به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان حجت الاسلام علی دشتکی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان در همایش استانی ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی امروز (11 شهریور) گفت: امروز اگر نامی و اعتلایی برای اسلام و مسلمانان در جهان مطرح است و رویارویی جبهه حق و باطل مطرح است ، جبهه کفر در مقابل جبهه حق روز به روز عقب نشینی می کند ، اگر امروز عدالت خواهی و ظلم ستیزیی و استکبار ستیزیی در جهان نهادینه شده و مستضعفین صدایشان به گوش جهانیان می رسد همه به برکت رهبری ، اندیشه والا و مکتب امام (ره) است.
وی افزود: اقتدار، عزت و عظمت جبهه حق به ویژه مسلمانان و خاصه ملت ایران به برکت تدابیر و هوشمندی مقام معظم رهبری است، در کشتی طوفان زده جهان امروزی ، روز به روز حرکت هوشمندانه، عزت و اقتدار اسلام و مسلمانان به ویژه ملت ایران را شاهد هستیم.
حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه بایستی در همه حال شاکر خداوند باشیم که نعمت بزرگ ولایت به ویژه مصداق ولی که امروزه مقام معظم رهبری هستند ، را به ما ارزانی داشت تصریح کرد: البته این عنایت به برکت مجاهدت ها و ایثارگری ملت ایران به ویژه خون پاک شهیدان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان اظهار داشت: فضیلت های مناسبتهای فرهنگی و دینی و آنچه که در فرهنگ دینی ما و در نگاه توحیدی و اسلامی ما است و توجه ویژه به مناسبت ها مهم است ، چرا که هویت فرهنگی ما در مناسبت های مذهبی است.
وی افزود: اهمیت و جایگاه شعائر دینی این است که خداوند والاترین جایگاه تقوا که تقوای قلبی است را برای مهم شمارندگان شعائر دینی مطرح می فرماید و این حکایت از اهمیت ، ارزش و جایگاه شما برای کاری که در مناسبت ها انجام می دهید دارد.
حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه شما سرحلقه های اقدامات تاثیرگذار و مناسبتهای فرهنگی و دینی هستید ابراز داشت: در نگاه ائمه معصومین(ع) احادیث بسیار متعددی وجود دارد، امام علی (ع) می فرماید: کسانی که دعوت به دین الهی می کنند و کار فرهنگی و دینی انجام می دهند جانشینان خداوند بر روی زمین هستند و اشتیاق من به دیدار آنها بسیار زیاد است.
برگزاری 205 جلسه با 653 مصوبه در ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی
وی افزود: ستاد شئون در سال 86 توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و به دولت ابلاغ شد و دولت به سازمان تبلیغات اسلامی و سپس به استان ها ابلاغ کرد. در استان همدان در اواخر سال 87 و اوایل سال 88 این ستاد تشکیل شد. در سال تشکیل ستاد سازماندهی شئون در استان از سال 88 تعداد جلسات برگزار شده در سطح استان 205 جلسه بوده که 43 جلسه استانی و 162 جلسه شهرستانی می باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: تعداد مصوبات جلسات برگزار شده 653 مصوبه بوده که 265 مصوبه استانی و 388 مصوبه شهرستانی بوده است. مصوبات شاخص ما براساس برآوردها 90 مصوبه بوده است.
وی خاطر نشان کرد : در شهرستان ها تبلیغات محیطی در حوزه فرهنگی و دینی بی سامان است و آسیبهایی برای حوزه های فرهنگی در بحث اعتقادی و فرهنگی دارد. یکی از مصوبات این بوده که این تبلیغات محیطی با همکاری اعضای شورای شهر و شهرداری سامان داده شود و تبلیغات محیطی در سطح شهر با هماهنگی ستاد شئون انجام شود که این کار برکاتی برای حوزه فرهنگی داشته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی با بیان اینکه یکی از مصوبات مهم که از تاکیدات اعضای محترم بوده است این است که از ظرفیت های مناسبتها نهایت بهره را ببریم و رویکرد واحدی در حوزه فرهنگی و دینی داشته باشیم اظهار داشت: برای همین منظور اتاق فکری برای این مصوبه تشکیل دادیم تا اولویت ها احصاء شود.
وی افزود: از اولویت های اجرایی پیش بینی شده در بحث همایش 9 مورد است که می توان به سیاست گذاری و برنامه ریزی و استاندارد سازی حوزه های فرهنگی دینی ، مهندسی امور فرهنگی منطیق با اهداف اسلام و انقلاب ، توجه ویژه به نسل جوان و مخاطبین اصلی بحثها و فعالیتها و افزایش مشارکتهای مردمی و انسجام مذهبی در استان اشاره کرد.
روحانیت در مساجد آغوش گرم خود را بر روی جوانان بگستراند
وزینی مشاور نماینده ولی فقیه در استان همدان ضمن بیان چالش های مذهبی موجود برای نسل جوان اظهار داشت: توجه روحانیت به نسل جوان در مساجد بسیار مهم است، روحانیت باید در مساجد آغوش گرم خود را بر روی جوانان بگستراند،جوانان به لحاظ فطری و انگیزه های جوانی دوست دارند در کنار جامعه متدین و روحانیت قرار بگیرند به شرطی که این آغوش باز گسترده شود.
وزینی خاطر نشان کرد: در کنار نقش رسانه های ملی، محلی و مکتوب ، رسالت سازمان تبلیغات هم بسیار مهم است و استان همدان را از انحرافات، پاکیزه نگه می دارد، روحانیون در مساجد باید روش های آموزشی را متناسب با شرایط جامعه تطبیق دهند و از روشنگری مستمر دانشگاهیان و فرهنگیان به خصوص در مدارس غافل نشوند.
حجت الاسلام فلاحی از اساتید حوزه و دانشگاه در این مراسم گفت: در بحث ترویج شعائر دینی باید فرهنگ سازی شود و در قدم بعدی فرهنگ سازی به اعتقاد تبدیل شود.
وی ابراز داشت: توجه به شعائر دینی باید صورت گیرد و در بحث عمق بخشی و معرفت افزایی در هیئت های مذهبی، منبر نقش اساسی دارد و باید روی عمق بخشی کار شود.
واحدی معاون فرهنگی اداره کل اطلاعات همدان با بیان این که با حضور ولایت فقیه ، دشمن برای آسیب زدن به کشور ناتوان است افزود: بحث تهاجم فرهنگی جدی است . تهاجم فرهنگی از طریق ماهواره و فضای مجازی تا عمق خانه ها نفوذ کرده و قصد ایجاد شبهه در مسائل دینی را دارند و بهترین روش برای مقابله با آن بحث خود سازی است.
نظر شما