تشکیل کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها با جدیت دنبال شود

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه مرکزی امور فرهنگی مناطق و دبیر شورای ارزشیابی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی گفت: در راستای تحقق منویات رهبری در خصوص ایجاد فضای نقد مسائل سیاسی در دانشگاه ها، تشکیل کرسی های اندیشی در دانشگاه ها با جدیت دنبال می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، علی ضمیری، مسئول دبیرخانه مرکزی امور فرهنگی مناطق و دبیر شورای ارزشیابی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در اولین نشست منطقه ای معاونان فرهنگی موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی منطقه 3 کشور اظهار کرد: اصل منطقه بندی با راز و فرودهایی که داشت در بخش فرهنگی دانشگاه ها نیز اجرا شد.

 

وی با اشاره به اینکه تا اواخر سال گذشته مقرر شد براساس مصوبه هیات عالی بخش فرهنگی دانشگاه ها به 9 منطقه تقسیم شود، ادامه داد: امید می رود با تشکیل این مناطق شاهد ارتباط بین شورا و شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی در مناطق با حضور دبیران شورا باشیم.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه حمایت و پشتیبانی از وظایف معاوت فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه هاست، افزود: حمایت از فعالیت های دینی و قرآنی در قالب جشنواره های قرآنی در دستور کار این معاونت ها قرار گرفته است.

 

ضمیری با اشاره به تشکیل انجمن های هنر در این دانشگاه ها ادامه داد: جشنواره حرکت برای سالیان متوالی برگزار می شود و دستاورهای علمی دانشجویان را نمایش می دهد.

 

این مقام مسئول با یادآوری اینکه دبیرخانه نظارت بر تشکل های دانشجویی نیز فعال است، خاطرنشان کرد: اردوی راهیان نور، تشکیل ستاد زیارت، کارگاه های آموزشی براساس نیازسنجی، خانه نشریات، فعالیت های هنری، کانون های فرهنگی و هنری، برگزاری جشنواره ها از دیگر برنامه های معاونت فرهنگی در دانشگاه هاست.

 

وی با اشاره به اینکه توجه به بخش فرهنگی همواره مورد تاکید است، اظهار کرد: همین مساله توجه به فضای فیزیکی، نیروی انسانی، قانونمند کردن و ساماندهی فعالیت ها نیز در پی دارد.

 

مسئول دبیرخانه مرکزی امور فرهنگی مناطق و دبیر شورای ارزشیابی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تجدید نظر در برنامه های کلیشه ای و ارجاع برنامه های فرهنگی به واحدهای مربوطه را خواستار شد و افزود: توجه به کارهای دسته جمعی و ترغیب دانشجویان برای مشارکت در کارهای گروهی باید از سوی معاونت های فرهنگی دنبال شود.

 

وی به تاکیدات رهبری در خصوص کرسی های آزاد اندیشی و ایجاد فضای سالم نقد اشاره کرد و ادامه داد: توجه دادن به هویت ملی، ایرانی و اسلامی یکی از تاکیداتی است که لازم است برای آن برنامه ریزی شود.

 

اجرای کارهای کارشناسی ، مستند سازی از فعالیت ها، کیفی کردن برنامه و ترجیح دادن کیفیت به کمیت، عمق بخشیدن به فعالیت های فرهنگی، برنامه ریزی برای ایجاد فضای شاد و سالم، اعتلای فرهنگ کتابخوانی، حفظ محیط زیست و کارآفرینی از دیگر مواردی بود که از سوی وی مورد تاکید قرار گرفت.

 

در ادامه مسئول دبیرخانه مرکزی امور مناطق و امور فرهنگی حوزه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اظهار کرد: تاکنون هفت دبیرخانه در این راستا راه اندازی شده است.

 

فرهیدپور به برنامه های منسجم پس از راه اندازی این دبیرخانه ها اشاره کرد و افزود: کارگروه هایی تشکیل شده می شود تا فعالیت های پژوهشی نیز مورد تاکید قرار گیرد.

 

برگزاری کارگاه های آموزشی برای مدیران و معاونان فرهنگی، جشنواره های ملی برای جشنواره های قرآنی در تمام دانشگاه ها و مشارکت دانشجویان موسسات غیرانتفاعی در جشنواره حرکت مورد تاکید قرار گرفت.

 

کد خبر 479586

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha