به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، محمرضا سوقندی در نشست دبیر و معاونین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان با خبرنگاران افزود: یکی از ضربه هایی که فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون خورده ناشی از افراط کاری ها بوده است.
وی خاطرنشان کرد: تصویب، ابلاغ و اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر کمک می کند تا در اجرای این فریضه آنچه در شرع مقدس و در چارچوب قوانین و سیاست های نظام اسلامی است در جامعه تحقق یابد.
وی با گرامیداشت یاد شهدای امر به معروف و نهی از منکر افزود: قانون امر به معروف و نهی از منکر بیست و سوم فروردین امسال به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و پس از تایید شورای نگهبان برای اجرا ابلاغ شده است.
سوقندی با اشاره به رسالت دستگاههای فرهنگی در اجرای این قانون اظهار داشت: بر طبق ماده 10 این قانون دستگاههای فرهنگی و نهادها مکلف هستند برای بالا بردن سطح آگاهی عمومی اطلاع رسانی و آموزش را در دستور کار قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی یکی از موارد اجرای این قانون است و این نشست خبری نیز در این راستا برگزار شده است.
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان تاکید کرد: ماده 16 این قانون خیلی از ابهامات در مورد اجرای امر به معروف و نهی از منکر از بین خواهد رفت و بر اساس قانون گزارش عملکرد ستاد احیای امر به معروف سالانه باید به رهبر فرزانه انقلاب، قوای سه گانه و مردم ارائه شود.
در این نشست که در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد حیدر آسیابی دبیر ستاد احیا و معاونان ادارات و کارخانجات، تشکل های مردمی، سازمان های نظامی و قضایی، مجری طرح طلایه داران و معاون پشتیبانی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان حضور داشتند و به سوالات خبرنگاران در خصوص قانون امر به معروف و نهی از منکر، تذکر لسانی، مصادیق امر به کعروف و نهی از منکر و ... پاسخ دادند.
نظر شما