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه اگر پرداخت یارانه قطع شود به نفع مردم است گفت: برای مثال در استان سمنان سالانه بالغ بر300میلیارد تومان یارانه پرداخت می شود که با قطع آن میتوان هر سال  برای هفت هزار نفر از محل یارانه‌ها اشتغال‌زایی کرد و رقم بیکاری استان سمنان تنها در چند سال تک‌رقمی می شود.

 

رضوی درآمد مردم روستاهای سمنان  را از متوسط کشوری بیشتر اعلام کردو افزود: در سال 92 درآمد روستاییان استان سمنان بیشتر از درآمد روستاهای کشور بوده؛ اما هزینه خانوارهای روستایی سمنان از متوسط کشوری کمتر است و این نشان می‌دهد که مردم استان سمنان اقتصادی هستند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شناسنامه روستایی باید تدوین شود

استاندار سمنان نیز دراین نشست خواستار تدوین شناسنامه روستایی شدو گفت:  برخی از روستاها به دنبال شهر شدن هستند؛ شناسنامه روستایی باید تدوین و سرمایه‌های هر روستا مشخص شود.

 

محمد وکیلی خواستار هماهنگی ملی برای رفع مشکلات روستاییان شد و گفت: در اقتصاد مقاومتی درون‌گرا توجه به اقتصاد روستاها در اولویت قرار دارد.

 

وکیلی با اشاره به اینکه باید مشکلات وآسیب ها شناسایی شود اظهارداشت:کشور باید به‌قدری قدرتمند شود که مقابل تحریم‌ها مشکلی نداشته باشد.

 

مقام عالی دولت دراستان سمنان با بیان اینکه برنامه ریزی مشکلات روستائیان در کارگروه توسعه روستایی و عشایری استان سمنان لازم است  اضافه کرد: باید روستائیان درخصوص فروش محصولات و خریداری مواد اولیه دغدغه نداشته باشند.

 

 

 

کد خبر 483675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha