به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومي سازمان بسيج سازندگي استان، موسوي مسئول بسيج سازندگي ميناب با اشاره به احداث مسجد حضرت ابوالفضل(ع) در روستاي «تم بابل»بخش سندرك توسط جهادگران بسيجي گفت: اين مسجد در حال حاضر آماده بهرهبرداري است.
وی در ادامه با اشاره به احداث مسجد امام علي الهادي(ع) در روستاي اميرآباد ميناب توسط جهادگران بسيجي افزود: اين مسجد در حال حاضر آماده بهرهبرداري شده است.
موسوی با بيان اينكه همه بايد با هكاري و همياري هم چرخهاي اقتصاد كشور را سرعت ببخشيم، عنوان کرد: محروميت زدايي از چهره شهرستانهاي محروم كشور يكي از اولين پازلهاي نقشه پيشرفت كشور است.
مسئول بسيج سازندگي ميناب با اشاره به ظرفيتهاي مهم اقتصادي در روستاها، گفت: اگر روستاها محروميت زدايي شوند ميتوانند قطب اقتصادي كشور شوند.
موسوی، بسيج سازندگي را پيشگام در زمينه محروميت زدايي دانست و افزود: اين سازمان اقدامات گسترده اي در ساخت و بهسازي مدارس، مساجد، خانه هاي عالم، خانه هاي بهداشت و غيره انجام داده است.
وی با اشاره به اهميت محروميت زدايي در استان هرمزگان گفت: استان هرمزگان از سال هاي دور با بران محروميت مواجه است و نبود امكانات و آب شرب از جمله اصلي ترين مشكلات روستائيان شرق استان است.
مسئول بسيج سازندگي ميناب با بيان اينكه جهادگران بسيجي با اتكاي به وعدههاي الهي اقدام به محروميت زدايي از چهره روستاها ميكنند گفت: محروميت زدايي، مهاجرت معكوس روستائيان از شهر به زادگاهشان را به دنبال خواهد داشت.
وی با بيان اينكه عمده دليل متروكه شدن روستاها عدم وجود امكانات اوليه زندگي است، بیان کرد: وقتي يك روستايي، روستاي خود را آماده زندگي ببيند به آنجا بازمي گردد و بنيه كشاورزي و دامداري كشور قوي تر ميشود.
موسوی اضافه كرد: مشكلات اقتصادي را ميتوان به وسيله اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي برطرف شود.
وی با اشاره به مزيت هاي اجراي سياست اقتصاد مقاومتي در كشور گفت: اقتصاد مقاومتي برخلاف بسياري از باورهاي غلط، يك سياست رياضتي نيست بلكه بر روي درست مصرف كردن در جامعه تاكيد دارد.
نظر شما