حجت الاسلام محمد تقی خلیل نژاد، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قائم شهر، امروز(2 شهريور) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري درباره اهمیت برگزاری جشنواره نامه ای به امام رضا(ع)، گفت : امام رضا(ع)ولی نعمت ما ایرانیان است که همه ما از نعمت پر مهر این امام رئوف بهره مند هستیم و در میان ائمه تنها امامی که صفت رئوفیت را به خوداختصاص داده امام رضا(عليه السلام) است.
وي افزود : شیعیان به حدی با این امام رئوف رابطه عاطفی و قلبی دارند که در طول سال صحن و سرای این امام رئوف هیچ وقت خالی از جمعیت نمی شود و زائران با نوشتن نامه یا دلنوشته وحتی از طریق تلفن همراه با آن حضرت، ارتباط کلامی ومعنوی برقرار می کنند.
حجت الاسلام خلیل نژاد اذعان نمود : نوشتن نامه یا دلنوشته در کاغذ برای امام رضا(عليه السلام) هیچ منافاتی با پیشرفت تکنولوژی ندارد و مانع برقراری این ارتباط نخواهد شد بلکه هدف ،ابراز علاقه و مهر باطنی دوستداران وشیعیان است که در حقیقت همان دلبستگی قلبی ارادتمندان به حساب می آید که بر صفحه کاغذ به رشته تحریر در می آید.
وی با تقسیم بندی افراد به سه دسته در مواجه با مسجد به روز جهانی مساجد اشاره ای کرد و عنوان نمود : روز جهانی مساجد به خاطر این در تاریخ نامگذاری شد که در سال1369میلادی مسجدالاقصی توسط صیهونیست ها به آتش کشیده شد.
حجت الاسلام خلیل نژاد افزود: در یک بررسی ساده می توان برخورد کنندگان با مسجد را به سه دسته تقسیم کردکه دسته اول مومنین واقعی هستند که بر اساس توصیه ها وتاکیدات پیشوایان دینی سعی می کنند، اوقات عبادات خود را در مسجد سپری کنند همانطور که ستاره ها موجب زیبایی آسمان اند مساجد نیز موجب زینت زمین هستند و در مساجد نور خدا بر مومنین می تابد و آنان را بهره مند می سازد.
وی با اشاره به سخنی از امام صادق(علیه السلام) که فرمود «کسی که به سوی مسجد گام بر می دارد برهیچ تر و خشکی پا نمی گذارد»،ادامه داد: دسته دوم انسان های گریزان و بی تفاوت هستند که روایاتی نیز در مذمت این دسته از انسان ها وارد شده تا جایی که ترک کنندگان مسجد به آتش زدن خانه هایشان تهدید شده اند.
حجت الاسلام خلیل نژاد دسته سوم از مردم در برابرمسجد رامخالفین آن نام بردکه غالباً کفار وحاکمین ظالم بوده اند و مسجدرا در تضاد با منافع خود می دانستند زیرا حکومت نقش مهمی در تقویت یا تضعیف جایگاه مسجد دارد و حتی مساجدی نیز ساخته می شد که هدفی جز ایجاد تفرقه در بین مسلمانان نداشت.
وی خاطر نشان کرد : مساجد باید موجب ایجاد همدلی ونزدیکی مومنین هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ قلبی گردد و اگر چنین نباشد، اینجا مسجد ضرار در مصداق پیدا می کند.
نظر شما