به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیت الله سیدعبدالجواد علم الهدی، تولیت مدرسه علمیه امام القائم (عج) تهران، صبح امروز، نهم شهریورماه 94 در آیین افتتاح مدرسه علمیه امام القائم (عج) گفت: خدا را شکر کنید که عمرتان در مسیر خدمت به خلق، هدایت بندگان و پیروی از ائمه هدی (ع) است و از خداوند بخواهید که شما را در این مسیر حفظ و یاری نماید.
حوزه علمیه، دیرپاترین دانشگاه در تاریخ جهان است
وی افزود: حوزه علمیه، دیرپاترین دانشگاه در تاریخ دانشگاه های علمیه جهان است زیرا مربوط به زمان حیات حضرات معصومین (ع) است.
وی با بیان اینکه شیخ طوسی، شیخ مفید و شیخ کلینی از نخستین فقها پس از آغاز غیبت کبری حضرت بقیه الله بودند، ادامه داد: مرحوم شیخ طوسی بعد از اینکه به بغداد حمله شد و دشمنان کتاب های تشیع را از بین بردند به همراه 10 طلبه به موصل هجرت کردند و چون آنجا اجازه فعالیت به آنها ندادند عازم کوفه شدند. و چون آنجا نیز اجازه فعالیت نیافتند در کنار قبر امیرالمومنین (ع) خیمه زده و مشغول تحصیل شدند. این دانشگاه از آن زمان تاکنون معارف اهل بیت را در سراسر جهان از جمله 35 کشور شیعی و خاصه در ایران نشر می دهد.
تولیت مدرسه علمیه امام القائم گفت: برای ما افتخاری است که در سایه رحمت حضرت بقیه الله (عج)، معارف را فرا می گیریم و به نسل های بعد انتقال می دهیم.
تأکید امام خمینی (ره) بر انتقال معارف به نسل های بعد
وی افزود: امام خمینی (ره) تاکید داشتند آنچه را می خوانید به نسل های بعد بگویید و بنویسید تا بدین شکل به نسل های بعد انتقال یابد.
آیت الله علم الهدی در پایان با بیان اینکه ائمه اطهار (ع) تاکید دارند که «علما شفعای امت اند»، ادامه داد: در روز قیامت ندا می شود «این الجعفریون؟» یعنی کجایند کسانی که معارف فقه جعفری را انتشار داده اند. بنابراین بکوشید مروج فرهنگ قال الباقر و قال الصادق باشید.
نظر شما