اکرم رحمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، به کارگیری شیوه های نوین تدریس معارف اسلامی در سطح دانشگاه ها را بسیار ضروری دانست و به خبرنگار شبستان گفت: پویایی و تحرک از شاخصه های لازم در فراگیری علوم، محسوب می شود، و دانشجویان نیز از کلیشه ای بودن روش های تدریسی، روی گردان هستند.
وی با تاکید بر رعایت معیارهای ضروری در شیوه های تدریس معارف، افزود: ترویج احکام، معارف و مباحث دینی در جامعه، باید بر اساس موازین منطقی و علمی انجام گیرد.
رحمانی، طرح خردمندانه و شایسته دین در مقابل اعتقادات انحرافی را از دیگر اولویت ها برشمرد و ادامه داد: استفاده از عالمان نواندیش و آشنا به علوم و مقتضات روز و همچنین تکیه بر عقلانیت دینی از دیگر ضروریات است.
مشاور استاندار در امور بانوان و خانواده گیلان، با بیان اینکه فراگیری احکام و مبانی اسلامی در جامعه بسیار تاثیر گذار است، اظهار داشت: همه افراد جامعه به احکام و مبانی اسلامی، هم به لحاظ ذاتی و هم به لحاظ تربیتی گرایش دارند و نسبت به فراگیری احکام، علاقه نشان می دهند.
وی با اشاره به دقت لازم و حسایت ویژه در انتخاب استادان معارف اسلامی در دانشگاه ها، افزود: اساتید باید با استفاده از خلاقیت و روش های نوین، در دانشجویان تاثیرگذار باشند.
رحمانی، در نظر گرفتن سطح اطلاعات دینی دانشجویان را نیز مهم برشمرد و ادامه داد: مباحث، باید با زبانی ساده و جذاب به دانشجویان، انتقال یابد.
وی با بیان اینکه تغذیه، سیاسی و عقیدتی دانشجویان، نیز در این راستا ضرورت دارد، تصریح کرد: اساتید معارف باید از توانایی لازم برای انتقال معارف برخوردار باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی رشت، با اشاره به اینکه وضعیت دین گستری در دانشگاه ها، با وجود نماینده ولی فقیه و دفاتر فرهنگی اسلامی، مطلوب ارزیابی می شود، گفت: با به کارگیری روش های نوین و کاربردی، می توان معارف گستری در سطح دانشگاه ها را توسعه بیشتری بخشید.
گفتنی است، جشنواره ملی شیوه های نوین تدریس معارف دین(شکوه اندیشه) از سری برنامه های ششمین جشنواره بزرگ جوانان مساجد کشور در چهار بخش قرآن با محوریت روانخوانی، اعتقادات با محوریت معاد، احکام با محوریت روزه و اخلاق با محوریت آداب سفر، به همت دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان، (22 تیر) سال جاری در رشت برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما