به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، آیتالله سید احمد علمالهدی، روز گذشته(۲۰ مرداد) در رواق امام خمینی (ره) حرم رضوی در مراسم ویژه روز شهادت امام صادق (ع) و همچنین تشییع 6 شهید گمنام ضمن تسلیت شهادت امام صادق(ع) اظهار کرد: امروز مردم به یاد مظلومیت امام صادق (ع) تشییع 6 شهید گمنام غواص را در مشهد انجام دادند که این یک امتیاز بزرگ است.
وی افزود: وقتی سخن امام صادق (ع) به میان میآید، همه توجهها به شخصیت علمی، تربیتی و اخلاقی ایشان جلب میشود؛ چراکه بنیان نهادن مذهب مقدس جعفری و تربیت 4 هزار دانشمند در علوم و فنون مختلف، یک ارزش باعظمت از تفکر و اندیشه اسلامی را در تمام ملل و مذاهب به نمایش میگذارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: صرفنظر از شخصیت علمی و ولایی امام صادق (ع)، ایشان در انقلاب فرهنگی امت اسلام و بنیانگذاری فکر و اندیشه در میان مسلمان یک شخصیت انقلابی، سیاسی و در خط راهبردسازی در عرصه سیاست در برابر کفر، شرک و جریانهای انحرافی نیز نقش تاثیرگذاری داشتند.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: رسالت پیغمبر اسلام یک رسالت دو بعدی بود که بعد نخست رسالت نزول قرآن و پیام وحی الهی بهوسیله آیات قرآن و اجرای نماز، روزه و حج بود، اما عمده رسالت و بعد دوم رسالت ایشان مدیریت و تربیت اجتماعی جامعه بشر بود، لذا دشمنان کاری کردند که بعد دوم پیامبر با رحلت پیامبر تعطیل شود و سبب شدند تا رهبری امت از خط امامت منحرف شود و بر همین اساس امام باقر (ع) فرمودند که بعد از پیامبر بهجز هفت نفر سایر مردم مرتد شدند.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: اما سوال این است که این ارتداد در چه چیزی بود زیرا مردم اعمال و احکام دین را در اسلام انجام میدادند و جواب این است که ارتداد مردم در بعد دوم رسالت پیامبر و مدیریت جامعه بهوسیله وحی بود زیرا مسائل دیگر مانند حج و روزه و نماز انجام میشد و دشمن نیز همیشه به دنبال آن بوده که رهبری دینی از رهبری سیاسی جدا شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: تا مردم از رهبر سیاسی توقع دینمداری و اجرای احکام دینی را نداشته باشند، در واقع بعد دوم پیامبر که مدیریت جامعه است از بین میرود، زیرا بعد دوم رسالت پیامبر تنها در مسیر امامت ادامه مییافت و با وجود امام باقر و امام صادق (ع) حرکت سیاسی از یک انقلاب فرهنگی و یک انقلاب فکری شروع شد.
وی اظهار کرد: به امام صادق(ع) گفتند چرا قیام نمیکنند و ایشان در جواب فرمودند که اگر من بهاندازه 17 نفر شیعه داشتم بر من جایز نبود که انقلاب نکنم اما بعد از قرنها یکی از شاگردان امام صادق (ع) اراده میکند و 35 میلیون ایرانی در برابر آمریکای مزدور قیام کردند و این انقلاب را به پیروزی رساندند اما امام صادق (ع) در میان 4 هزار دانشمند خود به تعداد 17 نفر شیعه واقعی نداشت البته این شیعه مد نظر امام صادق(ع) یک شیعه دارای پایگاه اجتماعی و سیاسی است.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه مشکل امروز ما نفوذ سکولاریسم در اندیشه مسلمانان متدین است، تصریح کرد: افراد مسلمانی که امروز با رهبری ولایت زاویه پیدا میکنند و عناصری که دم از روشنفکری میزنند اما چشم آنها به دروازه غرب و لیبرال دموکراسی است،اینها بنیامیه زمان و افرادی هستند که به گفته امام باقر (ع) مرتد هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) در مورد پنج پایه اسلام گفت: بر اساس سخن امام صادق(ع) اسلام پنج پایه نماز، زکات، روزه، حج و ولایت دارد که پایه اصلی آن ولایت است.
وی ادامه داد: برای نمونه امروز در عربستان سعودی نمازهایی با صفوف متعدد برگزار میشود اما چون ولایت ندارند امروز جلادان سعودی به کودککشی و مظلومکشی در یمن روی آوردهاند اما وقتی ولایت حاکم شد فرد با دست بسته جان میدهد و در خاک زنده به گور میشود و این همان مکتب امام صادق (ع) است.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه امام صادق (ع) یک امام انقلابی و انقلابپرور است، گفت: اینکه دنیا در جبهه اصلی خود جنگ با شیعه اصلی امام صادق(ع) را به وجود آورده و به دنبال آن است که شیعه امام صادق(ع) را براندازی کند به دلیل آن است که اسلام امام صادق (ع) اسلامی انقلابی است و این اسلام یک خط شهادت را در 37 سال در یک کشور به وجود آورده که این ظرفیت اجتماعی را هیچ قدرتی توان اجرای آن را ندارد.
نظر شما