به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجتالاسلام محمود صفیزاده، دبیر سیامین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور امروز (9شهریور) در مراسم افتتاحیه سیامین جشنواره قرآنی و عترت دانشجویان سراسر کشور که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، گفت: عمل به قرآن باعث نجات انسان از آسیبهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در جامعه می شود.
وی با بیان اینکه عمل کردن به این کتاب آسمانی باعث رستگاری انسان ها می شود، افزود: در این کتاب آسمانی همه دانش های که انسان به آن نیاز دارد نهفته است پس با تمسک به این کتاب معنوی نهایت استفاده را کنیم.
این مقام مسئول اظهار داشت: در بسیاری از روایات قرآن کریم با عنوان های همچون تجارتی پرسود، افضل عبادات، گفتوگوی با خدا و نزدیکی با انبیای الهی نام برده شده است.
وی در ادامه افزود: سه واژه قرائت، ترتیل و تدبر و تمسک به قرآن وظیفه و رویکرد ما مسلمانان را نسبت به این کتاب آسمانی بیشتر نشان میدهد.
دبیر سی امین جشنواره قرآن وعترت دانشجویی کشور، اذعان کرد: اولین رویکرد انسان در برابر قرآن فراگیری، قرائت و تعلیم و تعلم و انس با این کتاب آسمانی است.
وی افزود: دومین رویکرد انسان در برابر قرآن، فهم معانی آیات قرآن کریم که از ظاهر آن عبور و به باطن این کتاب آسمانی برسیم زیرا در طول تاریخ از زمان نزول قرآن تاکنون برخی از جوامع بشری دچار ظاهرگرایی قرآن شده و از باطن این کتاب معنوی غافل بوده اند.
حجت الاسلام صفی زاده بیان کرد: آخرین رویکرد انسان نسبت به قرآن کریم تمسک به این کتاب آسمانی است که باعث مانوس شدن انسان با قرآن می شود.
وی در ادامه با اشاره به آثار ارسالی به این جشنواره قرآنی بیان کرد: ۷۵۰ اثر قرآنی به دبیرخانه سیامین جشنواره قرآن و عترت ارسال شد که مورد ارزیابی قرار گرفته است، و نتایج آن توسط هیئت داوران اعلام شده است.
این مقام مسئول،افزود: مسابقات این جشنواره در ۶ بخش شفاهی کتبی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری برگزار میشود، که بیش از ۴۰۰ نفر از دانشجویان در دو بخش کتبی و شفاهی از امروز تا یازدهم شهریور با هم به رقابت خواهند پرداخت.
دبیر سیامین جشنواره قرآن وعترت دانشجویی کشور در ادامه افزود: برگزاری این گونه جشنواره های معنوی گامی بسیار بلند در راستای توجه به فرهنگ قرآنی دینی در جامعه خواهد بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: الفت گرفتن با کلام الهی و تلاوت و تدبر در این کتاب معنوی موجب شکوفا شدن صفای باطنی انسان و دوری از خطا و گناه می شود.
نظر شما