آثار تاریخی هویت تاریخی یک ملت محسوب می شوند

خبرگزاری شبستان: رئیس کمیسیون اداری، مالی و بودجه حقوق شهری و شهرسازی شورای شهر گرگان گفت: آثار تاريخي، خرابه هايي بي ارزش و مانعي براي نوگرايي شهري به شمار نمي آيند آنها هويت تاريخي يك ملت به شمار می آیند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، علی اصغر یوسفی، رئیس کمیسیون اداری، مالی و بودجه حقوق شهری و شهرسازی شورای شهر گرگان، عصر روز گذشته (24 مرداد) در دویست و سومین جلسه رسمی و علنی شورای شهر گرگان گفت: شهرها به تدریج سیمای زمین را دگرگون می کنند و در ردیف نمادهای سلطه بشر بر طبیعت قرار می گیرند.

 

وی با بیان اینکه شهرها بزرگترين زيستگاههاي انساني، عمده ترين مصرف كنندگان انرژی و از مهمترين مولدان آلودگي محسوب مي شوند، افزود: در عصر حاضر، شهرنشينان بيش از نيمي جمعيت دنيا را تشكيل مي دهند که روزانه ميليونها مترمكعب سوخت در شهرها مصرف مي شود.

 

یوسفی اظهارداشت: آلودگي ناشي از صنايع، وسايل نقليه و سوختهاي خانگي كه موجب گرم شدن زمين و بالا آمدن آب درياها مي شوند، زندگي همگان را تهديد مي كنند.

 

وی با اشاره به اینکه شهرها ايراني نيازمند توجه بيشتري هستند، تصریح کرد: بهبود كيفيت زندگي شهري و تحقق الگوي توسعه پايدار بدون استقرار يک نظام حقوقي كارآمد و جامع امكان پذير نیست.

 

رئیس کمیسیون اداری، مالی و بودجه حقوق شهری و شهرسازی شورای شهر گرگان گفت: آثار تاريخي، خرابه هايي بي ارزش و مانعي براي نوگرايي شهري به شمار نمي آيند آنها هويت تاريخي يک ملتند كه همانند گوهري گرانبها سزاوار بودن و ديدن هستند.

 

وی افزود: محافظت از اين آثار بويژه زماني كه در قلمرو مالكيت خصوصي قرار مي گيرند چالشهاي حقوقي مهمي را بوجود مي آورد.

 

یوسفی اظهارداشت: شهر زيستگاه مجموعه اي از انسانها با توانايي هاي جسمي و حركتي متفاوت است که معلولان سالخوردگان، آسيب دیدگان حق دارند به نحو برابر با سايرين از امكانات شهري بهره مند شوند.

 

وی تصریح کرد: اجرای صحيح اين قانون سيماي شهر را انساني، توانمندي معلولان را مضاعف و وابستگي آنان به ديگران را كاهش مي دهد.

 

رئیس کمیسیون اداری، مالی و بودجه حقوق شهری و شهرسازی شورای شهر گرگان گفت: اساس نظريه «عدالت شهري» حذف شكاف بين فقيران و ثروتمندان و پيشگيري از تفكيک شهر به دو قطب شمال و جنوب است انديشه اختلاط اجتماعي مي كوشد طبقات مختلف را به يكديگر نزديكتر كند و به آنان فرصت دهد از امكانات اجتماعي برابر بهره مند شده و ارتباط آنان تقويت شود.

 

وی افزود: شهرهاي مترقي محصول تدبير و برنامه ريزي مديران دانا و تعهد شهروندان در پاي بندي به الزامات اجتماعي، قواعد شهرنشيني و مشاركت فعال در برنامه هاي عمومي و عمراني هستند.

 

کد خبر 479116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha