سیروس مرادحاصلی، فرماندار شهرستان بدره، صبح امروز(20 مرداد) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: بخش بدره در سال 92 به شهرستان ارتقا یافته است.
وی، افزود: تاکنون نیز با پیگیرهای که انجامشده، بخش هندمینی دایر شده و بسیاری از اداراتی که باید در مرکز شهرستان ایجاد و راهاندازی شود، زمینه لازم برای دایرشدن آنها فراهمشده و اداراتی که در این شهرستان وجود نداشتهاند در حال استقرار هستند.
فرماندار بدره، یادآور شد: ادارات و نهادهای دولتی ازجمله سازمان تبلیغات و نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان، بنیاد مسکن و محیطزیست دایر شده که در آیندهای نزدیک دادگستری، ثبتاسناد و احوال دایر خواهد شد.
مرادحاصلی، ابراز کرد: زیرساختهای فرهنگی در این شهرستان تا حدود فراهم است و باهمت علما و روحانیون که در سطح شهرستان مستقر هستند، زمینه لازم برای اجرای کار و فعالیتهای فرهنگی فراهمشده و در حال حاضر با همکاری مردم و دستگاههای مرتبط، ساخت ساز مسجد در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.
وی، بابیان اینکه اکثر روستاهای این شهرستان دارای مسجد و حسینیه هستند، گفت: 20 مسجد و 12 حسینیه در این شهرستان وجود دارد که باهمت همه انتظار داریم زیرساختهای فرهنگی در سطح شهرستان در سطح روستاها بهویژه در بخش کتابخانه فراهم و تحقق پیدا کند و این شهرستان در این بخش پیشرفت داشته باشد.
فرماندار بدره، با اشاره به اینکه مساجد یکی از پایگاههای خوب جذب جوانان بودهاند، تصریح کرد: ازجمله عواملی که باعث میشود که جوانان به مساجد روی بیاورند و مأمن آنان باشد، حضور روحانیون باتجربه در سطح مساجد است که در سطح تعدادی از روستاهای این شهرستان از این ظرفیت استفاده میشود.
مرادحاصلی، ابراز کرد: اما در برخی از روستاهای حضور روحانیون نیازمند است که مشاهدهشده که با حضور روحانیون حضور، حضور جوانان در برنامهها و فعالیتها خوب و روحانیت محور فعالیتها قرارگرفته و انتظار داریم که با حمایت متولیان امر بتوانیم در مساجد روستاهای پرجمعیت شهرستان شاهد حضور روحانیت معزز باشیم.
وی، بابیان اینکه حضور روحانیت معزز در روستاهای پرجمعیت این شهرستان ازجمله کلم و چشمه شیرین نیاز است، افزود: این شهرستان در حال حاضر 24 روستا دارد که 8 روستا دارای خانه عالم بوده و 3 تا 4 روستای پرجمعیت در این شهرستان وجود دارد که ساخت خانه عالم در آنها و حضور روحانیت معزز ضرورت دارد که اعتبار لازم نیز در کمیته برنامهریزی اختصاص و همچنین بسیج سازندگی نیز در این روستاها فعالشده است.
فرماندار بدره، در بخش دیگری از سخنان خود به نقش کانونهای فرهنگی و هنری در فعالیتهای دینی و مذهبی اشاره کرد و گفت: کانونهای فرهنگ و هنری و فعالیتهای کتابخانههای عمومی در این کانونها بسیار خوب است و باهمت مسئول و کارکنان دبیرخانه استان، 10 کانون در سطح شهرستان دایر شده است.
وی، بیان کرد: این کانونهای فرهنگی و هنری با امکاناتی مناسب که در این کانونها فراهمشده ازجمله در روستاهای زرانگوش و گچ کوبان، جوانان با استفاده از این امکانات و تجهیزات، برنامهها و فعالیتهای بسیار خوب و متنوعی را اجرا میکنند.
مرادحاصلی، بیان کرد: چون شهرستان تازه تأسیس بوده و بازهم نیاز داریم که باهمت نهادهای فرهنگی چندین مرکز فرهنگی و هنری با تهیه مکان موردنیاز در این شهرستان بااعتبار خاص فرهنگی داشته باشم و مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد در حال پیگیری بوده که زمین موردنیاز آن از طریق راه شهرسازی تملک و در این زمینه اقدام شود.
فرماندار بدره، در پایان از تلاشهای دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان و خبرگزاری شبستان تقدیر و خاطرنشان کرد: کار فرهنگی در مناطق مختلف بهویژه در مناطق روستایی و محروم امری ضروری است و کانونهای مساجد نقش مهمی در ترویج فرهنگ دینی و اسلامی دارند.
نظر شما