به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، شهین دخت مولاوردی ، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ، امروز (3 شهریور ) در کارگروه بانوان و خانواده استانداری همدانگفت: هدف از سفرهای استانی آشنایی و گفتگوی نزدیک با زنان و تبیین مشکلاتی است که دولت با آن سر به گریبان است.
مولاوردی با بیان اینکه بحثهای کلی ما در رابطه با زنان بیشتر مربوط به ایجاد مراکز درمانی تخصصی، مکان های ورزشی تخصصی و بحث نیاز به عرضه و بازاریابی محصولات زنان می باشد ابراز داشت: ما در دو سال پایانی برنامه پنجم توسعه و در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه تلاش کردیم شناخت کلی از جامعه و وضعیت موجود را داشته باشیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطر نشان کرد: برنامه های پیش از انقلاب در رابطه با زنان بیشتر مباحث عمرانی بوده و بعد از انقلاب اسلامی این برنامه ها شامل همه زمینه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بوده است.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه برنامه های قبلی قادر به توسعه متوازن در کشور نبوده اند یا آنکه به صورت کامل به اجرا در نیامده اند و حدود 30 درصد برنامه ها اجرا شده است ، اظهار داشت: تدوین برنامه ششم توسعه شروع شده، در ماده 227 آن به امنیت زنان و کودکان پرداخته شده است، طبق این ماده دولت موظف است برنامه مربوطه را تدوین کند.
مولاوردی گفت: وزارت کشور متولی این امر است که پیش نویس ماده را در اسفند 93 فراهم کرد، ایجاد لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت بسیار وقت گیر بود. قبلا سند دیگری در این رابطه نوشته شده که ما سعی داریم با تلفیق این دو ماده سند واحدی برای بازدارندگی خشونت علیه زنان ایجاد نماییم.
مسائل زنان را به رویکرد اعتدال نزدیک می کنیم
وی افزود: مسائل و مشکلات زنان را بررسی و شناسایی نموده ایم. ما در این دو سال در تلاش برای مدیریت ظرفیت ها بودیم و سعی کردیم مسائل زنان را به یک رویکرد اعتدال نزدیک کنیم زیرا زنان و جوانان بیشترین رای را به دولت تدبیر و امید دادند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: در حوزه زنان کارهایی انجام شده که متاسفانه بسیار پراکنده، موازی کاری و دوباره کاری بوده است ، هدف و راهبرد اصلی ما ترویج همکاری های شبکه ای تخصصی است. از کارهایی که در این زمینه انجام دادیم برقراری نشست های منطقه ای است و به زودی چهارمین نشست منطقه ای زنان در کرمانشاه برگزار می شود.
وی با بیان اینکه هدف ما از تدوین برنامه ششم توسعه این است که از کلی گویی و آرمانگرایی بپرهیزیم و برنامه هایی را مطرح کنیم که قابلیت اجرایی داشته باشند، اظهار داشت: شوراهای 29 گانه ای برنامه ریزی برنامه ششم توسعه را بررسی می کنند، ما در چندین شورا از جمله فرهنگ ، ورزش ، هنر ، جوانان و شورای سرمایه اجتماعی عضو هستیم و برای تمام 29 شورا صاحب نظر معرفی کرده ایم و در حوزه زنان به سازمان مدیریت و برنامه ریزی معرفی نموده ایم.
مولاوردی بیان کرد: دومین همایش ملی اعتدال ،زنان و توسعه مهر امسال برگزار می گردد، در جامعه ما هم اکنون فشارها و مشکلاتی برای زنان شاغل وجود دارد به گونه ای که علاوه بر وظایف همسر و مادری امنیت شغلی آنها باید حفظ گردد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ابراز داشت: برنامه هایی مانند بازنشستگی پیش از موعد، دورکاری، کاهش ساعت اداری، افزایش مرخصی زایمان به 9 ماه، تعطیلی پنج شنبه ها را تصویب کردیم اما در زمینه اجرای آنها با مشکلاتی مواجه ایم تلاش ما در این است که تعادل و توازن را در برنامه ششم در تمام مناطق ایران داشته باشیم.
وی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری مسائل زنان جزو مسائل درجه یک کشور است. همه باید عزم ملی برای مسائل و مشکلات زنان داشته باشند، ما دست نیاز به سوی اندیشمندان، دانشگاهیان و حوزویان دراز می کنیم و امیدواریم آن ها ما را برای حل مشکلات حوزه زنان یاری نمایند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: هدف ما کاهش آلام ،بهبود وضعیت زنان ، تقویت نهاد خانواده و تقویت جایگاه زنان می باشد.
نظر شما